Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj wizyta kontrolna u weta.

dzwoniło kilka domków - jeden z Wrocławia, jeden spod Poznania, jeden z Zielonej Góry/Danii :) jeden nie pamiętam skąd.
Ten z Wrocławia dzwonił dwa razy i cisza. Pani spod Poznania - czekamy na decyzję czy Julcia czy psiak z Mosiny i potem wizyta.
Domek z Danii/Zielonej Góry - to super domek, który współpracuje z Fundacją Animalia - ale tutaj adopcja dopiero mogłaby się odbyć w połowie grudnia.

A jeden domek co dzwonił - brzmiał tak fajnie na początku, ale jak Pani na moje pytanie: co będzie z psem jak państwo pojedziecie np. na urlop? odpowiedziała: na podwórku jest kojec, tam będzie mieszkać przez ten czas wyjazdu a karmić będą sąsiedzi :shake: to już wiedziałam, że to nie ten domek.

Posted

U Julki wszystko w najlepszym porządku:lol: Dalej okupuje piernaty, chociaż coraz częściej zwiedza mieszkanie. Próbuje bawić się z wujkiem Franiem.
Cioteczki oznajmiam na forum, iż ta małą @-kę wydam tylko do najlepszego i sprawdzonego domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, który ja będzie kochał i rozpieszczał(oczywiście z głową):lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Pani spod Poznania nie zdecydowała się ani na Julkę ani na Jaśka, adoptowali 3msc. szczeniaka.....

co ci ludzie maja, że tylko szczeniaki biorą????

Posted

To z uśmiechniętym pysiem.
Musze nakablować na Julkę. Wygryzła wielkąąąą dziurę w skarpecie:mad::mad::mad: Przeprowadziłam z nią rozmowę a ta baba wskazuje za Franka:crazyeye:
Uwielbiam ją!!!!

Posted

Julka to taka cicha woda. Tak samo jak Negra od obraczus- rozkręca się. TZ naskarżył ,że jak do południa wleciał do domu to zołza maleńka pościągała moje spodnie, piżamkę zaniosła na tapczan i zrobiła sobie legowisko:crazyeye:

Posted

Ja też w pracy tęskniłam;) Postaram się jutro porobić łobuzicy fotki. Najlepsza jest na spacerach jak chodzi za Frankiem i siusia jak chłopak. Wygląda to tak, jakby go naśladowała.:evil_lol: Rozbraja mnie tym.

Posted

Pyrdka napisał(a):
Najlepsza jest na spacerach jak chodzi za Frankiem i siusia jak chłopak. Wygląda to tak, jakby go naśladowała.:evil_lol: Rozbraja mnie tym.

Moja sunia też tak siusia - nauczyła się tego od ... drugiej suni, która załapała ten sposób siusiania, gdy za towarzysza miała pana psa <:] Dziewczyny są niesamowite ;)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Julka to taka cicha woda. Tak samo jak Negra od obraczus- rozkręca się. TZ naskarżył ,że jak do południa wleciał do domu to zołza maleńka pościągała moje spodnie, piżamkę zaniosła na tapczan i zrobiła sobie legowisko:crazyeye:

Kochana psinka ;)