Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomości z kliniki godz. 13.00
Dragon mial badanie krwi, które tylko troche odbiega od normy; wyniku usg nie znam; kardiolog skonsultuje go jeszcze dziś; neurolog dr lenarcik albo jutro albo poświetach.Dragon dostaje antybiotyk + kroplówkę z wit. i Duphalyte;został odrobaczony; istniej podejrzenie dysfunkcji trzustki ( czekają na wyporóżnienie aby zobaczyć stolec). Zawieżliśmy gar kurczajka z ryżem i warzywami; on dostaje naprzemiennie Intestinal i taka dieta ma być utrzymana przez 2 - 3 m-ce.
jeśli nie zajdzie nicnadzwyczajnego to po świętach Dragon wychodzi z kliniki; Propozycje wzięcia go do siebie na 2 tyg. zgłosiła marie ( czekam na potwierdzenie); potem szykujemy mu miejsce w EMIRZE: dożywianie , kąpiel, szczepienia i będzeimy mu szukać odpowiedzalnego domu
EMIR
zdj. za chwilkę wklei Dobra Dusza - Medar

Posted

Emir...jak ja się ciesze że chłopak już bezpieczny.
Hihihihi u mnie wredna sąsiadka prawie na zawał zeszła jak mnie zobaczyła z cielaczkiem na spacerku pod klatką ;) Hahahaha..gdybyście widziały jej minę.

Z ta nadpobudliwością....ten psiurek duuużo przeszedł..teraz nagle ma opiekę..miłość, jedzenie...to chyba normalne że aż go rozpiera z tego szczęścia:eviltong:

Buziaki dla cielaczka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Swietnie, ze sie nim opiekujecie. Jakie to jest piekne, ze sa ludzie, kt. poswiecaja swoj czas i energie dla biedakow, kt. pozornie nie maja szans. :multi: Jestescie wielcy. Trzymam kciuki!!!

Posted

Dragon objął w posiadanie pokój po Medarze ( 30 m2); jest na diecie ( intestinal+ jedzenie "domowe") dostaje antybiotyk; wyników badań narazie nie znam ; uspokoił sie troszke; jest wyprowadzany na spacery i nie stwarza problemów
EMIR

Posted

Dragon, ty masz większy pokój niż ja :lol: Masz pokój prawie taki jak moje mieszkanie całe ;) Ale cieszę się bardzo :)
Teraz czekam na wyniki, a po świętach coś jeszcze pewnie wpłacę, bo organizuję wigilijną zrzutkę na Dragonika.
WESOŁYCH ŚWIĄT :)

Posted

Dragon w swoim psim, młodym zyciu poniewierał się tułał po zaułkach wielkiego miasta Łodzi. Co musiał przeżywać tylko on wie. Nikt kto go zobaczył nie zechciał go przygarnąc. Dopiero Moriaaa gdy zobaczyła go w schronisku odczytała go jako psią duszę, ktora prosi o pomoc. Jej derminacja spowodowała, że Dragonnem opiekowano się chyba tak naprawdę po raz pierwszy w zyciu. Pomózmy mu i jego aktualnym i opiekunom w leczeniu i poszukiwaniu domu dla wielkego smoka.

Posted

On jest piękny, napewno znajdzie dom jeśli tylko odpowiednio się go zareklamuje... Może na stronie adopcyjnej dogów zgodziliby się go umieścić? W końcu ma wzrost i posturę doga (a skoro ma ok. roku to napewno jeszcze trochę urośnie) i powinien trafić do kogoś, kto jest świadomy "konsekwencji" wielkości takiego psa.