Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Jak wygląda sprawa powiadomienia molosów w sprawie karmy?Czy ktoś im dał znać?Bardzo chętnie napiszemy na serwis-dalej nie dosłali nowego hasła-ale musimy wiedziec czy ktos juz te sprawe poruszył..
Wszystko wszystkim,ale to nie jest w porządku!
Mamy pisac???????????????????????/
Waldek

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Czy molosy powiadomione w sprawie karmy?
Ela

Posted

waldi przeciez oni to pakowali (paletowali) no nikt mi nie powie, że nie widzieli co pakują....więc informaowanie ich to chyba złe słowo...bo oni DOSKONALE WIEDZĄ JAKIE ŚMIECI DALI SCHRONISKOM....
ja bardziej bym przebolała gdyby dali to np. moim psom domowym...pal szesc....ale te, które zostały tak okrutnie potraktowane przez los...nie mają nic...i jeszcze ktoś traktuje je jak.....coś gorszego...
o wybaczcie ani purina ani molosy nie zasługują na miano "przyjaciela zwierząt" (czy pisania, że mają serce dla zwierząt...).....jak dla mnie oczywiscie...(bo to moje zdanie i tylko moje, żeby była jasność)

czekam tez na relację Ciotki pucki u której jest spora część karmy dla Ostródy....bo relację ciotki lamii już nam...u niej tez zostało trochę...
zreszta jak nie zapomnę to zrobię Wam zdjęcia jak to wygląda...

Posted

Żegnamy dziś Frescę.... <*>

"
To zdjęcia z soboty....głaskałam ją przytulałam....machała tym swoim przetrąconym ogonkiem jak usłyszała nasz głos...na szelest torebki ozywiała się...czekając na kiełbaskę...i dostała ją...

ostatni raz <*> ....pożegnała się ze mną <*>

odeszła wczoraj.....samotna w budzie....zawsze leżała przy siatce...łapiąc każdy promyczek słońca....a wczoraj poszła do budy...widocznie tam zaczynał się tęczowy most <*> :-( :-( :-( "

Posted

Fresca odeszłaś tak nagle:placz::placz: miałem nadzieję, ze jeszcze zaznasz szczęścia, jeszcze znajdziesz domek...:placz::placz::placz:

kochana, nawet nie zdążyłem się z Tobą pożegnać. Biegaj teraz szczęśliwa za TM i opiekuj się Bibo

Guest Elżbieta481
Posted

Może będziecie na nas krzyczeć,ale my z uporem maniaka powracamy do sprawy karmy.Aga,jesteśmy przekonani,że w interesie kolejnych schronisk jest by jasno poinformowac jaka karma może do nich trafić.Mamy juz hasło by wejśc na molosy.Chcemy napisać-czy ktoś zgłasza sprzeciw?Pytam,by pózniej nikt nie powiedział,że działamy za plecami.
Czy ktoś zgłasza sprzeciw?
Ela

Guest Elżbieta481
Posted

Im dłużej będzie się czekać z przedstawieniem sprawy tym gorzej.Będa zarzuty,że po tak długim czasie przedstawiamy zaistniałą sytuację.
Poniewaz i my oboje z żona swego czasu bardzo naleagliśmy by Ostróa wystartowała w akcji na molosach chcieliśmy się za psami z tego schroniska ująć.Elzbieta i Waldek

Guest Elżbieta481
Posted

Napisalismy..Bardzo dziwnie działa tamto forum,fatalnie się wkleiło...
Jesli ktoś miałby pretensje oto,to nie mogliśmy milczeć,tak jak w wielu innychsytuacjach krzywdzących psy.
Możemy wyleciec z każdego forum,ale za krzywdą psów będziemy się ujmować.Dla siebie samych nieprosilismy,nie prosimy -dla nich zawsze i każdego.
Ela

Posted

uciechowiaki zezarły juz puszki w wiekszosci ( na razie dotarl tylko jeden karton , po wolutku dojedzie reszta ) ale odkryłam ze karma sucha jest przeterminowana :placz:

tak liczylam na ta wygrana bo Uciechowskie psiaki dojadły juz ostatni worek z Krakvetu.....................

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
waldi a podaj link gdzie to napisaliście....

justyna przeterminowane???? to już chyba nawet więcej niż chamstwo...(sorki, ale....krew zalewa)...tfu dziadostwo

Aga o ile pamietam dobrze to data wazn na 2006 rok
ale jutro sprawdze dokladnie

Guest Elżbieta481
Posted

Wkleilismy na molosach.Dział,,Akcje charytatywne,,Tam trwa akcja IX dot.tej karmy.
Mozna tam zgłaszać schroniska,które powinny dostac karmę i tam żesmy wkleili.Ku naszemu zdumieniu wśród zgłoszonych schronisk jest Uciechów..
Ide jeszcze raz zobaczyc..
Waldek

Guest Elżbieta481
Posted

Tak jest Uciechów zgłoszony..Myśle,ze tam gdzie Evelin wkleiła jest miejscem lepszym-lepiej widocznym.Nasze wklejenie jakby było mniej widoczne.
Karma przeterminowana?.............Oj..:angryy:
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Tak jest Uciechów zgłoszony..Myśle,ze tam gdzie Evelin wkleiła jest miejscem lepszym-lepiej widocznym.Nasze wklejenie jakby było mniej widoczne.
Karma przeterminowana?.............Oj..:angryy:
Ela

Zgłosiłam Uciechów zanim paczki dotarły do nich.

Posted

..zresztą teraz wiadomo, że to odpady....i można świadomie powiedzmy stanąc do konkursy o odpaki sklepowe....i jest ok...

tylko niech nikt nie pisze o jakimś wielkim sponsorze o wielkiej cennej wygranej...

jakoś zawsze chciano zdjęcia z przekazania karmy oficjalnie....a czemu teraz nie chcą zdjęć...:eviltong:

Guest Elżbieta481
Posted

Yewcia1-juz precyzujemy:
nic nie wyrzucamy Tobie ,my chcielismy by Ostróda była zgłoszona.Każdy z nas ma dobre chęci.My sie obawiamy,że nawet w przypadku kolejnego otrzymania karmy nie ma poprostu pewności,że ta bedzie inna.
Ela