Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poczekaj poczekaj...prezentacja jeszcze się robi...to nie tak hop siup...psiaków jest naprawdę dużo a do każdego mam jakiś poemacik... no więc...jeszcze troszkę mi to zajmie... ale bez obawy... na pewno zrobię...:razz:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie..czytałm ostatniego "mojego psa" i tam znalazłąm ogłoszenie Milusia. Jak rozumiem to ktoś z wątku dał to ogłoszenie.
I mam takie pytanie...jak załatwić takie ogłszenie psiakowi...i ile to kosztuje.
Z góry dziękuję.... :loveu:

Posted

[quote name='justynavege']czy to prawda??? :crazyeye:
Aga zauwazyliscie cos niepokojacego ?

Justyna przecież od samego początku powtarzamy, że w Ostródzie jest bieda...
szkoda, że tylko taka.....potrafi agresywny artykuł w prasie umieścić...a nie pomyśli o tym, żeby naprawdę cos poprawić..

po co to pisać o przeniesieniu psów do innych schronisk....owijanie w bawełnę...napisać "uśpić"....

echhhh...justyna....krzykaczy jest dużo....zaistnieją w prasie a gówienka nadal my będziemy sprzątać...leczyć psy itd....
kolejna medialna osóbka jak widać...

niestety wszystkiego jeszcze nie mogę nappisać....może niedługo będe mogła przekazać istotne informacj :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Justyna przecież od samego początku powtarzamy, że w Ostródzie jest bieda...
szkoda, że tylko taka.....potrafi agresywny artykuł w prasie umieścić...a nie pomyśli o tym, żeby naprawdę cos poprawić..

po co to pisać o przeniesieniu psów do innych schronisk....owijanie w bawełnę...napisać "uśpić"....

echhhh...justyna....krzykaczy jest dużo....zaistnieją w prasie a gówienka nadal my będziemy sprzątać...leczyć psy itd....
kolejna medialna osóbka jak widać...

niestety wszystkiego jeszcze nie mogę nappisać....może niedługo będe mogła przekazać istotne informacj :)

Aguś bieda wiem ze jest ale przedstawiona w dziwny sposob w tym artykule.......

po co sieją ferment skoro nie maja ochoty pomoc?

ech :mad:

ale jestem spokojna bo Ty Aga masz nad tym choc troszkę piecze :loveu:

Posted

Nie wierzę że jak za sprawą zaczarowanej różdzki ostrodzkie psy zamieszkają w luksusie. Raczej sprawe załatwią w inny sposób ,wymagajacy znacznie mniejszych nakladow finansowych.
Tam jest potrzebna zmiana na lepsze ale przeciez nikt nie chce dawać pieniedzy na bezpańskie psy ! Nie wierzę w cuda !

Posted

basia0607 napisał(a):
Nie wierzę że jak za sprawą zaczarowanej różdzki ostrodzkie psy zamieszkają w luksusie. Raczej sprawe załatwią w inny sposób ,wymagajacy znacznie mniejszych nakladow finansowych.
Tam jest potrzebna zmiana na lepsze ale przeciez nikt nie chce dawać pieniedzy na bezpańskie psy ! Nie wierzę w cuda !

DOKŁADNIE.... uśpią połowę towarzystwa ...ot i tyle...zdziała wielka Pani z TOZ-u, która nie ma zielonego pojęcia o prowadzonych rzmowach, planach...dziennikarze też bardzo stronniczy artykuł ze zdjęciami nie wiem nawet z którego roku ze schroniska zrobili...
rzetelnośc dziennikarka...:razz:

no nic...zrobimy co w naszej mocy aby ocalić te psie istnienia...nie wiem na ile nam sie to uda, ale będe walczyć chociazby miałabym się przypiąć kajdankami do drzewa..;)...

a dwa...da sie zauważyć, że Pani z TOZ karierę medialna chyba chce zrobić...bo nie rozmawia ani z miastem ani z nikim tylko z dziennikarzami...to chyba coś z lekka nie tak ...

ale ...dobra bo w złości się jeszcze wygadam z niektórych rzeczy...:evil_lol:

