Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że juz dziś biedactwo będzie pod opieką. Chciałabym wpłacić dla niego kaskę i zadeklarować stałe wpłaty ale nie mogę sie połapać gdzie jego skarpeta :( prosze o pomoc, bo ja tu nowa jestem :oops:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Numer konta:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

Dorota Romaniuk
Żabia 2 m 7

05-220 Zielonka

nr konta dla przelewów z zagranicy
BREXPLPWMUL31114020170000490205270923

Szkielet z Łodzi

Posted

[quote name='kariola']Super, że juz dziś biedactwo będzie pod opieką. Chciałabym wpłacić dla niego kaskę i zadeklarować stałe wpłaty ale nie mogę sie połapać gdzie jego skarpeta :( prosze o pomoc, bo ja tu nowa jestem :oops:

tu wątek i nr konta zawsze na poście nr 1 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=20 , albo podaję bo to nie tajemnica przecież :p w tytule przelewu podaj
"dla Szkielecika"

Numer konta:
MultiBank

Dorota Romaniuk
Żabia 2 m 7

05-220 Zielonka

W wątku co pewien czas podawane są raporty i mozesz to sprawdzić :p ;)
Dzięki POzdraw.

No to się zdublowało ;) ale niech tam

Posted

Bardzo się cieszę, że udało się wydobyć Szkielecika vel Dragona ze schroniska :) :multi:
Nie mogę zadeklarować konkretnej kwoty, ale na pewno będę psiurowi pomagać. Zamieściłam też wątek na Molosach i już kilka osób wpłaciło kasę na Szkielecikową skarpetę :)
Pozdrawiam.
Ucałowania dla psiska.
Czekamy na dalsze wieści.

P.S. Czy ktoś miał może wieści od Marleny? Miała dziś dać znać czy będzie w stanie wziąć Szkielecika.

Posted

Moriaaa napisał(a):
Więc tak....wszystko załatwione.
Psiaka przywiezie mi do domu schronisko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już u mnie pczeka na transport do Wawy...jeżeli mi sie w drzwiach zmieści:eviltong:

Super:multi::multi::multi:
Jak tylko dostanę pieniążki pod koniec miesiąca to cosik wpłacę na Dragonka

Posted

[quote name='Beata R']tu wątek i nr konta zawsze na poście nr 1 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=20 , albo podaję bo to nie tajemnica przecież :p w tytule przelewu podaj
"dla Szkielecika"

Numer konta:
MultiBank

Dorota Romaniuk
Żabia 2 m 7

05-220 Zielonka

W wątku co pewien czas podawane są raporty i mozesz to sprawdzić :p ;)
Dzięki POzdraw.

No to się zdublowało ;) ale niech tam
Jak wybrałyście nowe imie to niech będzie na przelewach: DLA DRAGONA
EMIR

Posted

emir napisał(a):
Jak wybrałyście nowe imie to niech będzie na przelewach: DLA DRAGONA
EMIR

O kurcze, moje już poszły na "dla Szkielecika_Łódź":razz:, to mam nadzieję że się nie pomiesza,

To Kochani, może dajcie sygnał do AFN zeby zmieniły ze "...SZkielecika" na DRAGONA,

Posted

Słuchajcie, to może nie róbmy już zamieszania.... Poszły już wpłaty na Szkielecika i może niech tak zostanie, nawet jeśli psiak (mam nadzieję szybko) stanie się Grubaskiem :)
Lub, żeby mieć pewność, że pieniądze idą na to samo konto piszmy "dla Szkielecika vel Dragona"?

Posted

maciaszek napisał(a):
Słuchajcie, to może nie róbmy już zamieszania.... Poszły już wpłaty na Szkielecika i może niech tak zostanie, nawet jeśli psiak (mam nadzieję szybko) stanie się Grubaskiem :)
Lub, żeby mieć pewność, że pieniądze idą na to samo konto piszmy "dla Szkielecika vel Dragona"?

To decyzja należy do WAS:p co do nazwy konta, myślę że zainteresowani się połapią ;) .

Posted

Tak tak...jakbym już nic nie pisała to znaczy że potrzebuję pomocy :cool3::cool3::cool3:
No i oczywiście postaram się wycałować tego wielkiego nochala...najwyżej twarz strace...a co, poświęcić się czasem trzeba ;)
No i jeszcze kwestia moich psów i kota...niewspominając o córeczce...i to wszytsko ma sie zmieścić w kawalerce...hmmmmm....no zobaczymy...kciuki trzymać co by się towarzystwo nie zjadło ;)

Posted

[quote name='Moriaaa']Psiak już wyruszył do mnie ze schroniska:)

:multi::multi::multi:

Tak tak...jakbym już nic nie pisała to znaczy że potrzebuję pomocy :cool3::cool3::cool3:
No i oczywiście postaram się wycałować tego wielkiego nochala...najwyżej twarz strace...a co, poświęcić się czasem trzeba ;-)
No i jeszcze kwestia moich psów i kota...niewspominając o córeczce...i to wszytsko ma sie zmieścić w kawalerce...hmmmmm....no zobaczymy...kciuki trzymać co by się towarzystwo nie zjadło ;-)

tzymamy i czekamy na wieści jak się szkielecik sprawuje i jak jego zdrówko

Posted

Dragon już u mnie.
To bardzo spokojny i baaaaardzo kochający małe dzieci(córci ama 5 lat) psiaczek.
Testu na kota jeszcze nie robilismy. Na razie idziemy na spacerek bo ma potworna sraczke:(

Posted

Moriaaa napisał(a):
Dragon już u mnie.
To bardzo spokojny i baaaaardzo kochający małe dzieci(córci ama 5 lat) psiaczek.
Testu na kota jeszcze nie robilismy. Na razie idziemy na spacerek bo ma potworna sraczke:(

JAk bardzo sie cieszę, ta biegunka:shake: kurde to pewnie stres i pewnie jak tak długo głodował:-( :-( :-( , Boże.............. trzymaj SIę, trzeba uważać z jedzeniem.

TAK BARDZO TRZYMAM:multi: :multi: :multi: :calus:

Posted

o 16.00 wyjeżdżają z W-wy nasi wolontariusze po Dragona; jak z kliniki sggw dostanę wiadomości o jego stanie ( po przebadaniu) zamieszczę info
już w tej chwili wiadomo, że pies ma silną biegunkę ( orawdopodobnie przewlekłe zapalenie przewodu pokramowego; tzn też, że jest bardzo odwodniony i pozbawiony elektrolitów
EMIR

Posted

Moriaaa napisał(a):
Więc tak....wszystko załatwione.
Psiaka przywiezie mi do domu schronisko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już u mnie pczeka na transport do Wawy...jeżeli mi sie w drzwiach zmieści:eviltong:

Tak bardzo sie cieszę że psisko będzie już dzisiaj przynajmniej doopkę grzać:multi::multi:Udalo się:multi::multi: