Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Reno2001 napisał(a):Mateuszku. Łódź liczy sobie ponad 700 000 mieszkanców. Zważywszy, że krąg wolontariacki jest spory a do tego wczoraj była sobota i gros siedziało na necie...to jest to możliwe. a Ostróda ma prawie 40 tyś :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
neverend Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 matusz5 napisał(a):a Ostróda ma prawie 40 tyś :eviltong::eviltong::diabloti: to i tak nieźle... naprawdę:) Quote
Reno2001 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 matusz5 napisał(a):a Ostróda ma prawie 40 tyś :eviltong::eviltong::diabloti: Dlatego macie mój głos...:cool1: Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 a np Piła ma 12 tyś głosów :-o to naprawdę musi być spory krąg wolontariacki... Quote
israel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 matusz5 napisał(a):a np Piła ma 12 tyś głosów :-o to naprawdę musi być spory krąg wolontariacki... Wystarczy jedna osoba z chwila wolnego czasu ;) Quote
Reno2001 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A jest gdzies napisane, że można oddać tylko (jedna osoba i jeden komputer) i wyłącznie jeden głos? Tak jest chyba na Krakvecie. Quote
israel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Reno2001 napisał(a):A jest gdzies napisane, że można oddać tylko (jedna osoba i jeden komputer) i wyłącznie jeden głos? Tak jest chyba na Krakvecie. Czytalem regulamin (czyta sie ok minuty ;)) i nic nie pisze ze mozna tylko jeden glos :) (sprawdzone ;)) Mysle ze to niemozliwe ze mozna 12 tys. osob zorganizowac w ciagu dnia (na krakvecie dochodza do kilkuset i to po ilu dniach) p.s. "to" jest zapisywane w cookisach :P Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 israel napisał(a):Czytalem regulamin (czyta sie ok minuty ;)) i nic nie pisze ze mozna tylko jeden glos :) (sprawdzone ;)) Mysle ze to niemozliwe ze mozna 12 tys. osob zorganizowac w ciagu dnia (na krakvecie dochodza do kilkuset i to po ilu dniach) p.s. "to" jest zapisywane w cookisach :P no mi tez wydaje się to niemożliwe... Quote
neverend Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 matusz5 napisał(a):no mi tez wydaje się to niemożliwe... jakieś przekręty??? Quote
israel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jesli w regulaminie nie pisze ze mozna oddac tylko jeden glos to... sprawdzalem przez caly dzien w jakim tempie przybywa glosow - w niektorych przypadkach ;) to predkosc wrecz niedorzeczna! Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 israel napisał(a):Jesli w regulaminie nie pisze ze mozna oddac tylko jeden glos to... ale z jednego IP, można tylko raz zagłosować.... Quote
israel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 matusz5 napisał(a):ale z jednego IP, można tylko raz zagłosować.... w regulaminie tego nie ma wiec ... ;) Np w regulaminie krakvetu pisze ze kazdy uzytkownik forum moze oddac jeden glos - w regulaminie tesco nie ma takiego zapisu ;) Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 israel napisał(a):w regulaminie tego nie ma wiec ... ;) Np w regulaminie krakvetu pisze ze kazdy uzytkownik forum moze oddac jeden glos - w regulaminie tesco nie ma takiego zapisu :) no ale jak ja chciałem dzisiaj oddać kolejny głos to wyświetla, że już głosowałem... Quote
israel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 matusz5 napisał(a):no ale jak ja chciałem dzisiaj oddać kolejny głos to wyświetla, że już głosowałem... Ale to nie jest blokowane po IP tylko w plikach cookies ;) Quote
baffi2 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 sisia0 napisał(a):baffi jak to zagłosowalas 3 razy ?... normalnie: 1 raz ze swojego kompa, drugi raz z kompa kuzyna, trzeci raz z laptopa :-D nic trudnego:lol: Pozdr. Quote
