Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Juleczkę:loveu::loveu::loveu:

Pyrdka jesteś Wielka w przekonywaniu TZ-ta:razz: To chyba będzie Twój najmniejszy tymczas:evil_lol: i na pewno nie urośnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: piję tu oczywiście do Izoldy:razz: sama przekonywałam ludzi, że to będzie nieduży piesek:oops:

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po 24 latach małżeństwa ma się te sposoby na TZ;). Ciekawa jestem tej pchiełki maleńkiej:lol: Czekam niecierpliwie do soboty. Zawsze czuję ten niepokój. Czy podołam?
Biedny Franek, nawet nie przeczuwa co go znów czeka:evil_lol:

Posted

Akrum napisał(a):

Po drugie - Pyrdka, może byśmy pojechały w czwartek do Opalenicy, może Penny by mogła z nami jechać? W sensie - może będzie miała auto do dyspozycji??

W czwartek niestety nie da rady, ale jutro (w środę) owszem pasuje.

Posted

Penny napisał(a):
W czwartek niestety nie da rady, ale jutro (w środę) owszem pasuje.

aaa za to ja dzisiaj (środa) nie mogę, bo idę śpiewać na koncercik mały ;)

chyba pozostanie nam jechać w sobotę i od razu Julcię zabrać :)

Pyrdka - podołasz :)
dałaś radę z Iską, dałaś radę z Lorką, Sabą, więc dasz radę przy tej maciupkiej zołzie :)
szelki jakieś masz takie malutkie, czy szukać??

Posted

tak, siedzi sobie w kojcu z inną sunią i nie ma między nimi spięć.
zresztą ona już tyle kojców zwiedziła i nigdy nie miała z innym psem czy suką zatargów.
Jak puszczona była luzem razem z innymi psami, to nie zwracała na nie za bardzo uwagi. Ale tak jest w przytulisku, nie wiem jak się będzie zachowywała w domu.
To dopiero oceni Pyrdka :)

Posted

Mam nadzieję, że dogada się z Frankiem. Mój psiak to typ jedynaka. Nie toleruje zadnego "intruza" na swoim terytorium. Zazdrosny,że szok. Mam nadzieję, że bedzie dobrze. Małą trzeba szybko wysterylizować. Franio ma jajeczka.

Posted

[quote name='Pyrdka']allegro: http://allegro.pl/julka-blaga-o-dom-daj-jej-szanse-adopcja-i1884665275.html tablica.pl: http://tablica.pl/oferta/julka-blaga-o-dom-daj-jej-szanse-adopcja-IDpnQ1.html

[quote name='Penny']Kto ma konto na facebook'u niech pomoże roznieść wieść o Juleczce: http://www.facebook.com/event.php?eid=305418826140941

Penny - jak ja się cieszę, że dołączyłaś do naszych kręgów :loveu::loveu::loveu:
Twoja pomoc jest nieoceniona :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Już pozapraszałam gości, przez prywatny profil i z przytuliska w Mosinie :)

super, bardzo dziękuję :) może tam znajdzie się ktoś chętny Julkę zaadoptować :)