Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsze wieści: Minka, wzięta na ręce celem wyjścia na spacerek nie obsikała mojej rodzicielki, załatwiła się na zewnątrz, troszkę pochodziła na wyprostowanych nogach i zaliczyła tradycyjny sprint do domciu.
Świat, mimo, że taki przerażający, zaczyna ją ciekawić.
Po domu porusza się w miarę swobodnie, troszkę grymasi przy jedzeniu, zapas gryzaczków dostarczonych przez Węgielkową kurczy się w zastraszającym tempie.
Sądzę, że moment, kiedy zacznie się cieszyć na spacerek i samodzielnie pokona klatkę schodową w dół (w górę ma perfekcyjnie opanowane ;)) będzie tym, w którym zaczniemy dziewczynkę ogłaszać.

Posted

[quote name='Roszpunka']Dzisiejsze wieści: Minka, wzięta na ręce celem wyjścia na spacerek nie obsikała mojej rodzicielki, załatwiła się na zewnątrz, troszkę pochodziła na wyprostowanych nogach i zaliczyła tradycyjny sprint do domciu.
Świat, mimo, że taki przerażający, zaczyna ją ciekawić.
Po domu porusza się w miarę swobodnie, troszkę grymasi przy jedzeniu, zapas gryzaczków dostarczonych przez Węgielkową kurczy się w zastraszającym tempie.
Sądzę, że moment, kiedy zacznie się cieszyć na spacerek i samodzielnie pokona klatkę schodową w dół (w górę ma perfekcyjnie opanowane ;)) będzie tym, w którym zaczniemy dziewczynkę ogłaszać.
:multi::multi::multi: na takie wieści czekałam. Przestaje posikiwać.
Gryzaki dostarczę nie bój nic. Mamo Roszpunkowa dziękujemy:loveu:

Posted

U Sabci kolejny kroczek do przodu - podchodzi do wyciągniętej ręki polizać dłoń, ale nadal tylko przy innych psach - sama nie podchodzi.
Rozszczekała się też - dziamgocze na powitanie i stróżuje przy furtce.
Pierwsza wszystko słyszy i oszczekuje :lol:

na dowód, że podchodzi do dłoni (drugi ryjek to Korgi):

Posted

Spokojna suczka siedząca na trawie:lol:. A Filipor oswaja dziką koleżankę;)
A jej ślipia zupełnie inne- już nie przerażone, prawda?
Fajnie. Dzięki mag.do za zdjęcia.

Bardzo się cieszę, że Minka zjadła szelki. Nadrabia stracone szczenięce lata:evil_lol:

Posted

savahna napisał(a):

Przepraszam,że trochę nie w temacie, ale....Filipek to zmeżniał co mag.do?

Ano zmężniał. I z zachowania też.
9-ty miesiąc mu idzie :roll:

Posted

wegielkowa napisał(a):

Bardzo się cieszę, że Minka zjadła szelki. Nadrabia stracone szczenięce lata:evil_lol:

Wiesz, może po prostu trzeba jej sprawić takie, które się będą pannicy podobały :evil_lol:

Posted

Jesssu, ależ ta Saba to się robi gwiazda! Że u Minki cudownie pewne ( dobrze znam umiejętności kulinarne Roszpunkowej Mamci:lol:), a pragnę dowiedzieć się, co u Pana Albina???

Posted

[quote name='Incia']Jesssu, ależ ta Saba to się robi gwiazda! Że u Minki cudownie pewne ( dobrze znam umiejętności kulinarne Roszpunkowej Mamci:lol:), a pragnę dowiedzieć się, co u Pana Albina???
Pan Albin upodobał sobie 24letniego Mateusza, leżą razem na kanapie i patrzą sobie prosto w oczy. Albin obejmuje Mateusza szyję przednimi łapami, a tylnymi cały Mateuszowy korpus. Siedzi cały czas na kolanach pana lub bawi się ze Stockiem (sznaucerem). Jeżdżą do lasu co 2 dzień i psy szaleją.
Jest ZDECYDOWANIE lepiej z sikaniem. Dziś pierwsza noc bez sikania w domu, a w dzień tez się nie zsiusiał na podłogę. Sukces.
Bardzo dużo je.

Posted

wegielkowa napisał(a):
Pan Albin upodobał sobie 24letniego Mateusza, leżą razem na kanapie i patrzą sobie prosto w oczy. Albin obejmuje Mateusza szyję przednimi łapami, a tylnymi cały Mateuszowy korpus. Siedzi cały czas na kolanach pana lub bawi się ze Stockiem (sznaucerem). Jeżdżą do lasu co 2 dzień i psy szaleją.
Jest ZDECYDOWANIE lepiej z sikaniem. Dziś pierwsza noc bez sikania w domu, a w dzień tez się nie zsiusiał na podłogę. Sukces.
Bardzo dużo je.

Czy ja mogłabym prosić o zdjęcie Albinka???Żebym się chociaż na to zdjęcie napatrzeć mogła...

Posted

Ja widziałam zdjęcie z ludziem i byłam zaskoczona,że Albinek taki mały jest. :crazyeye:Przydałoby sie wiecej zdjęć takich gdzie bedzie widać gabaryty psiaków. Bo ja myślałam,że on taki wiekszy sredniak a to taka drobinka....:roll:

Posted

Pan A. na dywanie jest cudny! On jest malutki,drobniutki, taki nakolankowo-przytulankowy, długie rączki, długie nóżki, w sam raz do obejmowania swego ludzia:loveu:

Posted

Albinek był ogłaszany i najprawdopodobniej za tydzień jedzie do nowego domku, dziewczynki na razie nie mają ogłoszeń - nie bardzo się nadają :shake:
Ale sądzę, że już wkrótce będziemy im szukać domków :)