Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Kochane Cioteczki z kontem na fb - brać udział, udostępniać, zapraszać - domek dla dwojga potrzebny na cito! http://www.facebook.com/event.php?eid=282352991797009 Quote
Incia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Zapraszam na mój debiutancki bazarek, dla 3 cudeniek z Ameliówki! http://www.dogomania.pl/threads/217071-Zegarek-kosmetyki-%C5%9Bwietne-ciuchy-i-inne-dla-3-psiak%C3%B3w-z-Ameli%C3%B3wki! Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Dzisiejsze wieści: Minka, wzięta na ręce celem wyjścia na spacerek nie obsikała mojej rodzicielki, załatwiła się na zewnątrz, troszkę pochodziła na wyprostowanych nogach i zaliczyła tradycyjny sprint do domciu. Świat, mimo, że taki przerażający, zaczyna ją ciekawić. Po domu porusza się w miarę swobodnie, troszkę grymasi przy jedzeniu, zapas gryzaczków dostarczonych przez Węgielkową kurczy się w zastraszającym tempie. Sądzę, że moment, kiedy zacznie się cieszyć na spacerek i samodzielnie pokona klatkę schodową w dół (w górę ma perfekcyjnie opanowane ;)) będzie tym, w którym zaczniemy dziewczynkę ogłaszać. Quote
wegielkowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Roszpunka']Dzisiejsze wieści: Minka, wzięta na ręce celem wyjścia na spacerek nie obsikała mojej rodzicielki, załatwiła się na zewnątrz, troszkę pochodziła na wyprostowanych nogach i zaliczyła tradycyjny sprint do domciu. Świat, mimo, że taki przerażający, zaczyna ją ciekawić. Po domu porusza się w miarę swobodnie, troszkę grymasi przy jedzeniu, zapas gryzaczków dostarczonych przez Węgielkową kurczy się w zastraszającym tempie. Sądzę, że moment, kiedy zacznie się cieszyć na spacerek i samodzielnie pokona klatkę schodową w dół (w górę ma perfekcyjnie opanowane ;)) będzie tym, w którym zaczniemy dziewczynkę ogłaszać. :multi::multi::multi: na takie wieści czekałam. Przestaje posikiwać. Gryzaki dostarczę nie bój nic. Mamo Roszpunkowa dziękujemy:loveu: Quote
mag.da Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 U Sabci kolejny kroczek do przodu - podchodzi do wyciągniętej ręki polizać dłoń, ale nadal tylko przy innych psach - sama nie podchodzi. Rozszczekała się też - dziamgocze na powitanie i stróżuje przy furtce. Pierwsza wszystko słyszy i oszczekuje :lol: na dowód, że podchodzi do dłoni (drugi ryjek to Korgi): Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Sabunia piękna, świetna wiadomość, że robi postępy :multi: szczekacz kochany :) Minka dzisiaj rozpracowała szeleczki zostawiona w nich na trzy minuty :diabloti: Quote
mag.da Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A Sabcia już nie ma tego zwisającego końca obróżki, który na zdjęciach jeszcze widać - odgryzła, bo po co miał tak dyndać :diabloti: Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Dziewczynki się rozkręcają i same dbają o image oraz garderobę ;) Quote
savahna Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Przepraszam,że trochę nie w temacie, ale....Filipek to zmeżniał co mag.do? A suni gratuluje postępów Quote
wegielkowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Spokojna suczka siedząca na trawie:lol:. A Filipor oswaja dziką koleżankę;) A jej ślipia zupełnie inne- już nie przerażone, prawda? Fajnie. Dzięki mag.do za zdjęcia. Bardzo się cieszę, że Minka zjadła szelki. Nadrabia stracone szczenięce lata:evil_lol: Quote
mag.da Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 savahna napisał(a): Przepraszam,że trochę nie w temacie, ale....Filipek to zmeżniał co mag.do? Ano zmężniał. I z zachowania też. 9-ty miesiąc mu idzie :roll: Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 wegielkowa napisał(a): Bardzo się cieszę, że Minka zjadła szelki. Nadrabia stracone szczenięce lata:evil_lol: Wiesz, może po prostu trzeba jej sprawić takie, które się będą pannicy podobały :evil_lol: Quote
