neverend Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Poczekaj poczekaj...prezentacja jeszcze się robi...to nie tak hop siup...psiaków jest naprawdę dużo a do każdego mam jakiś poemacik... no więc...jeszcze troszkę mi to zajmie... ale bez obawy... na pewno zrobię...:razz: Quote
Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Czy w sprawie Gali odezwała się Pani? na razie pani jeszcze nie odpisała... Quote
Matusz Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Aga, przeczytaj http://gazetaolsztynska.wm.pl/Zyja-w-ciasnych-klatkach-jedza-przeterminowane-sledzie,25388 Quote
Hala Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 słuchajcie..czytałm ostatniego "mojego psa" i tam znalazłąm ogłoszenie Milusia. Jak rozumiem to ktoś z wątku dał to ogłoszenie. I mam takie pytanie...jak załatwić takie ogłszenie psiakowi...i ile to kosztuje. Z góry dziękuję.... :loveu: Quote
justynavege Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='matusz5']Aga, przeczytaj http://gazetaolsztynska.wm.pl/Zyja-w-ciasnych-klatkach-jedza-przeterminowane-sledzie,25388 czy to prawda??? :crazyeye: Aga zauwazyliscie cos niepokojacego ? Quote
Aga_Mazury Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='justynavege']czy to prawda??? :crazyeye: Aga zauwazyliscie cos niepokojacego ? Justyna przecież od samego początku powtarzamy, że w Ostródzie jest bieda... szkoda, że tylko taka.....potrafi agresywny artykuł w prasie umieścić...a nie pomyśli o tym, żeby naprawdę cos poprawić.. po co to pisać o przeniesieniu psów do innych schronisk....owijanie w bawełnę...napisać "uśpić".... echhhh...justyna....krzykaczy jest dużo....zaistnieją w prasie a gówienka nadal my będziemy sprzątać...leczyć psy itd.... kolejna medialna osóbka jak widać... niestety wszystkiego jeszcze nie mogę nappisać....może niedługo będe mogła przekazać istotne informacj :) Quote
justynavege Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Justyna przecież od samego początku powtarzamy, że w Ostródzie jest bieda... szkoda, że tylko taka.....potrafi agresywny artykuł w prasie umieścić...a nie pomyśli o tym, żeby naprawdę cos poprawić.. po co to pisać o przeniesieniu psów do innych schronisk....owijanie w bawełnę...napisać "uśpić".... echhhh...justyna....krzykaczy jest dużo....zaistnieją w prasie a gówienka nadal my będziemy sprzątać...leczyć psy itd.... kolejna medialna osóbka jak widać... niestety wszystkiego jeszcze nie mogę nappisać....może niedługo będe mogła przekazać istotne informacj :) Aguś bieda wiem ze jest ale przedstawiona w dziwny sposob w tym artykule....... po co sieją ferment skoro nie maja ochoty pomoc? ech :mad: ale jestem spokojna bo Ty Aga masz nad tym choc troszkę piecze :loveu: Quote
basia0607 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nie wierzę że jak za sprawą zaczarowanej różdzki ostrodzkie psy zamieszkają w luksusie. Raczej sprawe załatwią w inny sposób ,wymagajacy znacznie mniejszych nakladow finansowych. Tam jest potrzebna zmiana na lepsze ale przeciez nikt nie chce dawać pieniedzy na bezpańskie psy ! Nie wierzę w cuda ! Quote
Aga_Mazury Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 basia0607 napisał(a):Nie wierzę że jak za sprawą zaczarowanej różdzki ostrodzkie psy zamieszkają w luksusie. Raczej sprawe załatwią w inny sposób ,wymagajacy znacznie mniejszych nakladow finansowych. Tam jest potrzebna zmiana na lepsze ale przeciez nikt nie chce dawać pieniedzy na bezpańskie psy ! Nie wierzę w cuda ! DOKŁADNIE.... uśpią połowę towarzystwa ...ot i tyle...zdziała wielka Pani z TOZ-u, która nie ma zielonego pojęcia o prowadzonych rzmowach, planach...dziennikarze też bardzo stronniczy artykuł ze zdjęciami nie wiem nawet z którego roku ze schroniska zrobili... rzetelnośc dziennikarka...:razz: no nic...zrobimy co w naszej mocy aby ocalić te psie istnienia...nie wiem na ile nam sie to uda, ale będe walczyć chociazby miałabym się przypiąć kajdankami do drzewa..;)... a dwa...da sie zauważyć, że Pani z TOZ karierę medialna chyba chce zrobić...bo nie rozmawia ani z miastem ani z nikim tylko z dziennikarzami...to chyba coś z lekka nie tak ... ale ...dobra bo w złości się jeszcze wygadam z niektórych rzeczy...:evil_lol: Quote
