Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reno2001 napisał(a):
Mateuszku. Łódź liczy sobie ponad 700 000 mieszkanców. Zważywszy, że krąg wolontariacki jest spory a do tego wczoraj była sobota i gros siedziało na necie...to jest to możliwe.

a Ostróda ma prawie 40 tyś :eviltong::eviltong::diabloti:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
A jest gdzies napisane, że można oddać tylko (jedna osoba i jeden komputer) i wyłącznie jeden głos?
Tak jest chyba na Krakvecie.

Czytalem regulamin (czyta sie ok minuty ;)) i nic nie pisze ze mozna tylko jeden glos :) (sprawdzone ;))
Mysle ze to niemozliwe ze mozna 12 tys. osob zorganizowac w ciagu dnia (na krakvecie dochodza do kilkuset i to po ilu dniach)

p.s. "to" jest zapisywane w cookisach :P

Posted

israel napisał(a):
Czytalem regulamin (czyta sie ok minuty ;)) i nic nie pisze ze mozna tylko jeden glos :) (sprawdzone ;))
Mysle ze to niemozliwe ze mozna 12 tys. osob zorganizowac w ciagu dnia (na krakvecie dochodza do kilkuset i to po ilu dniach)

p.s. "to" jest zapisywane w cookisach :P

no mi tez wydaje się to niemożliwe...

Posted

Jesli w regulaminie nie pisze ze mozna oddac tylko jeden glos to...

sprawdzalem przez caly dzien w jakim tempie przybywa glosow - w niektorych przypadkach ;) to predkosc wrecz niedorzeczna!

Posted

matusz5 napisał(a):
ale z jednego IP, można tylko raz zagłosować....

w regulaminie tego nie ma wiec ... ;)

Np w regulaminie krakvetu pisze ze kazdy uzytkownik forum moze oddac jeden glos - w regulaminie tesco nie ma takiego zapisu ;)

Posted

israel napisał(a):
w regulaminie tego nie ma wiec ... ;)

Np w regulaminie krakvetu pisze ze kazdy uzytkownik forum moze oddac jeden glos - w regulaminie tesco nie ma takiego zapisu :)

no ale jak ja chciałem dzisiaj oddać kolejny głos to wyświetla, że już głosowałem...

Posted

matusz5 napisał(a):
no ale jak ja chciałem dzisiaj oddać kolejny głos to wyświetla, że już głosowałem...

Ale to nie jest blokowane po IP tylko w plikach cookies ;)

Posted

sisia0 napisał(a):
baffi jak to zagłosowalas 3 razy ?...

normalnie: 1 raz ze swojego kompa, drugi raz z kompa kuzyna, trzeci raz z laptopa :-D nic trudnego:lol: Pozdr.

Posted

aby zagłosować nieskończoną ilość razy trzeba wyczyścić ciasteczka i tak za każdym razem można oddawać głosy...

moim zdaniem to niesprawiedliwe.... bo np gruba 50 osób, może całymi dniami siedzieć i głosować...:roll::roll:

Posted

matusz5 napisał(a):
aby zagłosować nieskończoną ilość razy trzeba wyczyścić ciasteczka i tak za każdym razem można oddawać głosy...

moim zdaniem to niesprawiedliwe.... bo np gruba 50 osób, może całymi dniami siedzieć i głosować...:roll::roll:

Mniej wiecej o tym mowilem (mozna zablokowac cookies'y z danej witryny);) niestety juz nie mozna sprawdzac wynikow takze nie wiadomo (ok 1 czy 2 w nocy jedno mialo ponad 60 000 ! i ciagle roslo tak po kilkanascie i wiecej glosow na 10 sekund).
Moim zdaniem tez to nie sprawiedliwe - nawet nie trzeba osob - mozna napisac skrypt ktory bedzie to robil a nawet mozna Firefoksa zatrudnic do tego - co sekunde glos i tak zostawic wlaczony komputer do 10 pazdziernika... albo kilka kompow...
Moim zdaniem konkurs powinien sie zaczac od nowa na nowych zasadach - np z rejestracja na maila - to juz jest pewne utrudnienie...
pozdrawiam

Posted

israel napisał(a):
Mniej wiecej o tym mowilem (mozna zablokowac cookies'y z danej witryny);) niestety juz nie mozna sprawdzac wynikow takze nie wiadomo (ok 1 czy 2 w nocy jedno mialo ponad 60 000 ! i ciagle roslo tak po kilkanascie i wiecej glosow na 10 sekund).
Moim zdaniem tez to nie sprawiedliwe - nawet nie trzeba osob - mozna napisac skrypt ktory bedzie to robil a nawet mozna Firefoksa zatrudnic do tego - co sekunde glos i tak zostawic wlaczony komputer do 10 pazdziernika... albo kilka kompow...
Moim zdaniem konkurs powinien sie zaczac od nowa na nowych zasadach - np z rejestracja na maila - to juz jest pewne utrudnienie...
pozdrawiam

Uważam,że to dobre rozwiązanie...z tym maliem...

Posted

Ja nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić powrotu tych psów do schroniska....w swoich boksach zostaną zagryzione (ale może o to ARCE chodzi...zmniejszy populację)....

Sali...chyba też jeszcze nie ma domu :(

Posted

[quote name='neverend']w takim razie baaaardzo dziękujemy za dodanie ognia do oliwy...
zwłaszcza dla psiaków,które teraz czeka pewna śmierć...[/quote]

skopiujcie ten link do wątków naszych psiaków i Milorda przede wszystkim....niech więcej ludzi poczyta....

sorki, ale ja z doskoku...bo usypiam dzieci

Posted

[quote name='Aga_Mazury']skopiujcie ten link do wątków naszych psiaków i Milorda przede wszystkim....niech więcej ludzi poczyta....

sorki, ale ja z doskoku...bo usypiam dzieci[/quote]

<ucałuj maluchy>

mnie normalnie zaraz coś trafi!!!
zaraz powklejam...niech inni zobaczą....kto jest PRAWDZIWY