Ginn Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 wegielkowa napisał(a):Te suczynki myślę, ze max 4,5kg ważą. Jak się na nie patrzy z bliska to wielkości dużego kota są. Ginn, w wolnej chwili mogłabyś to sprawdzić? Dzięki. Mniejsza tzn. pierwsza waży 6 kg druga 7 kg. Zważyłam obie. Quote
beta ata Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 A mozna ładnie poprosic o nowsze zdjecia, chociaż tej pierwszej, odwazniejszej..? Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Też bym chciała Amelkę w pełnej krasie zobaczyć... Quote
Ginn Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 beta ata napisał(a):A mozna ładnie poprosic o nowsze zdjecia, chociaż tej pierwszej, odwazniejszej..? Ta pierwsza odważniejsza jest nadal w fartuszku i nadal zwija się w ślimaczka jak idzie do człowieka - lepszych zdjęć jej z całą pewnością nie zrobię. Może w weekend uda mi się ściągnąć sąsiadkę i zrobić jakieś zdjęcia. Quote
beta ata Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 OK , trzeba dac czas malutkim, rozumiem, niech dochodzą do siebie. A jak sie da, to coś pstryknij, bo ciekawa jestem i nie tylko ja, jak widać :-) Quote
wegielkowa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ginn napisał(a):Ta pierwsza odważniejsza jest nadal w fartuszku i nadal zwija się w ślimaczka jak idzie do człowieka - lepszych zdjęć jej z całą pewnością nie zrobię. Może w weekend uda mi się ściągnąć sąsiadkę i zrobić jakieś zdjęcia. W niedzielę przywiozę posiłki i popstrykamy dobrze? Sprawdzałam pogodę, ma być ładnie w weekend. Ginn,nie ściągaj sąsiadki. Quote
Ginn Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 wegielkowa napisał(a):W niedzielę przywiozę posiłki i popstrykamy dobrze? Sprawdzałam pogodę, ma być ładnie w weekend. Ginn,nie ściągaj sąsiadki. Bardzo dobrze. Macie swój aparat czy mój naładować Quote
wegielkowa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ginn napisał(a):Bardzo dobrze. Macie swój aparat czy mój naładować Mamy mamy mamy Quote
wegielkowa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 O, a tu podnoszoczki nie było.:roll: Dziwne.... Quote
Ginn Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 wegielkowa napisał(a):Mamy mamy mamy U nas bez zmian większych. W jakim czasie wybieracie się do mnie w niedzielę? Quote
wegielkowa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ginn napisał(a):U nas bez zmian większych. W jakim czasie wybieracie się do mnie w niedzielę? Około 10-tej Quote
Ginn Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 wegielkowa napisał(a):Około 10-tej Fajnie - no to czekam. Quote
erka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 To czekamy na fotorelację i nieustannie prosimy o pomoc finansową. Jak na razie sunieczki nie mają żadnego wsparcia, a niestety pewnie zbyt szybko do domów nie pójdą:(. Quote
malagos Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ciekawa jestem tych zdjęć, jak one wyglądają :) One są na domowym tymczasie, tak? Quote
Ginn Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Roszpunka napisał(a):Są w hoteliku u Ginn. Są w hoteliku ale domowym nie w kojcach. Quote
beta ata Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To tam teraz sesja zdjeciowa w pełni... ;-) Quote
savahna Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Właśnie miałam pisać,ze dziewczyny balanguja na łonie natury.....:lol: Ej, spokojnie tam, bo aż u mnie Was słychać.:diabloti: Portreciki tez psom poróbcie, i w ogóle milion zdjęc,zeby starczyło na pół roku.:p Quote
Ginn Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 savahna napisał(a):Właśnie miałam pisać,ze dziewczyny balanguja na łonie natury.....:lol: Ej, spokojnie tam, bo aż u mnie Was słychać.:diabloti: Portreciki tez psom poróbcie, i w ogóle milion zdjęc,zeby starczyło na pół roku.:p Sesja zakończona - dziewczyny pojechały. Roszpunka zrobiła całe mnóstwo zdjęć. Ma roboty na dwie noce. Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Drugiej siostry nawet nie próbowałyśmy zmuszać do zdjęć - kłębek przerażenia wciśnięty pod tapczan.... A Amelka - jest równie piękna, jak przerażona. Quote
Ginn Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Roszpunka jesteś mistrzyni - piękne zdjęcia. Quote
Roszpunka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Ginn']Roszpunka jesteś mistrzyni - piękne zdjęcia. Niezasłużony komplement, niemniej jednak - dziękuję :oops: Biorę się za obróbkę fotek dla Ciebie :) Jeszcze jedno, bo ta dziewczynka jest po prostu przepiękna :loveu: Quote
Recommended Posts