Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 937
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Incia']Sunie dobrze trafiły, szybko dojdą do siebie. A Albinka kocham niezmiennie.

Żebyś wiedziała Inciu.

Dobrze , że wreszcie człowiek spokojnie może iść spać.

Roszpunko i Mag.do ale super robota:loveu:.

Albinek zjada duże ilości "mokrego jedzenia". Chyba nigdy nie dostawał tego rodzaju karmy:roll:.
Bardzo boi się podniesionego głosu. Ktoś krzyczał na niego, bo w takiej sytuacji idzie brzuchem po ziemi na posłanie. Chyba przeszedł niezłą "tresurę":shake:.
Nadal siusia w mieszkaniu, mimo częstych spacerów, ale powolutku poprawia się w tym zakresie;).
Musi się nauczyć 100% zachowywania czystości.

Tymczasowi Opiekunowie uważają, że jest wyjątkowo mądry i są nim, podobnie jak my, Inciu;), zachwyceni:lol:.

Posted

wegielkowa napisał(a):
Wiem, wiem, Ty tylko kontrolujesz, czy Behawiorystka Minusi daje sobie radę z suczą. Pozdrów Je ode mnie. Do jutra;)

W tej chwili, moim najważniejszym zadaniem jest dopilnowanie, żeby Minka nie została nieprzyzwoicie rozpuszczona ;)

Posted

tak coś cały czas ameliówkowa dzikuska mi się znajomo kojarzyła.... Erko pamiętasz Minkę, która poszła do mamy betel? :razz: jedynie brak strzałki na pycholu je różni :evil_lol::evil_lol:
mam nadzieję, że i tej Mince się tak poszczęści!

dopiero teraz widać jaka Sabunia jest śliczna!! całe szczęście, że jest u Ciebie Mag.do. :loveu:

i jeszcze wstawiam zdjęcie od Węgielkowej, tu widać jaki wielkościowo Albin jest:

Posted

wegielkowa napisał(a):

Bardzo boi się podniesionego głosu. Ktoś krzyczał na niego, bo w takiej sytuacji idzie brzuchem po ziemi na posłanie. Chyba przeszedł niezłą "tresurę":shake:.

Niekoniecznie, na Bazyla nigdy nikt nie krzyczał , nikt go nie bił a w sytuacji kiedy ktoś krzyczy on też zachowuje się jak torturowany kiedyś pies ...

Posted

[quote name='Roszpunka']Zdjęcia za chwilkę, muszę tylko odnotować kolejny sukces Minki - zakradła się do przedpokoju, porwała buta i przystąpiła do konsumpcji ;)

Nie wiedziałam, że będę kiedykolwiek dzielić radość spowodowaną zniszczeniem obuwia damskiego:evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ej ciotki, ciotki... Urodę podziwiają, kołnierze... a nie widzą, że dziewczynka nieśmiało zaczyna się uśmiechać :roll:

...uśmiechać i chodzić na łapkach a nie na pleckach:lol:

Posted

Incia napisał(a):
To TAKI spacer w TAKIM towarzystwie odbywał się o 3 minuty drogi ode mnie, a nie zostałam zaproszona?????

Ty to musisz wszystko wylookać :eviltong: kto, z kim i gdzie...
Zaprosiłabym ale zapomniałam :oops:(obiecuję poprawę )

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ty to musisz wszystko wylookać :eviltong: kto, z kim i gdzie...
Zaprosiłabym ale zapomniałam :oops:(obiecuję poprawę )

Nic nie jest mnie w stanie pocieszyć...Idę popłakać sobie cichutko, w samotności...

Posted

Incia napisał(a):
To TAKI spacer w TAKIM towarzystwie odbywał się o 3 minuty drogi ode mnie, a nie zostałam zaproszona?????

Powiem Ci Inciuu, że mnie nikt nie zapraszał-sama się wprosiełam bom prosta kobita i ju:diabloti:

Posted

wegielkowa napisał(a):
Powiem Ci Inciuu, że mnie nikt nie zapraszał-sama się wprosiełam bom prosta kobita i ju:diabloti:

Na Ciebie tez się obraziłam. A co!