Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ciekawe jak długo ja mam czekac na priw ze zdjęciami szczeniorka:mad::mad:

czekaaaaaaaaaaam i czekaaaaaaaaaaaam.....

Aga...ja po 21 wyślę, bo aparat do cioci wzięłam..
apropos...mamy 145 głosów...
DZIĘKUJEMY!!!

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani jeszcze raz poroszę o pomoc głosujcie w krakvecie na nas

Bardzo proszę o głos - Twój głos = pełna miska psiaka - przypomnę , ze uciechów nie jest dotowany przez nikogo, a psiaki są przy życiu tylko dzięki pomocy dogomaniaków

Prosimy pomoc

[FONT=Times New Roman]1. wchodzisz na stronę [/FONT]
[FONT=Times New Roman]www.krakvet.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman]2. wciskasz link Forum[/FONT]
[FONT=Times New Roman]3. wciskasz link Rejestracja[/FONT]
[FONT=Times New Roman]4. wyskakuje opis, a Ty wciskasz „zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat”[/FONT]
[FONT=Times New Roman]5. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz „wyślij”;[/FONT]
[FONT=Times New Roman]6. dostajesz na maila, którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link;[/FONT]
[FONT=Times New Roman]7. znowu wchodzisz na Forum Krakvetu i wciskasz „Zaloguj się by sprawdzić wiadomości”[/FONT]
[FONT=Times New Roman]8. logujesz się wpisując nazwę użytkownika i hasło;[/FONT]
[FONT=Times New Roman]9. przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10. wciskasz „Forum www.krakvet.pl Strona Główna”[/FONT]
[FONT=Times New Roman]11. na forum wybierasz Forum www. Krakvet.pl (to najwyżej);[/FONT]
[FONT=Times New Roman]12. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc-wrzesień 2007”[/FONT]
[FONT=Times New Roman]13. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko w Uciechowie i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]PAMIĘTAJ – musisz koniecznie odhaczyć fundację w ankiecie – nie wystarczy głos na forum[/FONT]

[FONT=Times New Roman]My głosujemy na Was w tesco - zobaczcie jak ładnie idzie u nas akcja link do wątku w banerku[/FONT]

Posted

sisia0 napisał(a):
mozna zrobic tak z tym tesco ze dam link mojemu tacie do pracy i wtedy cala jego firma niech zaglosuje.. tak samo u mamy

zrób tak sisia bo przegrywamy !! :shake:

Posted

Tu nikt nie przegrywa....

Kto by nie wygrał wygrają zwierzęta i to jest godne WIELKICH BRAW DLA TESCO :klacz:

Pewnie, że by się chciało aby za wygraną kupić karmę na zimę, której nie ma....

ale pewnie nie ma jej nigdzie...więc każdy kto wygra będzie super :)

sisia...oczywiście, że daj....im większa popularnośc akcji....tym większe szanse, że Tesco zrobi jeszcze niejedną :)

Posted

Też na was zagłosowałam i to 3 razy:diabloti: ALE BIERZCIE POD UWAGę żE POMOC ZOSTANIE PRZEKAZANA 5-CIU SCHRONOM, NIE JEDNEMU, WIęC JEśLI BęDZIECIE MIEć 5-TE MIEJSCE TO I TAK POMOC DOSTANIECIE;) TYLKO WALCZCIE CHOCIAż O TO PIąTE... CHOCIAż JAK SłUSZNIE NAPISAłą AGA TU NIKT NIE PRZEGRYWA
POZDRAWIAM

Posted

sisia0 napisał(a):
baffi jak to zagłosowalas 3 razy ?... poki co jestesmy 5... mamy 696 glosow ale np.lodz ma juz 4 cyfrowa liczbę

właśnie ja się zastanawiam jak to możliwe, że mają 4 cyfrową liczbę... od wczoraj...

Posted

matusz5 napisał(a):

właśnie ja się zastanawiam jak to możliwe, że mają 4 cyfrową liczbę... od wczoraj...

Mateuszku. Łódź liczy sobie ponad 700 000 mieszkanców. Zważywszy, że krąg wolontariacki jest spory a do tego wczoraj była sobota i gros siedziało na necie...to jest to możliwe.