mag.da Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Druga Ameliówka szaleje z psami aż miło, do mnie podchodzi coraz częściej, ale tylko na chwilkę i tylko w towarzystwie psów - sama jeszcze nie podejdzie. Quote
Incia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Sunie dobrze trafiły, szybko dojdą do siebie. A Albinka kocham niezmiennie. Quote
wegielkowa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Incia']Sunie dobrze trafiły, szybko dojdą do siebie. A Albinka kocham niezmiennie. Żebyś wiedziała Inciu. Dobrze , że wreszcie człowiek spokojnie może iść spać. Roszpunko i Mag.do ale super robota:loveu:. Albinek zjada duże ilości "mokrego jedzenia". Chyba nigdy nie dostawał tego rodzaju karmy:roll:. Bardzo boi się podniesionego głosu. Ktoś krzyczał na niego, bo w takiej sytuacji idzie brzuchem po ziemi na posłanie. Chyba przeszedł niezłą "tresurę":shake:. Nadal siusia w mieszkaniu, mimo częstych spacerów, ale powolutku poprawia się w tym zakresie;). Musi się nauczyć 100% zachowywania czystości. Tymczasowi Opiekunowie uważają, że jest wyjątkowo mądry i są nim, podobnie jak my, Inciu;), zachwyceni:lol:. Quote
Roszpunka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='wegielkowa']Roszpunko i Mag.do ale super robota:loveu:. Kochana, ja tylko Twoją psinkę odwiedzam :) Quote
wegielkowa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Kochana, ja tylko Twoją psinkę odwiedzam :) Wiem, wiem, Ty tylko kontrolujesz, czy Behawiorystka Minusi daje sobie radę z suczą. Pozdrów Je ode mnie. Do jutra;) Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 wegielkowa napisał(a):Wiem, wiem, Ty tylko kontrolujesz, czy Behawiorystka Minusi daje sobie radę z suczą. Pozdrów Je ode mnie. Do jutra;) W tej chwili, moim najważniejszym zadaniem jest dopilnowanie, żeby Minka nie została nieprzyzwoicie rozpuszczona ;) Quote
wegielkowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Byłam, widziałam Minkę w akcji na trawniczku (spacerowanie na smyczy:razz:) i w akcji galopu na 3 piętro do domku:lol:. Czekamy na zdjęcia dzisiaj zrobione przez Roszpunkę. Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Zdjęcia za chwilkę, muszę tylko odnotować kolejny sukces Minki - zakradła się do przedpokoju, porwała buta i przystąpiła do konsumpcji ;) Quote
ewelinka_m Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 tak coś cały czas ameliówkowa dzikuska mi się znajomo kojarzyła.... Erko pamiętasz Minkę, która poszła do mamy betel? :razz: jedynie brak strzałki na pycholu je różni :evil_lol::evil_lol: mam nadzieję, że i tej Mince się tak poszczęści! dopiero teraz widać jaka Sabunia jest śliczna!! całe szczęście, że jest u Ciebie Mag.do. :loveu: i jeszcze wstawiam zdjęcie od Węgielkowej, tu widać jaki wielkościowo Albin jest: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 wegielkowa napisał(a): Bardzo boi się podniesionego głosu. Ktoś krzyczał na niego, bo w takiej sytuacji idzie brzuchem po ziemi na posłanie. Chyba przeszedł niezłą "tresurę":shake:. Niekoniecznie, na Bazyla nigdy nikt nie krzyczał , nikt go nie bił a w sytuacji kiedy ktoś krzyczy on też zachowuje się jak torturowany kiedyś pies ... Quote
wegielkowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Roszpunka']Zdjęcia za chwilkę, muszę tylko odnotować kolejny sukces Minki - zakradła się do przedpokoju, porwała buta i przystąpiła do konsumpcji ;) Nie wiedziałam, że będę kiedykolwiek dzielić radość spowodowaną zniszczeniem obuwia damskiego:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Maleńka prześliczna :) A to koniecznie do ogłoszeń bym dała :) Quote
wegielkowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kołnierz z przodu prawie jak u sheltie:lol: Wzruszająca kokietka:lol: Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Ej ciotki, ciotki... Urodę podziwiają, kołnierze... a nie widzą, że dziewczynka nieśmiało zaczyna się uśmiechać :roll: Quote
wegielkowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Roszpunka napisał(a):Ej ciotki, ciotki... Urodę podziwiają, kołnierze... a nie widzą, że dziewczynka nieśmiało zaczyna się uśmiechać :roll: ...uśmiechać i chodzić na łapkach a nie na pleckach:lol: Quote
Incia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 To TAKI spacer w TAKIM towarzystwie odbywał się o 3 minuty drogi ode mnie, a nie zostałam zaproszona????? Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Incia napisał(a):To TAKI spacer w TAKIM towarzystwie odbywał się o 3 minuty drogi ode mnie, a nie zostałam zaproszona????? Ty to musisz wszystko wylookać :eviltong: kto, z kim i gdzie... Zaprosiłabym ale zapomniałam :oops:(obiecuję poprawę ) Quote
Incia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Roszpunka napisał(a):Ty to musisz wszystko wylookać :eviltong: kto, z kim i gdzie... Zaprosiłabym ale zapomniałam :oops:(obiecuję poprawę ) Nic nie jest mnie w stanie pocieszyć...Idę popłakać sobie cichutko, w samotności... Quote
wegielkowa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Incia napisał(a):To TAKI spacer w TAKIM towarzystwie odbywał się o 3 minuty drogi ode mnie, a nie zostałam zaproszona????? Powiem Ci Inciuu, że mnie nikt nie zapraszał-sama się wprosiełam bom prosta kobita i ju:diabloti: Quote
Incia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 wegielkowa napisał(a):Powiem Ci Inciuu, że mnie nikt nie zapraszał-sama się wprosiełam bom prosta kobita i ju:diabloti: Na Ciebie tez się obraziłam. A co! Quote
Recommended Posts