Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Rzadko się odzywam bo zablokowali mi w pracy dogomanię:placz::placz::placz:

Straszne... :shake: ja bardzo długo nie miałam (akceptowana przez IT przeglądarka blokowała :angryy:)
Bardzo się musiałam nauśmiechać do informatyków, żeby zainstalowali przeglądarkę, która dogomanię "puszcza"
ale swoją drogą - bardzo mi spadła wydajność w pracy odkąd mam dostęp do dogomanii...:roll:

Posted

Na facebooku kilka minut temu ktoś pytał się o małą, jaka jest w stosunku do innych psów i kotów, ale niestety teraz widzę, że ten ktoś usunął to pytanie. Szkoda.

Posted

cioteczki dziś przywiozłam z Łodzi taką samą małą biedulkę jak nasza Julcia tylko ma ok.10 lat mieszkała z Panią na 22m2 i było tam kilkanaście psiaków wszystkie fizycznie i psychicznie umęczone!serce pęka z żalu!

Posted

To jest sunia od Temidy jest wątek ŁToZ....itd.tam jest ta sunieczka nowych fotek chyba nie wstawiła,a dziś robiła jak trzymałam maleństwo na rękach jest jeszcze mały puchatek.Zostawiłam je w lecznicy są zaniedbane.

Posted

czytałam trochę tamten wątek - śliczne psiaczki, tylko takie chudzinki niektóre...
babka początkowo pewnie miała dobre serduszko, zgarniała z ulicy psiaki i niestety przestała potem już na tym panować...

Juleczko, może już dzisiaj ci się uda opuścić przytulisko...

Posted

Julia, Julisia już dzisiaj spędzi noc w ciepełku. Wykąpana i odrobaczona śpi- pod kołderką.:lol: Grzeczna jest niesamowicie. Rozdaje całuski i ogonek chodzi jak wiatraczek. Zaliczyła sio - oczywiście na dworze. Jeszcze leciutko zestresowana. Wiem z autopsji, że te grzeczne gadziny potrafią się rozkręcić. Więc cierpliwie czekam:evil_lol:
Zdjęcia jutro bo padam na pysk.;)

Posted

Nocka w miarę spokojna. Budziła mnie co chwilę całusami. Spacerek 6.30. Wszystko ładnie na dworku panna zaliczyła.:lol: Ma jeszcze swoje maleńkie strachy, ale pracujemy nad nimi. Zapomniałam napisać, że to prawdziwa kobietka bo spodobał jej sie mój koronkowy staniczek i raniutko musiałam go szukać:evil_lol:

Posted

[quote name='Pyrdka']Nocka w miarę spokojna. Budziła mnie co chwilę całusami. Spacerek 6.30. Wszystko ładnie na dworku panna zaliczyła.:lol: Ma jeszcze swoje maleńkie strachy, ale pracujemy nad nimi. Zapomniałam napisać, że to prawdziwa kobietka bo spodobał jej sie mój koronkowy staniczek i raniutko musiałam go szukać:evil_lol:
Pyrdko, czy to znaczy, że malutka spała z Tobą :)?