kariola Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Super, że juz dziś biedactwo będzie pod opieką. Chciałabym wpłacić dla niego kaskę i zadeklarować stałe wpłaty ale nie mogę sie połapać gdzie jego skarpeta :( prosze o pomoc, bo ja tu nowa jestem :oops: Quote
Mariolaok Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka nr konta dla przelewów z zagranicy BREXPLPWMUL31114020170000490205270923 Szkielet z Łodzi Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='kariola']Super, że juz dziś biedactwo będzie pod opieką. Chciałabym wpłacić dla niego kaskę i zadeklarować stałe wpłaty ale nie mogę sie połapać gdzie jego skarpeta :( prosze o pomoc, bo ja tu nowa jestem :oops: tu wątek i nr konta zawsze na poście nr 1 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=20 , albo podaję bo to nie tajemnica przecież :p w tytule przelewu podaj "dla Szkielecika" Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka W wątku co pewien czas podawane są raporty i mozesz to sprawdzić :p ;) Dzięki POzdraw. No to się zdublowało ;) ale niech tam Quote
Jona Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :multi: swietnie, ze bedzie pod opieka, jak tam stan konta dla Szkieletka? Ile ma, ile potrzebuje? Quote
maciaszek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Bardzo się cieszę, że udało się wydobyć Szkielecika vel Dragona ze schroniska :) :multi: Nie mogę zadeklarować konkretnej kwoty, ale na pewno będę psiurowi pomagać. Zamieściłam też wątek na Molosach i już kilka osób wpłaciło kasę na Szkielecikową skarpetę :) Pozdrawiam. Ucałowania dla psiska. Czekamy na dalsze wieści. P.S. Czy ktoś miał może wieści od Marleny? Miała dziś dać znać czy będzie w stanie wziąć Szkielecika. Quote
Jo37 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Super ,że Dragon dostał szansę . Oby udało się go wyleczyć . Quote
rudaa1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Czekamy z niecierpliwością na info po przewiezieniu Dragona. Jak można doprowadzić psa do takiego opłakanego stanu???????:(:(SZOK!!! Quote
bigos Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Moriaaa napisał(a):Więc tak....wszystko załatwione. Psiaka przywiezie mi do domu schronisko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już u mnie pczeka na transport do Wawy...jeżeli mi sie w drzwiach zmieści:eviltong: Super:multi::multi::multi: Jak tylko dostanę pieniążki pod koniec miesiąca to cosik wpłacę na Dragonka Quote
emir Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Beata R']tu wątek i nr konta zawsze na poście nr 1 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=20 , albo podaję bo to nie tajemnica przecież :p w tytule przelewu podaj "dla Szkielecika" Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Żabia 2 m 7 05-220 Zielonka W wątku co pewien czas podawane są raporty i mozesz to sprawdzić :p ;) Dzięki POzdraw. No to się zdublowało ;) ale niech tam Jak wybrałyście nowe imie to niech będzie na przelewach: DLA DRAGONA EMIR Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 emir napisał(a):Jak wybrałyście nowe imie to niech będzie na przelewach: DLA DRAGONA EMIR O kurcze, moje już poszły na "dla Szkielecika_Łódź":razz:, to mam nadzieję że się nie pomiesza, To Kochani, może dajcie sygnał do AFN zeby zmieniły ze "...SZkielecika" na DRAGONA, Quote
maciaszek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Posłałam nieco pieniędzy (szkoda, że nie mogę więcej :( ) dla Szkielecika vel Dragona :) Quote
