Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matusz5']a ten onek to skąd on??
śliczny jest !!

dostał ode mnie imię Grizmo....

podobno jest w schronisku już jakiś czas....dlatego napisałam, że nie wiem jak to się stało, że go nie zauwazyliśmy....

dziś go zobaczyłam....

bo siedzi w budynku na miejscu Famy

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_Mazury']dostał ode mnie imię Grizmo....

podobno jest w schronisku już jakiś czas....dlatego napisałam, że nie wiem jak to się stało, że go nie zauwazyliśmy....

dziś go zobaczyłam....

bo siedzi w budynku na miejscu Famy

aha, on na prawdę cudny jest!!:loveu:

a jaki on ma charakter??:loveu: trzeba się zgłosić do Anashar, wstawi do na stronę onki w potrzebie...

Posted

ja dopiero co wrócilam... nogi mi odpadaja bo pracowalam na tym swiecie szkoly jako kelnerka:roll:. Widze ze dużo nowych bid jest. Zauwazylam ze Czili nie ma tam gdzie zawsze... gdzie ona teraz jest ?

Posted

witam wszystkich. biedna pieski :( :( :( :( :( :( czasami ręce opadają nad właścicielami psami,którzy oddają te psy do schroniska. no poprostu szok!!!!!!!!!!!!!!! biedne pieski :(

Posted

[quote name='sisia0']ja dopiero co wrócilam... nogi mi odpadaja bo pracowalam na tym swiecie szkoly jako kelnerka:roll:. Widze ze dużo nowych bid jest. Zauwazylam ze Czili nie ma tam gdzie zawsze... gdzie ona teraz jest ?

jak to gdzie?

poszła do adopcji....

Posted

...a to przesłodkie malenstwo, które zostało przywiezione ze swoją mamusią....wczoraj do schroniska...

mamusia także wyjątkowo słodka , delikatna sunieczka....

brzuszko u maluszka jak piłeczka...i chora skóra...

dostał już na robale...

i sami zobaczcie jaki jestem słodki....(i wcinałem kiełbachę od Cioci ;) zabrałem mamie...taki jestem dzielny :evil_lol:)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']jak to gdzie?

poszła do adopcji....

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: poszła do adopcji? nierozumie....przecież Sisia0 bedzie miała ją za 5 dni...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']to chyba dobrze...

przecież ona była zarezerwowana dla sisi, czekała tylko aż odchowa szczeniaki i miała ja adoptować !

szoook....:crazyeye::shake:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']...ale Wy jesteście.....:eviltong:

nawet nie dacie mi wkręcić siśki :diabloti:

oj Aguś, ty to masz te żarty:eviltong::eviltong::eviltong:
sisia by zawału dostała:eviltong::eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']...ale Wy jesteście.....:eviltong:

nawet nie dacie mi wkręcić siśki :diabloti:

Aga:diabloti: ja się bym nie dała nabrać chociaż... Zawał i tak bym miała... Jeju no normalnie... lanie ! LANIE ! :mad::mad:

Posted

[quote name='gwiazda0']o ja.........ale się przestarzyłam :eviltong:. ale wkręt...hehe...dobrze,ze Sisia tego nieczytała...jak ja znam,to by w szał wpadła...i to niezły :D

nie wpadła bym w szał tylko od razu zawał...
i nie aż taki zły:eviltong:

Posted

no żarty ... ale najlepsza była moja mama (niedopoznania) mówię jej że czili jest w nowym domku i ze nas uprzedzili...zrobilataką mine:-o, a potem cos w stylu jestem zla i zaraz sie rozryczę. Ale powiedziałam ze mnie chcieli tak nabrac... to sie rozweseliła:evil_lol: normalnie powinnam dac przykład mojej mamy do jakiejs naukowej gazety do artykułu pod tytułem : natychmiastowa zmiana charakteru i nastawienia. :evil_lol::evil_lol:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Odeszła od nas dzisiaj w nocy sunieczka....

z wybiegu Niki...ta jedyna, która nie miała imienia...taka szorstkowłosa...

została zagryziona <*>

Bezimmienna sunieczko biegaj sobie po soczystych zielonych łakach szczesliwa za TM I*I*I*I*I Śpij dobrze