Incia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Jesssu, ależ ta Saba to się robi gwiazda! Że u Minki cudownie pewne ( dobrze znam umiejętności kulinarne Roszpunkowej Mamci:lol:), a pragnę dowiedzieć się, co u Pana Albina??? Quote
wegielkowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Incia']Jesssu, ależ ta Saba to się robi gwiazda! Że u Minki cudownie pewne ( dobrze znam umiejętności kulinarne Roszpunkowej Mamci:lol:), a pragnę dowiedzieć się, co u Pana Albina??? Pan Albin upodobał sobie 24letniego Mateusza, leżą razem na kanapie i patrzą sobie prosto w oczy. Albin obejmuje Mateusza szyję przednimi łapami, a tylnymi cały Mateuszowy korpus. Siedzi cały czas na kolanach pana lub bawi się ze Stockiem (sznaucerem). Jeżdżą do lasu co 2 dzień i psy szaleją. Jest ZDECYDOWANIE lepiej z sikaniem. Dziś pierwsza noc bez sikania w domu, a w dzień tez się nie zsiusiał na podłogę. Sukces. Bardzo dużo je. Quote
Incia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 wegielkowa napisał(a):Pan Albin upodobał sobie 24letniego Mateusza, leżą razem na kanapie i patrzą sobie prosto w oczy. Albin obejmuje Mateusza szyję przednimi łapami, a tylnymi cały Mateuszowy korpus. Siedzi cały czas na kolanach pana lub bawi się ze Stockiem (sznaucerem). Jeżdżą do lasu co 2 dzień i psy szaleją. Jest ZDECYDOWANIE lepiej z sikaniem. Dziś pierwsza noc bez sikania w domu, a w dzień tez się nie zsiusiał na podłogę. Sukces. Bardzo dużo je. Czy ja mogłabym prosić o zdjęcie Albinka???Żebym się chociaż na to zdjęcie napatrzeć mogła... Quote
wegielkowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Incia napisał(a):Czy ja mogłabym prosić o zdjęcie Albinka???Żebym się chociaż na to zdjęcie napatrzeć mogła... A widziałaś to zdjęcie - Pan A. na dywanie? Quote
savahna Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja widziałam zdjęcie z ludziem i byłam zaskoczona,że Albinek taki mały jest. :crazyeye:Przydałoby sie wiecej zdjęć takich gdzie bedzie widać gabaryty psiaków. Bo ja myślałam,że on taki wiekszy sredniak a to taka drobinka....:roll: Quote
Incia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Pan A. na dywanie jest cudny! On jest malutki,drobniutki, taki nakolankowo-przytulankowy, długie rączki, długie nóżki, w sam raz do obejmowania swego ludzia:loveu: Quote
wegielkowa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 mag.da napisał(a):Ano zmężniał. I z zachowania też. 9-ty miesiąc mu idzie :roll: Rezydent Filip Pierwszy:lol:. Ciężko pracuje - oswaja dzikie dziewczyny:razz:. Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Cioteczki, zajrzyjcie - dziewczyna ze szczeniakiem w podbramkowej sytuacji http://www.dogomania.pl/threads/2171.....byle-adoptuj.... Quote
andzia69 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Bardzo dziękuję dt Albinka za karme dla schroniskowych psiaczków!:) Przekażcie proszę!!! a czy psiaki mają ogłoszenia? Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Albinek był ogłaszany i najprawdopodobniej za tydzień jedzie do nowego domku, dziewczynki na razie nie mają ogłoszeń - nie bardzo się nadają :shake: Ale sądzę, że już wkrótce będziemy im szukać domków :) Quote
savahna Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Roszpunka']Albinek był ogłaszany i najprawdopodobniej za tydzień jedzie do nowego domku ..........:crazyeye::crazyeye::crazyeye:........:cool3: Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Po dokładniejsze info zapraszam do Pani W.......ej. Ja tylko plotkuję sobie na wątku :evil_lol: Quote
Recommended Posts