yewcia1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Przepraszam za offa ale wybaczycie chyba mi. Loozerki nie ma ostatnio na dogo a ja chcę prosić o głosy " na jej szczytno" http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4306 A ktoś wie co u niej? Proszę o pomoc i rozesłanie próśb do znajomych ( loozerka nam mocno pomagała teraz my jej pomóżmy) Dziękuję:lol: Quote
yewcia1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 supergoga napisał(a):Yewcia - piszesz - masz. Zagłosowałam.;) Wielkie dzięki supergoga:loveu: Ostródo prosimy o głosy Quote
Matusz Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 yewcia1 napisał(a):Przepraszam za offa ale wybaczycie chyba mi. Loozerki nie ma ostatnio na dogo a ja chcę prosić o głosy " na jej szczytno" http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4306 A ktoś wie co u niej? Proszę o pomoc i rozesłanie próśb do znajomych ( loozerka nam mocno pomagała teraz my jej pomóżmy) Dziękuję:lol: ja już wcześniej zagłosowałem na Szczytno :) Quote
Tweety Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 zaglosowane, bardzo chętnie pomogę loozerce :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 matusz ale w tamtym głosowaniu Szczytno niestety przegrało...a teraz zaczynamy od nowa...(no chyba, że drugi raz teraz oddawałeś głos to tak dla przypomnienia innym)... loozerka miała niedawno urodziny...pewnie jeszcze baluje...albo odpoczywa :) Quote
yewcia1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Aga_Mazury napisał(a):matusz ale w tamtym głosowaniu Szczytno niestety przegrało...a teraz zaczynamy od nowa...(no chyba, że drugi raz teraz oddawałeś głos to tak dla przypomnienia innym)... loozerka miała niedawno urodziny...pewnie jeszcze baluje...albo odpoczywa :) Dzięki wielkie za głosy kochani:loveu: Loozerka balowiczka niech wraca i wieści rozsyła no i 100 lat i wszystkiego naj dla loozerki:loveu: Ale wstyd przyszła i same offy sieje:oops: Glosowanie zaczeło się nowe od 16 maja i co miesiąc jest ta akcja na krakvecie. Quote
Aga_Mazury Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 pewnie dowód poszła odebrać...;) jak to 18-stka :) Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Wątek Freda http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5521257#post5521257 Wątek Bastka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5521302#post5521302 ...i uciekam do schroniska....wyściskać moje Skarby... Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 poznajcie psiaka...według zębów jakiegoś około 10 letniego prawdopodobnie wyrzuconego z samochodu....bo siedział na skrzyżowaniu przez kilka dni...ciągle w tym samym miejscu...nie jedząc i nie pijąc...i nadal nie je ...nie wiem czy pije Matusz poznaj psa, którego wczoraj próbowaliśmy zlokalizować Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Część karmy wygranej na molosach jest już w schronisku w Ostródzie, część została jeszcze w Warszawie. Muszę to napisać. WSTYD WSTYD WSTYD Najpierw na karmę trzeba było czekac miesiącami...a teraz jak już jest to... nie wiem czy to dlatego, że to schroniska, że to psy bezpańskie....dlatego tak zostały potraktowane... jak dla mnie to gorszy wstyd i żenada są puszki owszem... stare pordzewiałe, pogięte...worki z karmą porozrywane... nic więcej nie napiszę bo musiałaby użyć niecenzuralnych słów... jeżeli natomiast po przejrzeniu całej karmy znajdzie się choć jedna przeterminowana rzecz....a słyszałam, że są...prawdopodobnie... wtedy to już naprawdę szczyt wszystkiego... Ja rozumiem, że to darowizna, ale ja na PCK czy dla biednych też nie oddaję "dziurawego garnka" Bardzo nieładnie.... ze względu na te pokrzywdzone i tak przez los zwierzęta....takie traktowanie chyba nie przystoi ... echhh...co się będę rozpisywać....Ci co to widzieli wiedzą o czym piszę... Quote
Dorothy Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :shake::shake::shake: az glupio to czytac...:-( a potem beda sie opiewac jako darczyncy.... Quote
