malagos Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Co za uroda! A druga, też taka sliczna? Quote
wegielkowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 malagos napisał(a):Co za uroda! A druga, też taka sliczna? Prawie taka sama. Sabuńka ma trochę krótszą sierść i cięższa o 1kg. Quote
savahna Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Kobitki można tą malizne juz ogłaszać, czy lepiej troche poczekac? Tej drugiej chyba łatwiej z siostra będzie... Chociaż....jak się człowiek naogląda psich programów to podobno lepiej jak się takie zzyte psiaki rozdzieli, nastawiaja się wtedy na człowieka a nie na siebie nawzajem... To co szefostwo...ogłaszamy czy czekamy.:diabloti: Jak ogłaszamy to info plizzzzz:p Fotki cudne, psina rozkłada tym swoi spojrzeniem na łopatki.:loveu: Czyli ta odważniejsza to Amelka? Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 savahna napisał(a):Kobitki można tą malizne juz ogłaszać, czy lepiej troche poczekac? Tej drugiej chyba łatwiej z siostra będzie... Chociaż....jak się człowiek naogląda psich programów to podobno lepiej jak się takie zzyte psiaki rozdzieli, nastawiaja się wtedy na człowieka a nie na siebie nawzajem... To co szefostwo...ogłaszamy czy czekamy.:diabloti: Jak ogłaszamy to info plizzzzz:p Fotki cudne, psina rozkłada tym swoi spojrzeniem na łopatki.:loveu: Czyli ta odważniejsza to Amelka? Ta na zdjęciach, to Amelka. Ja bym je rozdzieliła i szukała dla nich DT (każdej z osobna) najlepiej z łagodnym psiakiem. Mają bardzo dobre warunki u Ginn, ale sądzę, że lepiej by było dla nich być dłużej i więcej z człowiekiem... Ginn robi co może, ale przy tylu psiakach nie jest w stanie poświęcić im wystarczająco dużo czasu, co zrozumiałe. To moje zdanie, zasadniczo powinna wypowiedzieć się Wąglikowa. Quote
savahna Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Roszpunka'] Wąglikowa. Rozumiem,że walka?:diabloti: Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 savahna napisał(a):Rozumiem,że walka?:diabloti: Ależ skąd :evil_lol: Drobna pomyłka :diabloti: Quote
wegielkowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Roszpunka']Ależ skąd :evil_lol: Drobna pomyłka :diabloti: Słuchajcie no koleżanko Rucola, hm no więc: Wąglik, choroba zakaźna występuje najczęściej u bydła i i kóz. To czy ja jestem od bydła, czy od koksu i diamentów?:roll: Quote
wegielkowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Roszpunka napisał(a): To moje zdanie, zasadniczo powinna wypowiedzieć się Wąglikowa. Też mi się tak wydaje. Quote
Incia Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No z pewnością trzeba nad Amelką sporo popracować, że o siostrzyczce nie wspomnę... Quote
Hitoshi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Zapraszam po 20 darmowych ogłoszeń dla każdego psiaka http://www.dogomania.pl/threads/2165...a-z-dogo/page3 Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='wegielkowa']Słuchajcie no koleżanko Rucola, hm no więc: Wąglik, choroba zakaźna występuje najczęściej u bydła i i kóz. To czy ja jestem od bydła, czy od koksu i diamentów?:roll: Od diamentów oczywiście... bo co do koksu, to się nie wypowiadam koleżanko Wągierkowa :) Quote
erka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Roszpunka, dobre, dobre:evil_lol::eviltong:. Wąglikowa....popłakałam sie ze śmiechu i o mało nie udławiłam winogronem:laugh2_2:. A Amelka cudo:). Może trochę wspomóc sunie farmakologicznie, jest taki ziołowy Stresnal, albo Kalm-Aid. Quote
wegielkowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 "To co szefostwo...ogłaszamy czy czekamy.:diabloti:" Erku, odpowiedz Savahnie, bo pytanie było skierowane do Ciebie:razz: Quote
wegielkowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Roszpunka']Od diamentów oczywiście... bo co do koksu, to się nie wypowiadam koleżanko Wągierkowa :) To zdecyduj się wreszcie - od diamentów czy od robali (wągier, inaczej cysticerkus – jedna z form larwalnych niektórych tasiemców):roll: Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='wegielkowa']To zdecyduj się wreszcie - od diamentów czy od robali (wągier, inaczej cysticerkus – jedna z form larwalnych niektórych tasiemców):roll: Dobra Węgierkowa, koniec żartów. I nie wyjeżdżaj mi tu z erudycją wprost z wikipedii ;) Quote
wegielkowa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Roszpunka napisał(a):Dobra Węgierkowa, koniec żartów. I nie wyjeżdżaj mi tu z erudycją wprost z wikipedii ;) Co Ty mówisz:crazyeye:, nigdy:no-no-no:, przenigdy:mdleje: nie śmiałabym zażartować w Twojej obecności:oops:. Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 wegielkowa napisał(a):Co Ty mówisz:crazyeye:, nigdy:no-no-no:, przenigdy:mdleje: nie śmiałabym zażartować w Twojej obecności:oops:. Oczywiście :roll: Quote
erka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 wegielkowa napisał(a):"To co szefostwo...ogłaszamy czy czekamy.:diabloti:" Erku, odpowiedz Savahnie, bo pytanie było skierowane do Ciebie:razz: Pytanie do mnie, jakos nie zauważyłam:roll::cool1:. Roszpunka, myśle,ze jednak bardziej wąglikowa niz wągierkowa, bo ta pierwsza, to większa zaraza:diabloti:. Żarty ,żartami, a tu sunieczki bez kasy na hotel:shake:. Quote
savahna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 erka napisał(a):Pytanie do mnie, jakos nie zauważyłam:roll::cool1:. . No to sie doczekałam odpowiedzi.:lmaa: A tyle Wam dałam czasu....:cool3: Rozdzielcie sobie dziewczynki stanowiska, bo nam się bezkrólewie zaczyna robic.:p Quote
Agata P Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 :roll: dlaczego mnie tu nie ma ,a tu tak wesoło :evil_lol: (tym razem nie obudziłam dziecka tylko.....se oplułam monitor:cool3: ) teraz wchodząc na dogo o tak późnej porze....knebel w gębę se trza wepchać :p Amelka cudna taka delikatna:loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 No jak Cię nie ma, jak jesteś ;) Amelka jest po prostu boska :loveu: Mam nadzieję, że wkrótce przestanie się tak bać i ze strachu obsikiwać swój piękny, puchaty ogonek... Quote
Incia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 i może wkrótce zobaczymy Amelkową siostrzyczkę... Quote
Roszpunka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 I sądzę, że lekkie wsparcie farmakologiczne, to dobry pomysł. Quote
Recommended Posts