Posted

O pani z Olsztynskiego TOZu ,czytalam ,że psy ja nie obchodzą ale jej własna kariera .Lubi bardzo się fotografowac i udzielać wywiadów .To nie moje zdanie ale ludzi,którzy chcieli od niej pomocy.Oczywiscie nie dostali jej ! Nie wiem Aga co mam Wam powidzieć. Ręce opadają,zwlaszcza ,że wiem jaka jest rzeczywistośc. Nie zamiartwiajcie sie na zapas .Ostróda leży w zasiegu dzialania naszego Stowarzyszenia i jak bedzie potrzebna pomoc ,będziemy dzialać ?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
DOKŁADNIE.... uśpią połowę towarzystwa ...ot i tyle...zdziała wielka Pani z TOZ-u, która nie ma zielonego pojęcia o prowadzonych rzmowach, planach...dziennikarze też bardzo stronniczy artykuł ze zdjęciami nie wiem nawet z którego roku ze schroniska zrobili...
rzetelnośc dziennikarka...:razz:

no nic...zrobimy co w naszej mocy aby ocalić te psie istnienia...nie wiem na ile nam sie to uda, ale będe walczyć chociazby miałabym się przypiąć kajdankami do drzewa..;)...

a dwa...da sie zauważyć, że Pani z TOZ karierę medialna chyba chce zrobić...bo nie rozmawia ani z miastem ani z nikim tylko z dziennikarzami...to chyba coś z lekka nie tak ...

ale ...dobra bo w złości się jeszcze wygadam z niektórych rzeczy...:evil_lol:

Aga, trzymaj się, wiem, że takie artykuły bolą.

Posted

Niewiarygodne... szczyt wszelkich szczytów...

Artykuł bez podstaw, i nie przeterminowane śledzie tylko zdjęcia z Kweo, który już od kilku miesięcy jest w nowym domu w Olsztynie i Marcelem, który jest już w innym miejscu...

Żte też ktoś skomli o swojej bezinteresowności w pomaganiu innym, a podjada w rzeczywistości z kotła dla psów... Takie granie na zwłokę jeszcze bardziej pogorszy los tych istot...a nie polepszy...że też dorośli ludzie...wstyd...

Posted

basia0607 napisał(a):
O pani z Olsztynskiego TOZu ,czytalam ,że psy ja nie obchodzą ale jej własna kariera .Lubi bardzo się fotografowac i udzielać wywiadów .To nie moje zdanie ale ludzi,którzy chcieli od niej pomocy.Oczywiscie nie dostali jej ! Nie wiem Aga co mam Wam powidzieć. Ręce opadają,zwlaszcza ,że wiem jaka jest rzeczywistośc. Nie zamiartwiajcie sie na zapas .Ostróda leży w zasiegu dzialania naszego Stowarzyszenia i jak bedzie potrzebna pomoc ,będziemy dzialać ?

Pani z Tozu powinna w takim razei robic kariere medialna tam gdzie nikogo nie skrzywdzi

przykre ale po doswiadczeniu z Tozami nie dziwi mnie

Toz Swidnicki na wiesc ze czlonek ich koła porzucil odlowione przez siebie psy miał to gleboko w powazaniu

Posted

Aga wejdź na watek Bystrej. Dla suni kroi się domek. Tylko trzeba troche poczekac, albo Tymczas potrzebny na miesiac.
Ale jakby co to możnaby chyba Bystra rezerwować. A Czoko nie bardzo jest obeznana w temacie co kto gdzie i komu. Dlatego trzeba ja poprowadzic co i jak. Ma już adpotowana Delicje z dogo, jakieś pół roku temu.

Posted

dziś zakochałam się po raz juz nawet nie wiem który....w uroczym staruszku....czarnym z siwym pysiem (mam chyba jakąś słabość do czarnych staruszków czy jak ;))...

poczekam jednak jak matusz wstawi zdjęcia...ale to pewnie jutro bo dziś baluje na weselu :)

i jeszcze pewnie przedstawimy Wam kilka kolejnych ostródzkich psiaków :)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Alex.....<*>

już go nie ma z nami....odszedł po cichutku...tak jak zył po cichutku

och noł....

a jeszcze przedwczoraj był w mojej prezentacji na liście wyczekujących na domek...a dziś...

Jak wiele się zmienia w ciągu kilku chwil, i nic, zupełnie nic nie możemy zrobić...nawet odtecjnąć spokojnie... czas leci a nam się wydaje,że już tak być musi...po prostu musi i my nie mamy na to wpływu...a jednak mamy i to duży...naprawdę...

Oby Alex znalazł swoją chmurkę, która zaprowadzi go do innych psich aniołków....<*>....