Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja też się chciałam o tego biedulka zapytać? kto go oddał? wygląda dość dobrze, tzn nie jest zabiedzony ale przy jego kalectwie to będzie mu w schronie cieżko.Na razie nie wiele moge pomóc ale jak by był watek tobyśmy ciągneli jakoś póki co.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Marta...a wątek rotkowatej Beti?...ona taka biedna w tej klatce....

?

lidka jak założysz wątek dla Boćka...zdjęcia z soboty Ci podeślę...

zdjęcia Beti chyba mam...
tak,mam...
spokojnie,ona ma wątek,czy nie,
jak coś założę...

Posted

Wątku nie ma:

rotkowata, Bociek (tu lidka mówiła, że założy), sunia która ma jednego szczeniaczka....z budynku, sunia (mama Guziczka)...bardzo Kochana...

i to chyba wszystkie narazie te co możecie mieć zdjęcia....

Jest jeszcze sunia co siedzi z Milką...jest sunia przywieziona co zdjęcia jej wkleiłam...siedzi na miejscu Chilli....jest jeden kudłato szorstkowłosy...nowy...

jest Łatek co siedział w klatce z Fredem i Barnim...i z nim siedzi ten nowy większy psiak co dwa tygodnie temu był na budynku...

a Apacz ma wątek?

jest ten duży owczarkowaty co siedzi teraz z Centem...

i jeszcze dziesiątki następnych...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
lidka a co ze spacerami z psiakiem u tej starszej pani.....? ustaliliście coś?....bo chyba zapomnieliśmy wziąc namairy od Ewki

no niestety, chyba zapomniałysmy wziąć numeru telefonu....
a watek Boćka zrobię ja ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Wątku nie ma:

rotkowata, Bociek (tu lidka mówiła, że założy), sunia która ma jednego szczeniaczka....z budynku, sunia (mama Guziczka)...bardzo Kochana...

i to chyba wszystkie narazie te co możecie mieć zdjęcia....

Jest jeszcze sunia co siedzi z Milką...jest sunia przywieziona co zdjęcia jej wkleiłam...siedzi na miejscu Chilli....jest jeden kudłato szorstkowłosy...nowy...

jest Łatek co siedział w klatce z Fredem i Barnim...i z nim siedzi ten nowy większy psiak co dwa tygodnie temu był na budynku...

a Apacz ma wątek?

jest ten duży owczarkowaty co siedzi teraz z Centem...

i jeszcze dziesiątki następnych...

Już jest jeden Apacz...
ma wątek...zakładałam...

Posted

Znów zapytam, pytałam o to na watku Arktika:
Czy ktoś dzwonił do Olsztynka w sprawie Arktika? Moze jestem zbyt namolna, ale chodzi o dobro psa, po co ma siedzieć w schronisku, jeśli chłopak marzy o husky... Ktoś moze odżałuje te kilka złotych na telefon do Mateusza :cool1:

Posted

malagos napisał(a):
Znów zapytam, pytałam o to na watku Arktika:
Czy ktoś dzwonił do Olsztynka w sprawie Arktika? Moze jestem zbyt namolna, ale chodzi o dobro psa, po co ma siedzieć w schronisku, jeśli chłopak marzy o husky... Ktoś moze odżałuje te kilka złotych na telefon do Mateusza :cool1:

Malagos ja ci odpisalam na wątku Arktika i powtarzam już JA ZADZWONIE w poniedzialek. akurat przyjdzie mi doladowanie. Moze byc ze w poniedzialek ?