Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no mam tusz ale wiecej kolorowego bo czarny bardzo sie do szkoly przydaje...jezeli bys mogla wez zrob jeden w ciutke jasniejszych kolorach i oczywiscie drukne kilka

Posted

sisia0 napisał(a):
no mam tusz ale wiecej kolorowego bo czarny bardzo sie do szkoly przydaje...jezeli bys mogla wez zrob jeden w ciutke jasniejszych kolorach i oczywiscie drukne kilka

Lidka ma też plakaty Guzika...może jego też druknąć ze dwa?

Posted

lidka_park napisał(a):
wydrukowałam Lonli i wzystkie plakaty, które przesłała mi neverend na festyn koło koscioła... porozwieszam tam, a pózniej damy je na miasto :p

Pięknie Lidka!!!:loveu:

Posted

lidka_park napisał(a):
wydrukowałam Lonli i wzystkie plakaty, które przesłała mi neverend na festyn koło koscioła... porozwieszam tam, a pózniej damy je na miasto :p

dziękuje :loveu:
będę was męczyć miła Ostródo dopóki Lonli nei znajdzie dobrego domku

ja tez szukam ale na razie wiecej trafia się psów co szukają niż domkow :(

przegrywamy na krakvecie :placz:
pomocy
macie jeszzce kogoś kto nei głosował??

Posted

rozpoczela sie budowa kojców czyli burmistrz spełnia swoja obietnice :) na tym placu gdzie BYŁY drzewa (tam za klatkami) budują i tam obok wybiegu baffiego... robota wrze !

Czilo jest juz u mnie :) i dzisiaj panstwoj jacys mlodzi orzywiezli szczeniaczka troszke przypominajacego malego bernenczyka ..no troszke przypomniajacego