Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mila widzę że jesteś ze Zgierza..o jakiej lecznicy mówisz?? U dr. Szulza?

Jeżeli tak to również nasza lecznica...ale ten psiak nie zmieści sie w ich klatki.

Posted

Z bernardyna to on nie ma praktycznie nic, ale i tak jest przepiękny! Tylko ta chudość jest przerażająca :-o
Ja niestety nic specjalnego nie wymyślę - nie mam chętnych na olbrzyma domków :niewiem: A przed Świętami hotele zapchane na full :shake:
Faktycznie - chyba jedynie jakaś lecznica, jak się nikt z tymczasem nie zgłosi...

Posted

To bardzo pokojowo nastawione psisko...taki wielko kochany ciapciak....pomijając to że chłopak się ledwo na nogach trzyma, więc nie miałby siły na nic. Wkłada toto ten swój wielki ryjek pomiędzy kratki i błagalnym wzrokiem wyprasza odrobinę pieszczot:( :(

Posted

Czy to ma jakiekolwiek znaczenie czy to dog, bernardyn czy kundel???
Najważniejsze, by znaleźć mu szybko dom tymczasowy albo stały.
Wrzuciłam ten wątek też na molosy.
Może ogłosić by go na Allegro? Im więcej osób go zobaczy tym większa szansa na znalezieniu mu domku.

Posted

A może puścić po znajomych w Łodzi i okolicach mailing - taki "łańcuszek św.Antoniego" z prośbą o pomoc dla niego pod hasłem "zamień wigilijny talerz dla wędrowca na miskę dla wychudzonego psa"... Przed Świętami ludzie mają trochę miększe serca - może to coś da?

Posted

A może trzeba zrobić aukcję cegiełkową na allegro? Po te 2 czy 5 zł na leczenie psa. Ludzie często dają takie drobne kwoty. Można by wtedy pomyśleć o umieszczeniu psa w lecznicy albo na płatnym tymczasie. Sama nie wiem.

Posted

MATKO moja, :-( :-( :-( wysłałm adres wątku do ludzi z MAPY DOGO-Łódź. Tylko żeby po takim wygłodzeniu było wszystko dobrze z jelitami i żołądkiem :-( :-( , tym bardziej trzeba Malucha z tamtąd wyrwać. POMOCY, KOCHANI.
.........................:-( :-( :-( :-(

Koło BRWinowa jest chyba hotelik, tylko nie wiem dokładnie gdzie, musze poszukac wątek, to nie tak daleko do Łódzi.

EMIR zajmuje się teraz zagłodzonym BErnardynem, który włąśnie miał bardzo poważny problem z jelitami i nekami, ma też kontakty z lekarzami którzy się nim zajmują, może uzbierać trochę kasy, i pogadać z EMIR- to Żabia Wola ok. Grodziska MAz. może jeszcze by się udało wyprosić jedno miejsce .

Posted

KarOla tylko problem jest taki że my nie mamy w tym naszym hoteliku miejsca:(
Do lecznicy raczej nikt tej wielkości psa nie przyjmie...pamietasz jak dzwoniłam po miejsce dla Nestora[']['][']...nie mieli tak dużych klatek...a ten psiak jest sporo większy od Nestorka['] :(

Posted

Moriaaa napisał(a):
Mila widzę że jesteś ze Zgierza..o jakiej lecznicy mówisz?? U dr. Szulza?

Jeżeli tak to również nasza lecznica...ale ten psiak nie zmieści sie w ich klatki.

"moja" lecznica to Alf w Łodzi, na Lewa. Wiem, że pomagają zwierzakom ze zgierskiego schroniska...

Posted

Napisąłm do EMIR z prośbą o POMOC!!!
Maluch powinien być koniecznie zbadany

A hotelik koło Brwinowa to Otrębusy, ale adres ma pidzej napiszci edo niej albo podam adtes na PW, tam też dużo domów prywatnych, może później udałoby się dla niego jakiś Kochający znaleźć.

Ze swojej strony na początek moge zasilić skarpetę.
Pozd.

Posted

Może ten hotel to dobry pomysł. Tam na pewno byłoby mu lepiej niż w schronie i chyba łatwiej potem znaleźć dom... Pomyślmy o tym. Może zrobić jakąś zrzutkę na ten hotelik?? Ile kosztuje tam doba?
No i przede wszystkim czy Szkielecik :-( jest w stanie podróżować czy to może za dużo jak na niego w chwili obecnej?

Posted

Jejku:-o ..Co za ludzie mu to zrobili!!:angryy: ...wiecie co...bardzo chciałabym pomóc.Nie chcę wywoływać niepotrzebnych emocji,ale moze u mnie coś by się znalazło:shake: ...Mam jeszcze szczeniaka na tymczasie i swojego,ale ona mieszkają trochę w domu,trochę w swoich budach...Może gdyby się na jakiś czas wyprowadziły na dłużej z domu,to szkielecik by się zmieścił...:cool3: ...Tu trzeba coś koniecznie zrobić!!!:shake: ..Jak pies reaguje na dzieci i inne psy?...Namówię mamę..trzymajcie kciuki:-( za biednego psiaczka,bo jest taki słodki:loveu: ...Niedługo dam odpowiedź...trzymaj się piesku!!!!

Mój telefon : (015)8362352
Marlena Drozd

Posted

W necie znalazłam 3xOtrębusy- nie wiem który to ten znany na dogo, prowadzony przez p. Grażynę (teraz chyba nie ma miejsc tam, ale nie wiem). Radzę skontaktować się z Chrupkiem. Wklejam te 3 adresy

ul. Sądowa 5
05-805 OTRĘBUSY
(022) 758 56 33

ul. Poranna 7
05-805 OTRĘBUSY
(022) 758 59 02

ul. Torfowa 10
OTRĘBUSY
(022) 758 59 86