Guest Elżbieta481 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak wygląda sprawa powiadomienia molosów w sprawie karmy?Czy ktoś im dał znać?Bardzo chętnie napiszemy na serwis-dalej nie dosłali nowego hasła-ale musimy wiedziec czy ktos juz te sprawe poruszył.. Wszystko wszystkim,ale to nie jest w porządku! Mamy pisac???????????????????????/ Waldek Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Czy molosy powiadomione w sprawie karmy? Ela Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 waldi przeciez oni to pakowali (paletowali) no nikt mi nie powie, że nie widzieli co pakują....więc informaowanie ich to chyba złe słowo...bo oni DOSKONALE WIEDZĄ JAKIE ŚMIECI DALI SCHRONISKOM.... ja bardziej bym przebolała gdyby dali to np. moim psom domowym...pal szesc....ale te, które zostały tak okrutnie potraktowane przez los...nie mają nic...i jeszcze ktoś traktuje je jak.....coś gorszego... o wybaczcie ani purina ani molosy nie zasługują na miano "przyjaciela zwierząt" (czy pisania, że mają serce dla zwierząt...).....jak dla mnie oczywiscie...(bo to moje zdanie i tylko moje, żeby była jasność) czekam tez na relację Ciotki pucki u której jest spora część karmy dla Ostródy....bo relację ciotki lamii już nam...u niej tez zostało trochę... zreszta jak nie zapomnę to zrobię Wam zdjęcia jak to wygląda... Quote
Evelin Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Właśnie Aga zrób zdjęcia.. Jakos się uda zamieścić to na molosach...Najwyżej zbanują...Muszą się dowiedziec.. tak nie mozna... Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Żegnamy dziś Frescę.... <*> " To zdjęcia z soboty....głaskałam ją przytulałam....machała tym swoim przetrąconym ogonkiem jak usłyszała nasz głos...na szelest torebki ozywiała się...czekając na kiełbaskę...i dostała ją... ostatni raz <*> ....pożegnała się ze mną <*> odeszła wczoraj.....samotna w budzie....zawsze leżała przy siatce...łapiąc każdy promyczek słońca....a wczoraj poszła do budy...widocznie tam zaczynał się tęczowy most <*> :-( :-( :-( " Quote
Matusz Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Fresca odeszłaś tak nagle:placz::placz: miałem nadzieję, ze jeszcze zaznasz szczęścia, jeszcze znajdziesz domek...:placz::placz::placz: kochana, nawet nie zdążyłem się z Tobą pożegnać. Biegaj teraz szczęśliwa za TM i opiekuj się Bibo Quote
lidka_park Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Fresca...wszyscy wierzyli, ze będzie lepiej, że wyzdrowiejesz i znajdziesz kochający domek...a ty tak nagle odeszłaś...bądź szczęśliwa za TM <*> Quote
neverend Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 długo z nami nie byłaś...kochana sunieczko....<*> :( :( Aga, czy będziesz jechała jutro do schroniska....? Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kamis ze świerzbowcem przypomina się http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56666 Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czy Alex doczeka się domku ??:-( Oby nie było za późno , Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 długo mam jeszcze czekać ?? czy zainteresują sie mną dopiero gdy stanie się coś złego ?:-(:-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Może będziecie na nas krzyczeć,ale my z uporem maniaka powracamy do sprawy karmy.Aga,jesteśmy przekonani,że w interesie kolejnych schronisk jest by jasno poinformowac jaka karma może do nich trafić.Mamy juz hasło by wejśc na molosy.Chcemy napisać-czy ktoś zgłasza sprzeciw?Pytam,by pózniej nikt nie powiedział,że działamy za plecami. Czy ktoś zgłasza sprzeciw? Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Im dłużej będzie się czekać z przedstawieniem sprawy tym gorzej.Będa zarzuty,że po tak długim czasie przedstawiamy zaistniałą sytuację. Poniewaz i my oboje z żona swego czasu bardzo naleagliśmy by Ostróa wystartowała w akcji na molosach chcieliśmy się za psami z tego schroniska ująć.Elzbieta i Waldek Quote
Aga_Mazury Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 waldi ale ja nie mam nic przeciwko....temu aby napisac na molosach...ja swoją droga i tak o ile mi nie wyleci z głowy ...w sobote zrobię zdjęcia tych darów :) Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Napisalismy..Bardzo dziwnie działa tamto forum,fatalnie się wkleiło... Jesli ktoś miałby pretensje oto,to nie mogliśmy milczeć,tak jak w wielu innychsytuacjach krzywdzących psy. Możemy wyleciec z każdego forum,ale za krzywdą psów będziemy się ujmować.Dla siebie samych nieprosilismy,nie prosimy -dla nich zawsze i każdego. Ela Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 uciechowiaki zezarły juz puszki w wiekszosci ( na razie dotarl tylko jeden karton , po wolutku dojedzie reszta ) ale odkryłam ze karma sucha jest przeterminowana :placz: tak liczylam na ta wygrana bo Uciechowskie psiaki dojadły juz ostatni worek z Krakvetu..................... Quote
Aga_Mazury Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 waldi a podaj link gdzie to napisaliście.... justyna przeterminowane???? to już chyba nawet więcej niż chamstwo...(sorki, ale....krew zalewa)...tfu dziadostwo Quote
Evelin Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=320282&posted=1#post320282 Ja wkleiłam tu... Link działa.... Dobrze byłoby ,żeby jeszce ktos tu się wpisał.. Albo, jesli ktos znajdzie lepsze miejsce,to wklejcie link,ja chętnie się wpiszę... Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):waldi a podaj link gdzie to napisaliście.... justyna przeterminowane???? to już chyba nawet więcej niż chamstwo...(sorki, ale....krew zalewa)...tfu dziadostwo Aga o ile pamietam dobrze to data wazn na 2006 rok ale jutro sprawdze dokladnie Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Wkleilismy na molosach.Dział,,Akcje charytatywne,,Tam trwa akcja IX dot.tej karmy. Mozna tam zgłaszać schroniska,które powinny dostac karmę i tam żesmy wkleili.Ku naszemu zdumieniu wśród zgłoszonych schronisk jest Uciechów.. Ide jeszcze raz zobaczyc.. Waldek Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tak jest Uciechów zgłoszony..Myśle,ze tam gdzie Evelin wkleiła jest miejscem lepszym-lepiej widocznym.Nasze wklejenie jakby było mniej widoczne. Karma przeterminowana?.............Oj..:angryy: Ela Quote
yewcia1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 waldi481 napisał(a):Tak jest Uciechów zgłoszony..Myśle,ze tam gdzie Evelin wkleiła jest miejscem lepszym-lepiej widocznym.Nasze wklejenie jakby było mniej widoczne. Karma przeterminowana?.............Oj..:angryy: Ela Zgłosiłam Uciechów zanim paczki dotarły do nich. Quote
Aga_Mazury Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 ..zresztą teraz wiadomo, że to odpady....i można świadomie powiedzmy stanąc do konkursy o odpaki sklepowe....i jest ok... tylko niech nikt nie pisze o jakimś wielkim sponsorze o wielkiej cennej wygranej... jakoś zawsze chciano zdjęcia z przekazania karmy oficjalnie....a czemu teraz nie chcą zdjęć...:eviltong: Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Yewcia1-juz precyzujemy: nic nie wyrzucamy Tobie ,my chcielismy by Ostróda była zgłoszona.Każdy z nas ma dobre chęci.My sie obawiamy,że nawet w przypadku kolejnego otrzymania karmy nie ma poprostu pewności,że ta bedzie inna. Ela Quote
Recommended Posts