Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

neverend napisał(a):
Dobrze wkleję,ale jutro rano i na dogo i na afn... jestem teraz w pracy...

Marta ty wracaj do dziecka :eviltong: a nie na dogo, ale pewnie śpi ;) Wiec możesz sobie posiedzieć na dogo :D:cool1:

Posted

matusz5 napisał(a):
Marta ty wracaj do dziecka :eviltong: a nie na dogo, ale pewnie śpi ;) Wiec możesz sobie posiedzieć na dogo :D:cool1:

No właśnie śpi...smacznie i przyjemnie...ale ciężko się usypiało....

Zapomniałam,że nie wkleiłam zdjęć Pluta i Marcela!!!! Jutro będą!!!

Posted

neverend napisał(a):
No właśnie śpi...smacznie i przyjemnie...ale ciężko się usypiało....

Zapomniałam,że nie wkleiłam zdjęć Pluta i Marcela!!!! Jutro będą!!!

no to czekamy na te zdjęcia ;)

Posted

Wstawiam zdjęcia kotka, który potrzebuje pomocy. Nie wiem, Aga, to ona?? Jak tak to nadałam jej imię KIRA[SIZE=2]...

Koteczka bardzo cierpi, choruje...ma ciągły katar i kaszle...weterynarze nie wiedzą, co jej jest...Podawano jej mnóstwo leków, ale pomoc chyba będzie potrzebna jeszcze inna...

Posted

250 kg? czyli w pudełku jest 50 kg i ja podniosłam? niee to niemozliwe... pudełek było 12, 300 kg : 12= 25 kg - to "o" - to chyba tak sie zapisało jakoś... ale jak wziełąby 25 kg - to 4 pudełka zostały gdzieś, tak?

Posted

Już pojechali do Ostródy !Wzieli tylko 3 pudelka ,po 50 kg. ,wiecej sie nie zmiescilo.Spieszyli sie ,bo Ewa na nich czeka .A mnie sie tak dobrze rozmawialo z Lamią !Tyle wspólnych psich tematow i nikt mi nie powiedzial "ty znowu gadasz o tych psach "

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Starszy psiak, którego widzieliśmy w sobotę w klatce gdzi etrafił z dużego wybiegu po pogryzieniu....nie żyje <*> teraz już masz wszystko za TM

Starszy psiaku, nie miałeś nic :-(

Teraz masz wszytko za TM <*><*><*>