Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelin']Przez chwilę ten watek był zamknięty,albo mi się pomyliło ..już jest ok..[/quote]

się pomyliło...inny wątek jest zamknięty...

Pani Prezes - a kiedy ma być wizyta???

Posted

ciekawa jestem co sie tutaj dzieje - wątek założony przeze mnie wczoraj nie tylko został zamkniety ale usunięty - nia ma po nim sladu:crazyeye:
neverend nic ci sie nie pomyliło jakweszłam na ten wątek o którym piszesz to tez był zamkniety...

Posted

[quote name='iwop']ciekawa jestem co sie tutaj dzieje - wątek założony przeze mnie wczoraj nie tylko został zamkniety ale usunięty - nia ma po nim sladu:crazyeye:
neverend nic ci sie nie pomyliło jakweszłam na ten wątek o którym piszesz to tez był zamkniety...[/quote]

Ten wątek o Arce???ja go dziś jeszcze przeglądałam...

Posted

[quote name='iwop']ciekawa jestem co sie tutaj dzieje - wątek założony przeze mnie wczoraj nie tylko został zamkniety ale usunięty - nia ma po nim sladu:crazyeye:
neverend nic ci sie nie pomyliło jakweszłam na ten wątek o którym piszesz to tez był zamkniety...[/quote]

wątek Ostródy był zamknięty????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

nie neverend,nie chodzi o Ostródę..chodzi o nowy watek,który załozyła Pajunia...post 3502...I on był przez chwilę zamkniety,nie tylko ja to zauwazyłam...

Posted

[quote name='Evelin']nie neverend,nie chodzi o Ostródę..chodzi o nowy watek,który załozyła Pajunia...post 3502...I on był przez chwilę zamkniety,nie tylko ja to zauwazyłam...[/quote]

ahaaaaa...
ale wątek iwop wczorajszy o Arce jest już usunięty...
dopiero co go przeglądałam a już go nie ma...

Posted

..ehh ni chce juz tu pukac w klawiatue i pisac o tej .........BABIE (zawsze chce napisac słowo na "r") nawrzucalam jeje wystarczajaco na gg. oczywiscie kulturalnie bez przeklenstw :)

Posted

[quote name='Evelin']Matusz to jak znajdziesz chwilę czasu pozdrów ode mnie Kamysia,Padusia,Grota i całą resztę....Ale tych trzech weteranów najbardziej...

oki, pozdrowię i wyściskam:loveu:

Posted

[quote name='pajunia']Co?????? Jak to podpalony?

jakiś kretyn chciał go podpalić, ale nie udało mu się do końca !!

:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='pajunia']Czuy cos wiecej o nim wiadomo?

ja wiem tyko tyle ile napisałem....

psiak jest bardzo fajny, przyjacielski, bardzo fajny a tak skrzywdzony !!

tylko takiego co mu to zrobił to wziąć i powiesić za łeb ! :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

a pozostałe psiaki?...matusz robisz reszcie wątki?

jest jeszcze Ksenia cudna, kudłaty, ta maleńka dziewczynka co na dwóch łapkach stawała....co waży może ze 3 kg :)

dobrze, że tej wystraszonej suni z wybiegu gdzie była Julka zrobiłes wątek....(Boni)..
no i ten co na boksie z Nelsonem....marta ten biszkoptowy....daj zdjęcia lub zrób mu wątek....