Matusz Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Wielkaaaaaaaaa prośba... czy ktoś kto ma konto na miau mógłby w tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66035&postdays=0&postorder=asc&start=30 podac informację, że kotek jest bardzo chory....od tygodnie odmawia jedzenia i picia....ma podawane kroplówki .... DT na cito..... ja niestety jakoś nie mogę się zarejestrowac na miau ... już napisałem ;) Quote
justynavege Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witaj Ostródo to ja Lonli czy zapomneliście o mnie? :shake: mam taki piękny plakacik wywieście go w swoim mieście i nie zapominajcie ze mam swoj watek na dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75858&page=5 Quote
sisia0 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 justynavege napisał(a):Witaj Ostródo to ja Lonli czy zapomneliście o mnie? :shake: mam taki piękny plakacik wywieście go w swoim mieście i nie zapominajcie ze mam swoj watek na dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75858&page=5 fajny plakacik tylko ma ciemne kolory i bedzie ciężko wydrukować . Quote
malagos Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Kochani, na forum kocim BARDZO PROSZĄ O KONTAKT I WIADOMOŚCI O BIALYM KOCIE! ZNALAZŁ SIE DOM TYMCZASOWY! Chodzi o transport do Elbląga! Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 malagos napisał(a):Kochani, na forum kocim BARDZO PROSZĄ O KONTAKT I WIADOMOŚCI O BIALYM KOCIE! ZNALAZŁ SIE DOM TYMCZASOWY! Chodzi o transport do Elbląga! ja dostałem takie PW, ale ja kompletnie nie jestem w temacie, ja od kotów nie jestem, lidka, chyba ty coś więcej wiesz? może ty never?? "proszę Cię, zajrzyj do jego wątku na miau.. sytuacja tak się zmienia, że nie dam rady Ci kopiować wszystkiego.. ale są szanse na DT w Elblągu, tylko na razie brak transportu.. są szanse na dom stały w Ostródzie ale to jeszcze niepotwierdzone..Napisz tam, jak wyciągnąć kicia, czy w tym stanie w ogóle się da.. i do której czynne jest schronisko.. No i jak dzisiaj się czuje kocisko.. pozdrawiam Anka" Quote
Aga_Mazury Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 matusz5 napisał(a):ja dostałem takie PW, ale ja kompletnie nie jestem w temacie, ja od kotów nie jestem, lidka, chyba ty coś więcej wiesz? może ty never?? "proszę Cię, zajrzyj do jego wątku na miau.. sytuacja tak się zmienia, że nie dam rady Ci kopiować wszystkiego.. ale są szanse na DT w Elblągu, tylko na razie brak transportu.. są szanse na dom stały w Ostródzie ale to jeszcze niepotwierdzone..Napisz tam, jak wyciągnąć kicia, czy w tym stanie w ogóle się da.. i do której czynne jest schronisko.. No i jak dzisiaj się czuje kocisko.. pozdrawiam Anka" Ja już się skontaktowałam..... Filip nie żyje <*> Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ja już się skontaktowałam..... Filip nie żyje <*> :-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
Aga_Mazury Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 malagos napisał(a):Kochani, na forum kocim BARDZO PROSZĄ O KONTAKT I WIADOMOŚCI O BIALYM KOCIE! ZNALAZŁ SIE DOM TYMCZASOWY! Chodzi o transport do Elbląga! tak jak wspomniałam dom w Elblągu wie, że kot nie żyje. Quote
malagos Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ja też to jeszcze napisałam na miau :-( Tak mi przykro :shake: Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja tez poinformowałem na miau, że kocio odszedł :-( Quote
aamms Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 matusz5 napisał(a):ja dostałem takie PW, ale ja kompletnie nie jestem w temacie, ja od kotów nie jestem, lidka, chyba ty coś więcej wiesz? może ty never?? "proszę Cię, zajrzyj do jego wątku na miau.. sytuacja tak się zmienia, że nie dam rady Ci kopiować wszystkiego.. ale są szanse na DT w Elblągu, tylko na razie brak transportu.. są szanse na dom stały w Ostródzie ale to jeszcze niepotwierdzone..Napisz tam, jak wyciągnąć kicia, czy w tym stanie w ogóle się da.. i do której czynne jest schronisko.. No i jak dzisiaj się czuje kocisko.. pozdrawiam Anka" matusz, ode mnie dostałeś to pw..Szkoda, że się nie udało.. Bardzo, bardzo, bardzo mi przykro.. :((Czywiadomo co się stało? kocio był chory czy to depresja? Quote
neverend Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie jadł,nie pił... Filipku...piękny...<*> Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 skopiuję z wątku Weny, bo tam mało osób czyta: matusz5 napisał(a):mam dobrą wiadomość: w sobotę przyjeżdżają państwo z Nowego Miasta Lubawskiego po Wenę, zdecydowali się ją adoptować Wena będzie miała dom z ogrodem i dwie koleżanki do towarzystwa :) Quote
gwiazda0 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a): Filip nie żyje <*> :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
pajunia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga, nie odbierasz telefonu, mam bardzo wazna wiadomosc i musze koniecznie cos z Toba omowic. Gdy zjawisz sie moze dzis na dogo, napisz mi priwa,to zadzwonie. Quote
Aga_Mazury Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 a priw jak mam Ci napisać skoro zapchana skrzynka:mad: Quote
Evelin Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga Mazury..ale masz podpis.... Ponoc tak mówi przysłowie ludowe...A madrośc ludowa trzeba cenić... Quote
Aga_Mazury Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Evelin napisał(a):Aga Mazury..ale masz podpis.... Ponoc tak mówi przysłowie ludowe...A madrośc ludowa trzeba cenić... Spostrzegawcza jak zwykle ;) Quote
neverend Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Spostrzegawcza jak zwykle ;) Piękne słowa... a czasami nawet mają one wyraz w rzeczywistości:eviltong: Quote
pajunia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Aga, odblokowalam, sorry. jestes jeszcze? Quote
justynavege Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 sisia0 napisał(a):fajny plakacik tylko ma ciemne kolory i bedzie ciężko wydrukować . sisia ależ skąd! dziś rano drukowałam Ostródo do dzieła :mad: Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 justynavege napisał(a):sisia ależ skąd! dziś rano drukowałam Ostródo do dzieła :mad: nie mam tuszu w drukarce...:roll: Quote
justynavege Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 matusz5 napisał(a):nie mam tuszu w drukarce...:roll: nie załąmujcie mnie na pewno ktoś z Ostródy ma tusz chociaż kilka plakatów :modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts