Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorry, że wcinam się nie na temat, ale właśnie chol**nie się wkurzyłam:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5818321#post5818321
Załamało mnie to zadowolenie właścicielki. Czy naprawdę każdemu trzeba tłumaczyć jak krowie na granicy, że psów nie wolno bezmyślnie rozmnażać??? Czasem zdarzają się wpadki ale to było perfidne, świadome działanie. Kurde no!!!!!:angryy: :angryy: :angryy:

Nie wiem jak wygląda Wasza umowa adopcyjna, ale może powinen tam być punkt, że właściciel zobowiązuje się nie rozmnażać dalej zwierząt?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza umowa tak wygląda....ale w przypadku Sambera ta Pani podpisała umowę ze schroniskiem bezpośrednio....i było to chyba jeszcze wtedy gdy nie dodano punktu o sterylizacji...
Asia powiem Ci, że ja poprostu jestem w ciężkim szoku po przeczytaniu tego na wątku....brak słów..

Posted

Obawiam się, że w tym przypadku sytuacja będzie się powtarzać. Zwłaszcza, że sąsiadka jest bardzo chętna do romnażania. Co to za ludzie?:angryy: Niby jej mąż jest weterynarzem - powinien miec świadomość.
Boję się, że oni dalej będą to robić.
A właścicielka Samberka mówi, że nie może doczekać się szczeniorków:roll: Wystarczy przejść się do schronu, będzie miała je zaraz:roll:

Posted

ręce i nogi opadają...
Aga - w moich umowach z Ostródą (z przed 4 i 3 lat) jest punkt o zapobieganiu rozmnażania adoptowanego zwierzęcia... ale co tam, kto by się tym przejmował :roll:
i jeszcze 'są chętni na szczeniaki'... trzeba ich było do schroniska wysłać :roll:

Posted

Dziś niestety nie ma mnie w schronisku, a z pewnością bym była, gdyby tak sprawa nie wynikła... miałam mieć na wcześniejszą do pracy, a okazało się przed chwilą, że na późniejszą...:angryy::angryy::angryy: wwrrrrrrrr...ale zło!!!

Przynajmniej przeznaczę ten czas na robienie prezentacji o naszych bidkach, może Ciotka esza zamieścią ją potem na afn...a Wam wszystkim się ją meilami roześle...

Tylko romansik do Agi...Jak wrócisz Ciotka - proszę poinformuj w razie jakichś zmian w schronisku, czy są jakieś wątki lub czy jakiś okruszek poszedł do domu...od razu pozmieniam na prezentacji:)