gwiazda0 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Quote
Matusz Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Była 2 razy na spacerku.... jeszcze jak był Ernest :-(:-(:-( Sunieczko bądź szczęśliwa za TM Quote
neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 nasza Szarotka... przypominała Pipi.... nie miała wątku....:-( <*> Quote
Matusz Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 biegaj mała szczęśliwa po tęczowych łąkach ! Quote
Maupa4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Aga_Mazury']...niewidomy piesek po wypadku :( ..bardzo smutny...i zagubiony... założycie mu watek ?? Quote
VitisVini Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 No ja też się chciałam o tego biedulka zapytać? kto go oddał? wygląda dość dobrze, tzn nie jest zabiedzony ale przy jego kalectwie to będzie mu w schronie cieżko.Na razie nie wiele moge pomóc ale jak by był watek tobyśmy ciągneli jakoś póki co. Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 tak założymy mu wątek ...tylko się troche obrobię z dziećmi.... dzieci poczekały ;) wątek Blinda http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7186886#post7186886 Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Marta...a wątek rotkowatej Beti?...ona taka biedna w tej klatce.... ? lidka jak założysz wątek dla Boćka...zdjęcia z soboty Ci podeślę... Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 wątek DOmela http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7189336#post7189336 Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Marta...a wątek rotkowatej Beti?...ona taka biedna w tej klatce.... ? lidka jak założysz wątek dla Boćka...zdjęcia z soboty Ci podeślę... zdjęcia Beti chyba mam... tak,mam... spokojnie,ona ma wątek,czy nie, jak coś założę... Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aga...napisz,komu wąteczki... teraz jestem w kafejce na dworcu w Gnieznie... weszłam na moment przed pociągiem... o 20 27 jestem w Ostródzie... Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Wątku nie ma: rotkowata, Bociek (tu lidka mówiła, że założy), sunia która ma jednego szczeniaczka....z budynku, sunia (mama Guziczka)...bardzo Kochana... i to chyba wszystkie narazie te co możecie mieć zdjęcia.... Jest jeszcze sunia co siedzi z Milką...jest sunia przywieziona co zdjęcia jej wkleiłam...siedzi na miejscu Chilli....jest jeden kudłato szorstkowłosy...nowy... jest Łatek co siedział w klatce z Fredem i Barnim...i z nim siedzi ten nowy większy psiak co dwa tygodnie temu był na budynku... a Apacz ma wątek? jest ten duży owczarkowaty co siedzi teraz z Centem... i jeszcze dziesiątki następnych... Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 lidka a co ze spacerami z psiakiem u tej starszej pani.....? ustaliliście coś?....bo chyba zapomnieliśmy wziąc namairy od Ewki Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 baffi2 ma bana...:niewiem: ktoś wie dlaczego? Quote
Matusz Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']baffi2 ma bana...:niewiem: ktoś wie dlaczego? hmm.... a to nowość... nie wiem dlaczego... Quote
gwiazda0 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ja juz ide.....dobranoc pieski.... Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):baffi2 ma bana...:niewiem: ktoś wie dlaczego? co???....pierwsze słyszę... Quote
lidka_park Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):lidka a co ze spacerami z psiakiem u tej starszej pani.....? ustaliliście coś?....bo chyba zapomnieliśmy wziąc namairy od Ewki no niestety, chyba zapomniałysmy wziąć numeru telefonu.... a watek Boćka zrobię ja ;) Quote
neverend Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Wątku nie ma: rotkowata, Bociek (tu lidka mówiła, że założy), sunia która ma jednego szczeniaczka....z budynku, sunia (mama Guziczka)...bardzo Kochana... i to chyba wszystkie narazie te co możecie mieć zdjęcia.... Jest jeszcze sunia co siedzi z Milką...jest sunia przywieziona co zdjęcia jej wkleiłam...siedzi na miejscu Chilli....jest jeden kudłato szorstkowłosy...nowy... jest Łatek co siedział w klatce z Fredem i Barnim...i z nim siedzi ten nowy większy psiak co dwa tygodnie temu był na budynku... a Apacz ma wątek? jest ten duży owczarkowaty co siedzi teraz z Centem... i jeszcze dziesiątki następnych... Już jest jeden Apacz... ma wątek...zakładałam... Quote
lidka_park Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wątek Boćka [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7203046#post7203046 Quote
malagos Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Znów zapytam, pytałam o to na watku Arktika: Czy ktoś dzwonił do Olsztynka w sprawie Arktika? Moze jestem zbyt namolna, ale chodzi o dobro psa, po co ma siedzieć w schronisku, jeśli chłopak marzy o husky... Ktoś moze odżałuje te kilka złotych na telefon do Mateusza :cool1: Quote
sisia0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 malagos napisał(a):Znów zapytam, pytałam o to na watku Arktika: Czy ktoś dzwonił do Olsztynka w sprawie Arktika? Moze jestem zbyt namolna, ale chodzi o dobro psa, po co ma siedzieć w schronisku, jeśli chłopak marzy o husky... Ktoś moze odżałuje te kilka złotych na telefon do Mateusza :cool1: Malagos ja ci odpisalam na wątku Arktika i powtarzam już JA ZADZWONIE w poniedzialek. akurat przyjdzie mi doladowanie. Moze byc ze w poniedzialek ? Quote
Recommended Posts