Paola06 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 To byl najlepszy z najgorszych czas żeby go uratować,bo wierzę że się uda. Quote
maciaszek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ==> akacha JAK NAJBARDZIEJ !!!!!!!!!!! Quote
wredne_słonko Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Biedactwo :shake: Taka chudzinka.. Postaram się jutro wysłać 100 zł na malucha. Quote
doddy Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kobitki a jak z nosówką i glutem w schronisku? Oby Dragon nic nie wyniósł... Bo na sggw mam sunię strasznie osłabioną, nie szczepioną i boję się, że łatwo może coś na nią przeleźć. Ja z doświadczenia wyniosłam raczej same chore psy z tgo schroniska ;) Nawet pies który był w schronisku tylko 2 dni w schronisku, później po tygodniu w hotelu miał nosówkę a objawy nie były widoczne z początku. Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Chłopak nie ma gluta...przewrazliwiona jestem...nos suchy..ale to dlatego ze w cieple...ale gluta ani sladu:) Zaraz wstawię fotki:) Quote
GoniaP Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ojej jaki piękny:loveu: Ale sama skóra i kości:-( Oby nie musiał przechodzić tego co Medar bernardyn :shake::shake::shake: Quote
maciaszek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jest boski :) Mam nadzieję, że szybko znajdą się chętni na takiego pięknego psiura... A tym czasem przypominam i podnoszę kwestię wpłat na Jego skarpetę ("dla Szkielecika vel Dragona"). Każdy pieniądz się liczy !!! No i czekam na dalsze wieści z życia psiny. Quote
pati Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 fajnie cioteczki ze zaakceptowalyscie imie Dragon bardzo do niego pasuje :p jaki on piekny Moria jak ja ci zazdroszzce ze on u ciebie na tymczasie ja tez tak chce :eviltong: kocham takie wilkoludy jak skoncza mi sie aukcje na bazarku to kaska bedzie. Sama tez cos doloze. Jak wroce do domu to chalupe pzretrzepe i wystawie coos jeszzce na bazarku wiec cioteczki kupowac bo kasa potzrebna. Dragon buuuziak w pychol :loveu: Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 pati napisał(a): jaki on piekny Moria jak ja ci zazdroszzce ze on u ciebie na tymczasie ja tez tak chce :eviltong: kocham takie wilkoludy Cioteczko on nie jest u mnie na tymczasie...on był u mnie tylko kilka godzin a teraz już wyruszył po nowe życie..najpierw na SGGW...a potem pomyślimy z Emirem:) Cudny psiak naprawdę:) Quote
Kar0la Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Śliczny olbrzym. Moriaaa a Pirek nie próbował go zjeść? Ciekawe co powiedzieli na SGGW. Czekamy na wieści. :nerwy: Quote
netti1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Pirek próbował,oczywiscie ,ale został zamknięty i za kare nasikał,zebysmy sobie nie myslały ,ze olbrzym wazniejszy od dziadka Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Chłopak dopiero wyjechał ode mnie więc na SGGW dotrze za jakieś dwie godzinki. A Piruś...hmmm...oczywiście musiałam izolować w łazience..ale się zemscił i nasikał:/ A potem moja mamusia się zlitowała i zabrała go na te parę godzin do siebie...ehhhh...z Pirkiem nie jest łatwo...oj nie jest :P Quote
netti1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to kara ze śmiechy z jego nietypowej urody Quote
dusje Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Piekny Dragon i ma taka dostojna mordusie. Dalabym glowe ze to rasowiec. Kilkanascie kg wiecej i super psiak.Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku Quote
BoWa Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Wplaciłam 50zł. Będzie z Dragona piękny pies, jak "nabierze ciała", jaki on wielki ! Quote
akacha Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Na www.rottka.pl juz umieszczone info o DRAGONIE - zaraz na stronie głównej, mamy ostatnio duzy ruch na stronie, mam nadzieje, że uda się pomóc dzieki temu. Trzymam kciuki. Quote
pati Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 to czekamy na wiesci z kliniki oby byly dobre Quote
Jona Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Piekny! :loveu: oby dalo sie go doprowadzic do jakotakiego stanu. Trzymam kciuki za wyniki badan.:dog: powodzenia! Quote
Dobermania Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja też założyłam dla niego aukcję, podnieście czasem;) Albo podbijcie;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2635871#post2635871 Quote
Paola06 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dragon juz pewnie w Wawie???? Czekamy na wieści co u niego??????????? Quote
joaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 O mamo, jaki piekny!!!!!!!! I jaki chudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest juz na sggw? Quote
Recommended Posts