Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobitki a jak z nosówką i glutem w schronisku?
Oby Dragon nic nie wyniósł... Bo na sggw mam sunię strasznie osłabioną, nie szczepioną i boję się, że łatwo może coś na nią przeleźć. Ja z doświadczenia wyniosłam raczej same chore psy z tgo schroniska ;) Nawet pies który był w schronisku tylko 2 dni w schronisku, później po tygodniu w hotelu miał nosówkę a objawy nie były widoczne z początku.

Posted

Jest boski :) Mam nadzieję, że szybko znajdą się chętni na takiego pięknego psiura...
A tym czasem przypominam i podnoszę kwestię wpłat na Jego skarpetę ("dla Szkielecika vel Dragona"). Każdy pieniądz się liczy !!!

No i czekam na dalsze wieści z życia psiny.

Posted

fajnie cioteczki ze zaakceptowalyscie imie Dragon bardzo do niego pasuje :p

jaki on piekny Moria jak ja ci zazdroszzce ze on u ciebie na tymczasie ja tez tak chce :eviltong: kocham takie wilkoludy

jak skoncza mi sie aukcje na bazarku to kaska bedzie. Sama tez cos doloze. Jak wroce do domu to chalupe pzretrzepe i wystawie coos jeszzce na bazarku wiec cioteczki kupowac bo kasa potzrebna.

Dragon buuuziak w pychol :loveu:

Posted

pati napisał(a):

jaki on piekny Moria jak ja ci zazdroszzce ze on u ciebie na tymczasie ja tez tak chce :eviltong: kocham takie wilkoludy

Cioteczko on nie jest u mnie na tymczasie...on był u mnie tylko kilka godzin a teraz już wyruszył po nowe życie..najpierw na SGGW...a potem pomyślimy z Emirem:)
Cudny psiak naprawdę:)

Posted

Chłopak dopiero wyjechał ode mnie więc na SGGW dotrze za jakieś dwie godzinki.

A Piruś...hmmm...oczywiście musiałam izolować w łazience..ale się zemscił i nasikał:/ A potem moja mamusia się zlitowała i zabrała go na te parę godzin do siebie...ehhhh...z Pirkiem nie jest łatwo...oj nie jest :P