maciaszek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Słuchajcie, to może nie róbmy już zamieszania.... Poszły już wpłaty na Szkielecika i może niech tak zostanie, nawet jeśli psiak (mam nadzieję szybko) stanie się Grubaskiem :) Lub, żeby mieć pewność, że pieniądze idą na to samo konto piszmy "dla Szkielecika vel Dragona"? Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 maciaszek napisał(a):Słuchajcie, to może nie róbmy już zamieszania.... Poszły już wpłaty na Szkielecika i może niech tak zostanie, nawet jeśli psiak (mam nadzieję szybko) stanie się Grubaskiem :) Lub, żeby mieć pewność, że pieniądze idą na to samo konto piszmy "dla Szkielecika vel Dragona"? To decyzja należy do WAS:p co do nazwy konta, myślę że zainteresowani się połapią ;) . Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Psiak już wyruszył do mnie ze schroniska:) Quote
maciaszek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ucałuj go ode mnie jak tylko się u Ciebie pojawi :) Na pewno Cię nie zje, najwyżej zaliże ;) :loveu: Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Tak tak...jakbym już nic nie pisała to znaczy że potrzebuję pomocy :cool3::cool3::cool3: No i oczywiście postaram się wycałować tego wielkiego nochala...najwyżej twarz strace...a co, poświęcić się czasem trzeba ;) No i jeszcze kwestia moich psów i kota...niewspominając o córeczce...i to wszytsko ma sie zmieścić w kawalerce...hmmmmm....no zobaczymy...kciuki trzymać co by się towarzystwo nie zjadło ;) Quote
kariola Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 oj to wesoło w tej kawalerce będzie ;) dzięki za info o koncie :) juz przelewam kaskę :p Quote
bigos Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Moriaaa']Psiak już wyruszył do mnie ze schroniska:) :multi::multi::multi: Tak tak...jakbym już nic nie pisała to znaczy że potrzebuję pomocy :cool3::cool3::cool3: No i oczywiście postaram się wycałować tego wielkiego nochala...najwyżej twarz strace...a co, poświęcić się czasem trzeba ;-) No i jeszcze kwestia moich psów i kota...niewspominając o córeczce...i to wszytsko ma sie zmieścić w kawalerce...hmmmmm....no zobaczymy...kciuki trzymać co by się towarzystwo nie zjadło ;-) tzymamy i czekamy na wieści jak się szkielecik sprawuje i jak jego zdrówko Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Dragon już u mnie. To bardzo spokojny i baaaaardzo kochający małe dzieci(córci ama 5 lat) psiaczek. Testu na kota jeszcze nie robilismy. Na razie idziemy na spacerek bo ma potworna sraczke:( Quote
akacha Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Mozemy na stronie fundacji www.rottka.pl podac link do tego watku z prośba o pomoc? i umiescic zdjecie DRAGONA? Quote
Dzidziunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 moriaaaa trzymam kciuki:-)) to naprawde bardzo mila i kochana psinka:-) zostawil mi pare pamietek w autku ale juz dalam rade:-)) Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Moriaaa napisał(a):Dragon już u mnie. To bardzo spokojny i baaaaardzo kochający małe dzieci(córci ama 5 lat) psiaczek. Testu na kota jeszcze nie robilismy. Na razie idziemy na spacerek bo ma potworna sraczke:( JAk bardzo sie cieszę, ta biegunka:shake: kurde to pewnie stres i pewnie jak tak długo głodował:-( :-( :-( , Boże.............. trzymaj SIę, trzeba uważać z jedzeniem. TAK BARDZO TRZYMAM:multi: :multi: :multi: :calus: Quote
emir Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 o 16.00 wyjeżdżają z W-wy nasi wolontariusze po Dragona; jak z kliniki sggw dostanę wiadomości o jego stanie ( po przebadaniu) zamieszczę info już w tej chwili wiadomo, że pies ma silną biegunkę ( orawdopodobnie przewlekłe zapalenie przewodu pokramowego; tzn też, że jest bardzo odwodniony i pozbawiony elektrolitów EMIR Quote
Paola06 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Moriaaa napisał(a):Więc tak....wszystko załatwione. Psiaka przywiezie mi do domu schronisko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już u mnie pczeka na transport do Wawy...jeżeli mi sie w drzwiach zmieści:eviltong: Tak bardzo sie cieszę że psisko będzie już dzisiaj przynajmniej doopkę grzać:multi::multi:Udalo się:multi::multi: Quote
Recommended Posts