Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Incia napisał(a):
Ja i tak się o moją małą obawiam, zawsze gdy się pojawiasz...

Twojej małej (brrrr) nienawidzę w szczególności i tylko strach przed Tobą powstrzymuje mnie od najgorszego :diabloti:

Posted

Incia napisał(a):
Mam szczęście, żem starsza i wyższa, to przynajmniej się mnie trochę boisz, Rasputinko:cool3:

Ani wiek ani wzrost nie upoważniają Cię do przekręcania mojego nicku.

EDIT: jedyne, co może Cię troszkę usprawiedliwiać to wredny kolor Twych kudełków (idź do specjalisty, bo chyba wrednością się zaraziłaś :eviltong: ) pInciu.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Twojej małej (brrrr) nienawidzę w szczególności i tylko strach przed Tobą powstrzymuje mnie od najgorszego :diabloti:

Ja też psów nie lubię. Szczekają:angryy:, do gardła się rzucają, żryć trzeba dawać, choroby roznoszo, pchły majo, robaki, a kotów to jeszcze bardziej nie lubie, bo kłado sie na piersiach dzieciątek i oddech zabierajo (tak kiedyś słyszałam-poważnie:mdleje:)

Posted

wegielkowa napisał(a):
Ja też psów nie lubię. Szczekają:angryy:, do gardła się rzucają, żryć trzeba dawać, choroby roznoszo, pchły majo, robaki, a kotów to jeszcze bardziej nie lubie, bo kłado sie na piersiach dzieciątek i oddech zabierajo (tak kiedyś słyszałam-poważnie:mdleje:)

Święta racja, trza zapamiętać :diabloti:

Posted

apropos przekrecania ostatnio przeczytałam wywiad z kims znanym, że wyleciał ze szkoły bo w gazetce szkolnej w latach minionych zamaist Stalin napisał Sralin :)

Posted

wegielkowa napisał(a):

E no a najgorsze w kotach jest to że polują na gałki oczne śpiącego człowieka ...

Posted

wy tu nie gadajta tyle ino trza im teskt sklecić i rozgłaszać! bo zanim się jakiś domek znajdzie to może trochę czasu upłynąć...i napiszcie, ze to psy dla konesera:) od nas ze schronu do domu poszedł nero...do dzisiaj nie wierzę i uwierzę chyba za pół roku!!! strachliwy do tego stopnia, ze...uchlał swojego pana na dzień dobry! pan się wcale nie zniechęcił, ba - nie rozmyślił się! powiedział ten, nie inny:):) tak więc i takie zboczenia bywają:);)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Andzia, może to psy dla konesera ale jedna to już dla takiego, co będzie musiał sobie dziewczynkę wyobrazić, bo fotki zrobić strachulcowi nie sposób ;)

eee - no to super pies przecież!!!:) jest, ale jakby go nie bylo!:):)

Posted

[quote name='wegielkowa']Ginn, czy jakieś zmiany u suczek, czy bez zmian?
Większych zmian brak. Pierwsza sunia leży na fotelu -jest odważniejsza, natomiast druga po niedzieli znów się wycofała i nie wychodzi na kanapkę albo zdąży uciec nim ja otworzę drzwi.

Posted

:-D :-D :-D
"Koty sie na gałki oczne rzucajo..." :-D :-D :-D
:-D :-D :-D
Zaraz sie zapowietrze ze śmiechu...

Ja na wątku podhalanki Briny pisalam, co słyszałam o podhalanach: "po podhalanach nie widać wieku, bo siwiejo na biało" :cool1: