majowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 jakaż ona cudna, cos mi się z głowa porobiło bo mi sie małe psy zaczynają podobać Quote
Incia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Coś w powietrzu jest, Roszpunka to wcale małych psów nie lubiła... Quote
majowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Incia napisał(a):Coś w powietrzu jest, Roszpunka to wcale małych psów nie lubiła... mówicie, ze to sie łatwo roznosi :) Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Nadal nie lubię... Ale przecież kopać i wyrzucać na bruk tymczasików nie będę :shake: Co najwyżej spojrzę z góry na mikrusy ;) Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 majowa napisał(a):mówicie, ze to sie łatwo roznosi :) Roznosi się i szczepionki na to nie ma ... Quote
Incia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ja i tak się o moją małą obawiam, zawsze gdy się pojawiasz... Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Incia napisał(a):Ja i tak się o moją małą obawiam, zawsze gdy się pojawiasz... Twojej małej (brrrr) nienawidzę w szczególności i tylko strach przed Tobą powstrzymuje mnie od najgorszego :diabloti: Quote
Incia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mam szczęście, żem starsza i wyższa, to przynajmniej się mnie trochę boisz, Rasputinko:cool3: Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Incia napisał(a):Mam szczęście, żem starsza i wyższa, to przynajmniej się mnie trochę boisz, Rasputinko:cool3: Ani wiek ani wzrost nie upoważniają Cię do przekręcania mojego nicku. EDIT: jedyne, co może Cię troszkę usprawiedliwiać to wredny kolor Twych kudełków (idź do specjalisty, bo chyba wrednością się zaraziłaś :eviltong: ) pInciu. Quote
wegielkowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Roszpunka napisał(a):Twojej małej (brrrr) nienawidzę w szczególności i tylko strach przed Tobą powstrzymuje mnie od najgorszego :diabloti: Ja też psów nie lubię. Szczekają:angryy:, do gardła się rzucają, żryć trzeba dawać, choroby roznoszo, pchły majo, robaki, a kotów to jeszcze bardziej nie lubie, bo kłado sie na piersiach dzieciątek i oddech zabierajo (tak kiedyś słyszałam-poważnie:mdleje:) Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 wegielkowa napisał(a):Ja też psów nie lubię. Szczekają:angryy:, do gardła się rzucają, żryć trzeba dawać, choroby roznoszo, pchły majo, robaki, a kotów to jeszcze bardziej nie lubie, bo kłado sie na piersiach dzieciątek i oddech zabierajo (tak kiedyś słyszałam-poważnie:mdleje:) Święta racja, trza zapamiętać :diabloti: Quote
wegielkowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Roszpunka napisał(a): to wredny kolor Twych kudełków Inciu. No wiesz, wszystkiego możesz się czepiać, niedobra Ty:mad:, ale nie koloru włosów Inciowych:shake:. Quote
majowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 apropos przekrecania ostatnio przeczytałam wywiad z kims znanym, że wyleciał ze szkoły bo w gazetce szkolnej w latach minionych zamaist Stalin napisał Sralin :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 wegielkowa napisał(a):Ja też psów nie lubię. Szczekają:angryy:, do gardła się rzucają, żryć trzeba dawać, choroby roznoszo, pchły majo, robaki, a kotów to jeszcze bardziej nie lubie, bo kłado sie na piersiach dzieciątek i oddech zabierajo (tak kiedyś słyszałam-poważnie:mdleje:) E no a najgorsze w kotach jest to że polują na gałki oczne śpiącego człowieka ... Quote
andzia69 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 wy tu nie gadajta tyle ino trza im teskt sklecić i rozgłaszać! bo zanim się jakiś domek znajdzie to może trochę czasu upłynąć...i napiszcie, ze to psy dla konesera:) od nas ze schronu do domu poszedł nero...do dzisiaj nie wierzę i uwierzę chyba za pół roku!!! strachliwy do tego stopnia, ze...uchlał swojego pana na dzień dobry! pan się wcale nie zniechęcił, ba - nie rozmyślił się! powiedział ten, nie inny:):) tak więc i takie zboczenia bywają:);) Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Andzia, może to psy dla konesera ale jedna to już dla takiego, co będzie musiał sobie dziewczynkę wyobrazić, bo fotki zrobić strachulcowi nie sposób ;) Quote
andzia69 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Roszpunka napisał(a):Andzia, może to psy dla konesera ale jedna to już dla takiego, co będzie musiał sobie dziewczynkę wyobrazić, bo fotki zrobić strachulcowi nie sposób ;) eee - no to super pies przecież!!!:) jest, ale jakby go nie bylo!:):) Quote
Roszpunka Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 malagos napisał(a):a ja i tak Was lubię :) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malagos Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Żartowałam, Wąglikowa i Ropuszko :diabloti: Quote
wegielkowa Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ginn, czy jakieś zmiany u suczek, czy bez zmian? Quote
Roszpunka Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 malagos napisał(a):Żartowałam, Wąglikowa i Ropuszko :diabloti: Bardzo nieładnie tak żartować ... nadzieje budzić... do zemsty prowokować... Quote
Ginn Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='wegielkowa']Ginn, czy jakieś zmiany u suczek, czy bez zmian? Większych zmian brak. Pierwsza sunia leży na fotelu -jest odważniejsza, natomiast druga po niedzieli znów się wycofała i nie wychodzi na kanapkę albo zdąży uciec nim ja otworzę drzwi. Quote
beta ata Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 :-D :-D :-D "Koty sie na gałki oczne rzucajo..." :-D :-D :-D :-D :-D :-D Zaraz sie zapowietrze ze śmiechu... Ja na wątku podhalanki Briny pisalam, co słyszałam o podhalanach: "po podhalanach nie widać wieku, bo siwiejo na biało" :cool1: Quote
Recommended Posts