sisia0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Który nie ma ejszcze wątku dawać zdjęcia i zakładam Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Cóz jak zauważyłam ARKA z uporem opowiada na lewo i prawo jaką to krzywdę robimy ostródzkim zwierzętom... zatem rozumiem, że wątek ARKO Ty przejmujesz i z równą skutecznością znajdziesz im domy?...a może pousypiasz?...ojej a może nie lecz...niech poumierają? Proponuję założyć wątek "ban dla ARKI"....bo nie wiem dlaczego został jej zdjęty.... Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Cóz jak zauważyłam ARKA z uporem opowiada na lewo i prawo jaką to krzywdę robimy ostródzkim zwierzętom... zatem rozumiem, że wątek ARKO Ty przejmujesz i z równą skutecznością znajdziesz im domy?...a może pousypiasz?...ojej a może nie lecz...niech poumierają? Proponuję założyć wątek "ban dla ARKI"....bo nie wiem dlaczego został jej zdjęty.... ja też tego nie wiem, czemu ban został zdjęty....:roll::roll: Quote
sisia0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 dobry pomysł .. bardzo dobry pomysł... poki co ARKA IGNOR !! Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 moze ona ma fory u moderatorów?????? Quote
sisia0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 raczej .. sama juz nie wiem ale PRZEPRASZAM ZA TO BO : naliczyłam u arki 22 punkty karne.. i co .. !!! dalej puka w klawiature, a literki pewnie sie juz jej starły od uzywania i codziennie rano je korektorem poprawia na biało Quote
Maupa4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 za komentarze ... :mad: zaraz bedę musiała Wam "ściągać" punkty "karne" ... Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Maupa4 napisał(a):za komentarze ... :mad: zaraz bedę musiała Wam "ściągać" punkty "karne" ... ...ale nie może być tak, że jeden bruździ po całej dogomanii bezkarnie, ma zdjętego bana przy tylu ostrzeżeniach, wiecznie wątki są zamykane gdzie ona się pojawia (albo czyszczone)... a drugi nie może się odezwać.... Quote
Matusz Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Aga_Mazury napisał(a):...ale nie może być tak, że jeden bruździ po całej dogomanii bezkarnie, ma zdjętego bana przy tylu ostrzeżeniach, wiecznie wątki są zamykane gdzie ona się pojawia (albo czyszczone)... a drugi nie może się odezwać.... zgadzam się .... Quote
Maupa4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 tak ... tylko że ja się już "nie wyrabiam" ... zanim przeczytam to już mi dokładacie następne posty ... a jeszcze muszę "wymyślić tekst" odpowiedzi ;) Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Maupa4 napisał(a):tak ... tylko że ja się już "nie wyrabiam" ... zanim przeczytam to już mi dokładacie następne posty ... a jeszcze muszę "wymyślić tekst" odpowiedzi ;) no dobra ...zwolnimy ;) Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 hahahaha.......ARKA dała mi ostrzeżenie.... jesooooo jakie to niespodziewane było........:crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Jacie dostałam drugie od ARKI..... czekam w napięciu na rozwój sytuacji :) Quote
malagos Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 sisia0 napisał(a):Malagos ja ci odpisalam na wątku Arktika i powtarzam już JA ZADZWONIE w poniedzialek. akurat przyjdzie mi doladowanie. Moze byc ze w poniedzialek ? Może. Bo co tu znaczy 1 dzień, gdy Cię proszę o to od sierpnia! Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a co ona ma dogadania???????????? chodzi mi o Ar......dalej wiecie sami........:cool3: Quote
Maupa4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Aga_Mazury napisał(a):.......ARKA dała mi ostrzeżenie.... [quote name='Aga_Mazury']Jacie dostałam drugie od ARKI.....[/quote] Pozwalam sobie przekopiować to co napisałam na wątku Tiny ... Jak widzę "zabawa" znów się zaczęła ... W związku z tym informuję, że dawanie jakichkolwiek bezpodstawnych ostrzeżeń a tym samym "przydzielanie" punktów karnych będzie "promowane" banem. Quote
Matusz Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Maupa4 napisał(a):[quote name='Aga_Mazury']Jacie dostałam drugie od ARKI.....[/quote] Pozwalam sobie przekopiować to co napisałam na wątku Tiny ... Jak widzę "zabawa" znów się zaczęła ... W związku z tym informuję, że dawanie jakichkolwiek bezpodstawnych ostrzeżeń a tym samym "przydzielanie" punktów karnych będzie "promowane" banem. to w takim razie, Arka już dawno powinna być zbanowana ,a jakoś nie jest... Quote
sisia0 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 malagos napisał(a):Może. Bo co tu znaczy 1 dzień, gdy Cię proszę o to od sierpnia! Malagos no przepraszam..ale dzwoniłam raz w wakacje i dzwoniłam wczoraj ..przeciez ten facet5 se pomysli ze jakas jest głupia i nachalna... 2 razy dzwonilam powiedzial ze przyjedzie w ta sobote. chyba starczy co nie ? a tak wogole to w sobote mnie nie bedzie w w schronie Quote
sisia0 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wow... ARka tez mi dala ostrzezenie.. hahah Quote
neverend Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No to miła wiadomość! Milka ma dom w Ostródzie u wspaniałej rodzinki...w domciu... Dziś się dowiedziałam,bo byłam u Guzika... Kierowniczka powiedziała,że super trafiła!!! :laola: Quote
gwiazda0 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 neverend napisał(a):No to miła wiadomość! Milka ma dom w Ostródzie u wspaniałej rodzinki...w domciu... Dziś się dowiedziałam,bo byłam u Guzika... Kierowniczka powiedziała,że super trafiła!!! :laola: to fajnie :multi: Quote
Aga_Mazury Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Wielkaaaaaaaaa prośba... czy ktoś kto ma konto na miau mógłby w tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66035&postdays=0&postorder=asc&start=30 podac informację, że kotek jest bardzo chory....od tygodnie odmawia jedzenia i picia....ma podawane kroplówki .... DT na cito..... ja niestety jakoś nie mogę się zarejestrowac na miau ... Quote
Recommended Posts