Matusz Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 aby zagłosować nieskończoną ilość razy trzeba wyczyścić ciasteczka i tak za każdym razem można oddawać głosy... moim zdaniem to niesprawiedliwe.... bo np gruba 50 osób, może całymi dniami siedzieć i głosować...:roll::roll: Quote
israel Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 matusz5 napisał(a):aby zagłosować nieskończoną ilość razy trzeba wyczyścić ciasteczka i tak za każdym razem można oddawać głosy... moim zdaniem to niesprawiedliwe.... bo np gruba 50 osób, może całymi dniami siedzieć i głosować...:roll::roll: Mniej wiecej o tym mowilem (mozna zablokowac cookies'y z danej witryny);) niestety juz nie mozna sprawdzac wynikow takze nie wiadomo (ok 1 czy 2 w nocy jedno mialo ponad 60 000 ! i ciagle roslo tak po kilkanascie i wiecej glosow na 10 sekund). Moim zdaniem tez to nie sprawiedliwe - nawet nie trzeba osob - mozna napisac skrypt ktory bedzie to robil a nawet mozna Firefoksa zatrudnic do tego - co sekunde glos i tak zostawic wlaczony komputer do 10 pazdziernika... albo kilka kompow... Moim zdaniem konkurs powinien sie zaczac od nowa na nowych zasadach - np z rejestracja na maila - to juz jest pewne utrudnienie... pozdrawiam Quote
neverend Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 israel napisał(a):Mniej wiecej o tym mowilem (mozna zablokowac cookies'y z danej witryny);) niestety juz nie mozna sprawdzac wynikow takze nie wiadomo (ok 1 czy 2 w nocy jedno mialo ponad 60 000 ! i ciagle roslo tak po kilkanascie i wiecej glosow na 10 sekund). Moim zdaniem tez to nie sprawiedliwe - nawet nie trzeba osob - mozna napisac skrypt ktory bedzie to robil a nawet mozna Firefoksa zatrudnic do tego - co sekunde glos i tak zostawic wlaczony komputer do 10 pazdziernika... albo kilka kompow... Moim zdaniem konkurs powinien sie zaczac od nowa na nowych zasadach - np z rejestracja na maila - to juz jest pewne utrudnienie... pozdrawiam Uważam,że to dobre rozwiązanie...z tym maliem... Quote
yewcia1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dawać tu instrukcję czytelna a byc jak i co a bedziemy rozsyłać dalej i głosować dalej Quote
Aga_Mazury Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Polecam poczytać....bo może się okazać, że dzięki ........... wrócą do nas i Zosia i Sonia i Boguś i Telma i Frania....i........... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Quote
Aga_Mazury Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Ja nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić powrotu tych psów do schroniska....w swoich boksach zostaną zagryzione (ale może o to ARCE chodzi...zmniejszy populację).... Sali...chyba też jeszcze nie ma domu :( Quote
neverend Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Polecam poczytać....bo może się okazać, że dzięki ........... wrócą do nas i Zosia i Sonia i Boguś i Telma i Frania....i........... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 w takim razie baaaardzo dziękujemy za dodanie ognia do oliwy... zwłaszcza dla psiaków,które teraz czeka pewna śmierć... Quote
Aga_Mazury Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='neverend']w takim razie baaaardzo dziękujemy za dodanie ognia do oliwy... zwłaszcza dla psiaków,które teraz czeka pewna śmierć...[/quote] skopiujcie ten link do wątków naszych psiaków i Milorda przede wszystkim....niech więcej ludzi poczyta.... sorki, ale ja z doskoku...bo usypiam dzieci Quote
neverend Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Aga_Mazury']skopiujcie ten link do wątków naszych psiaków i Milorda przede wszystkim....niech więcej ludzi poczyta.... sorki, ale ja z doskoku...bo usypiam dzieci[/quote] <ucałuj maluchy> mnie normalnie zaraz coś trafi!!! zaraz powklejam...niech inni zobaczą....kto jest PRAWDZIWY Quote
Recommended Posts