justynavege Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Część karmy wygranej na molosach jest już w schronisku w Ostródzie, część została jeszcze w Warszawie. Muszę to napisać. WSTYD WSTYD WSTYD Najpierw na karmę trzeba było czekac miesiącami...a teraz jak już jest to... nie wiem czy to dlatego, że to schroniska, że to psy bezpańskie....dlatego tak zostały potraktowane... jak dla mnie to gorszy wstyd i żenada są puszki owszem... stare pordzewiałe, pogięte...worki z karmą porozrywane... nic więcej nie napiszę bo musiałaby użyć niecenzuralnych słów... jeżeli natomiast po przejrzeniu całej karmy znajdzie się choć jedna przeterminowana rzecz....a słyszałam, że są...prawdopodobnie... wtedy to już naprawdę szczyt wszystkiego... Ja rozumiem, że to darowizna, ale ja na PCK czy dla biednych też nie oddaję "dziurawego garnka" Bardzo nieładnie.... ze względu na te pokrzywdzone i tak przez los zwierzęta....takie traktowanie chyba nie przystoi ... echhh...co się będę rozpisywać....Ci co to widzieli wiedzą o czym piszę... do Uciechowa na razie dotarl pierwszy karton z karmą.......jeden worek suchej rozerwany i posklejany taśmą puszki pogniecione strasznie , poprzyklejane na nich martwe robaki bez komentarza Quote
justynavege Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Poprzedni konkurs ktory wygral Uciechow byl z Krakvetu kolosalna roznica karma zamawiana jaka sie chcialo , blyskawicznie po wygraniu , dostawa expresowa i gratis pod same drzwi schroniska Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Uważam,że powinno sie te fakty przedstawić na molosach.Oni to organizowali i powinni o tym wiedzieć.Tym bardziej,że jest kolejna akcja. waldi481:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Evelin Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Straszne...Aż komentować się nie chce...Też myślę,że molosy muszą się dowiedzieć..A może zdjęcia przesyłek porobić i umieścić na molosach???Obrazki bardziej przemówia do wyobraźni... Quote
basia0607 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 I tak zróbcie ! A my juz dodamy odpowiedni tekst ! Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No,nie możemy zalogowac sie na molosach:angryy: :angryy: :angryy: Aga,jesli Tobie sie uda naprawde należy organizatorów akcji powiadomić. Tam znowu jest akcja i ludzie w najlepszej wierze zgłosili schroniska i co?potem trzeba być wdzięcznym za robaki?????!!!!!Szkoda naprawde,że nas nie wpuszcza,bo juz by tu byli zapewniamy!!!!!i czytali z molosów.. Nie ma za co być wdzięcznym!!!!!!!!! Ela:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Matusz Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Aga_Mazury napisał(a):poznajcie psiaka...według zębów jakiegoś około 10 letniego prawdopodobnie wyrzuconego z samochodu....bo siedział na skrzyżowaniu przez kilka dni...ciągle w tym samym miejscu...nie jedząc i nie pijąc...i nadal nie je ...nie wiem czy pije Matusz poznaj psa, którego wczoraj próbowaliśmy zlokalizować ty Aga, wiesz ze to może być Sebastiana pies- Marty chłopka, wczoraj rozmawiałem z nim, i mówił, że jak szedł do sklepu, i potem go już nie było... Quote
neverend Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Aga_Mazury napisał(a):poznajcie psiaka...według zębów jakiegoś około 10 letniego prawdopodobnie wyrzuconego z samochodu....bo siedział na skrzyżowaniu przez kilka dni...ciągle w tym samym miejscu...nie jedząc i nie pijąc...i nadal nie je ...nie wiem czy pije Matusz poznaj psa, którego wczoraj próbowaliśmy zlokalizować to Dżambo...ma 15 lat i wcale nie został wyrzucony z auta... wyszedł z Sebkiem na spacer w piątek rano i uciekł mu za sunią... Seba szukał go do nocy, gdy ten już od 12 siedział w schronisku... Ale dziś już sprawa się wyjaśniła. Sebastiana tata pojechał po niego jak się tylko dowiedział, gdzie jest... Wszyscy już się bali,że Dżambo zginął.... Quote
Aga_Mazury Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 ..a widzisz...jak cudnie...i jaki Świat jest mały ludzie którzy zgłosili psa do schroniska twierdzili, że leżał kilka dni w tym samym miejscu...i się trząsł... zresztą z tego co wiem to my z matim szukaliśmy go przed 15.00 i tak jakoś chwilę wcześniej był zabierany... edzia o której go widziałaś?... zresztą nieważne....najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło... no to Sebek wisi nam piwo za spacer z jego psem ;) ...Dżambo...ładny wiek :) nie warto psiaka puszczać luzem...(znam to z autopsji :() Quote
Matusz Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dobrze to się tak to skończyło - znaczy szczęśliwie :) Quote
Evas Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Czy mogę prosić kogoś z Ostródy o zajrzenie do wątku Skotiego?Mam pytanie, które tam napisałam :) Quote
neverend Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ja też już się cieszę, bo normalnie.... a więc to państwo twierdziło,że kilka dni? no kurczę... ale w sumie...najważniejsze,że wrócił, bo rodzice Sebka do niedzieli po ulicach łazili... Quote
Recommended Posts