basia0607 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 O pani z Olsztynskiego TOZu ,czytalam ,że psy ja nie obchodzą ale jej własna kariera .Lubi bardzo się fotografowac i udzielać wywiadów .To nie moje zdanie ale ludzi,którzy chcieli od niej pomocy.Oczywiscie nie dostali jej ! Nie wiem Aga co mam Wam powidzieć. Ręce opadają,zwlaszcza ,że wiem jaka jest rzeczywistośc. Nie zamiartwiajcie sie na zapas .Ostróda leży w zasiegu dzialania naszego Stowarzyszenia i jak bedzie potrzebna pomoc ,będziemy dzialać ? Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Aga_Mazury napisał(a):DOKŁADNIE.... uśpią połowę towarzystwa ...ot i tyle...zdziała wielka Pani z TOZ-u, która nie ma zielonego pojęcia o prowadzonych rzmowach, planach...dziennikarze też bardzo stronniczy artykuł ze zdjęciami nie wiem nawet z którego roku ze schroniska zrobili... rzetelnośc dziennikarka...:razz: no nic...zrobimy co w naszej mocy aby ocalić te psie istnienia...nie wiem na ile nam sie to uda, ale będe walczyć chociazby miałabym się przypiąć kajdankami do drzewa..;)... a dwa...da sie zauważyć, że Pani z TOZ karierę medialna chyba chce zrobić...bo nie rozmawia ani z miastem ani z nikim tylko z dziennikarzami...to chyba coś z lekka nie tak ... ale ...dobra bo w złości się jeszcze wygadam z niektórych rzeczy...:evil_lol: Aga, trzymaj się, wiem, że takie artykuły bolą. Quote
neverend Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Niewiarygodne... szczyt wszelkich szczytów... Artykuł bez podstaw, i nie przeterminowane śledzie tylko zdjęcia z Kweo, który już od kilku miesięcy jest w nowym domu w Olsztynie i Marcelem, który jest już w innym miejscu... Żte też ktoś skomli o swojej bezinteresowności w pomaganiu innym, a podjada w rzeczywistości z kotła dla psów... Takie granie na zwłokę jeszcze bardziej pogorszy los tych istot...a nie polepszy...że też dorośli ludzie...wstyd... Quote
justynavege Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 basia0607 napisał(a):O pani z Olsztynskiego TOZu ,czytalam ,że psy ja nie obchodzą ale jej własna kariera .Lubi bardzo się fotografowac i udzielać wywiadów .To nie moje zdanie ale ludzi,którzy chcieli od niej pomocy.Oczywiscie nie dostali jej ! Nie wiem Aga co mam Wam powidzieć. Ręce opadają,zwlaszcza ,że wiem jaka jest rzeczywistośc. Nie zamiartwiajcie sie na zapas .Ostróda leży w zasiegu dzialania naszego Stowarzyszenia i jak bedzie potrzebna pomoc ,będziemy dzialać ? Pani z Tozu powinna w takim razei robic kariere medialna tam gdzie nikogo nie skrzywdzi przykre ale po doswiadczeniu z Tozami nie dziwi mnie Toz Swidnicki na wiesc ze czlonek ich koła porzucil odlowione przez siebie psy miał to gleboko w powazaniu Quote
LALUNA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Aga wejdź na watek Bystrej. Dla suni kroi się domek. Tylko trzeba troche poczekac, albo Tymczas potrzebny na miesiac. Ale jakby co to możnaby chyba Bystra rezerwować. A Czoko nie bardzo jest obeznana w temacie co kto gdzie i komu. Dlatego trzeba ja poprowadzic co i jak. Ma już adpotowana Delicje z dogo, jakieś pół roku temu. Quote
LALUNA Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wątek Sali http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5964017#post5964017 Matusz mozesz wstawić juz filmik;) Quote
Matusz Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 GAMA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5965041#post5965041 Quote
lidka_park Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No to pieknie... poprostu pieknie... widać pani prezes Abramskiej mało było rozgłosu... jeszcze i w "Ostródzkiej" musiała sie pokazać... :mad::mad::mad: Quote
Aga_Mazury Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Alex.....<*> już go nie ma z nami....odszedł po cichutku...tak jak zył po cichutku Quote
Matusz Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tak Aga, odszedł po cichutko, sam jak na spacerku był to też taki był, jakby przepraszał że w ogóle istnieje :placz: <*><*><*> Quote
Aga_Mazury Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 dziś zakochałam się po raz juz nawet nie wiem który....w uroczym staruszku....czarnym z siwym pysiem (mam chyba jakąś słabość do czarnych staruszków czy jak ;))... poczekam jednak jak matusz wstawi zdjęcia...ale to pewnie jutro bo dziś baluje na weselu :) i jeszcze pewnie przedstawimy Wam kilka kolejnych ostródzkich psiaków :) Quote
neverend Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Alex.....<*> już go nie ma z nami....odszedł po cichutku...tak jak zył po cichutku och noł.... a jeszcze przedwczoraj był w mojej prezentacji na liście wyczekujących na domek...a dziś... Jak wiele się zmienia w ciągu kilku chwil, i nic, zupełnie nic nie możemy zrobić...nawet odtecjnąć spokojnie... czas leci a nam się wydaje,że już tak być musi...po prostu musi i my nie mamy na to wpływu...a jednak mamy i to duży...naprawdę... Oby Alex znalazł swoją chmurkę, która zaprowadzi go do innych psich aniołków....<*>.... Quote
Recommended Posts