Akrum Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 I jak się sprawuje Kong?? Narozrabiała coś wczoraj pod Waszą nieobecność?? Quote
obraczus87 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Tak jak pisałam wczoraj, wczoraj nic nie nabroiła. Zobaczymy jak to będzie dzisiaj :) Negra to cwaniara na całej linii :diabloti: wczoraj tuż przed snem chciałam Ją wypuścić na dwór... wypuściłam, ale Ona migiem wróciła do domu :mad: wróciła i polazła prosto na podkład i zrobiła sioo :mad:ale cwaniak z Niej mały ;) nie chciało się sikać w deszczu to lepiej w domu :diabloti: Quote
Nutusia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Sama sobie sikaj na deszczu!!!!!!!!! Moje mają dokładnie to samo. Ledwie przez drzwi wypuszczę, już przez taras wracają, a Maszę to w ogóle muszę brać sposobem, bo jak widzi, że idę do drzwi, lotem błyskawicy ląduje na fotelu z miną "mnie nie ma, ja śpię jak zabita i wcale mi się siku nie chce"! :) Quote
Ewanka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Czyli kong się sprawdza, oby tak dalej :) Ciotki, na cito szukamy BDT dla maleńkiej (mniej niż 3-kg) pudliczki, może ktoś ma jakiś pomysł ??? Quote
obraczus87 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nikogo nie było u Negritki?? :mad::mad::mad::mad: Wczoraj Negritka była na obcinaniu pazurków ;) przy okazji TZ Ją zważył :) waży 8 kg :crazyeye: ale grubas :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A to dzisiejsze zdjęcia :) PAlce Paniusi są najsmaczniejsze :diabloti: Diabeł :evil_lol: Nieeee! Aniołek ;) zawstydzony Aniołek :diabloti: Quote
obraczus87 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 KOng - nawet pusty - jest fajną zabawką. Muszę jej pilnować :) Ale jestem kudłata :razz: Quote
obraczus87 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 :D Nieee, ja nic nie robie złego ;) Kong mi się znudził, to pogryzę narzutę, może nikt nie zauważy :diabloti: Quote
Pyrdka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jestem u Niuńki. JAka puchata się zrobiła panienka. Minę ma jak prawdziwy, grzeczny aniołek. Quote
mala_czarna Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 No co Ty taka zaskoczona??? Głodzisz psa, nic do konga nie pchasz to i znudziło się dziewczę :) Quote
obraczus87 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='mala_czarna']No co Ty taka zaskoczona??? Głodzisz psa, nic do konga nie pchasz to i znudziło się dziewczę :)[/QUOTE] Taaaa no ile można pchać ;) boczki ma okrągłę :) zaraz będę musiała na dietę Ją wysłać :D Quote
sylwija Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 eeetam, sierści na zimę dostała ;) ślicznie wygląda i super z tym kongiem, nie myślałam, że takie efekty dobre będą Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 czy mi się wydaje, czy Negra co zdjęcia to jest yhm... grubsza?? :eviltong::eviltong::eviltong: nadal nikt nie zadzwonił?? no kurczę, co jest?? na przygarnijzwierzaka ma ponad 100 wejść, na gumtree też dużo i co?? czemu nikt nie dzwoni?? może inne zdjęcia by trzeba dać do ogłoszeń, takie przy nodze, takie domowe... Quote
obraczus87 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 No mówiłam, że Ona gruba jest :diabloti: pies upodabnia się do opiekuna :diabloti: I teraz pytanie - do mnie czy do TZ-ta :megagrin::megagrin::megagrin: Można by do ogłoszeń wrzucić te wczorajsze fotki - np. dwie z sesji i dwie domowe. Jak wpłynie kasa z wygranej to wtedy wyróżnie Niuni gumtree. Jutro wyjeżdżam z TZ na weekend (wyjazd był planowany dawno temu). Niestety Negritki nie możemy zabrać ze sobą :roll: Oboje myśleliśmy, że do tego czasu znajdzie grubasek już domek :cool1: Podczas naszej nieobecności Negrą zajmą się moi rodzice i pan Tobi ;) Quote
Ellig Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Negritka pieknie wyglada na tych zdjeciach, nadal "jesiennie":) Pogodnego i udanego weekendu Marta:) Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 A może Negrita rozkocha w sobie Pana Tobiego i Pan Tobi wpłynie na decyzję mamusi i tatusia i Negritka zamieszka na stałe z Panem Tobim, co?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Ellig']... Pogodnego i udanego weekendu Marta:)[/QUOTE] Dziekuję Eluniu :) [quote name='Akrum']A może Negrita rozkocha w sobie Pana Tobiego i Pan Tobi wpłynie na decyzję mamusi i tatusia i Negritka zamieszka na stałe z Panem Tobim, co?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ha! Negritka to już rozkochała w sobie wszystkich :evil_lol: :loveu: Prędzej przyjaźń z Deją będzie decydująca :cool1: Quote
Ewanka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Witaj Negritko, jesteś coraz piękniejsza :) Quote
Nutusia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Żadne tam "decyzje"! Niech spada do domciu, bo tymczasy - szczególnie te bezpłatne - są na wagę złota! ;) A tak, miejsce będzie zajęte i co?!?!?!?! :) Quote
Akrum Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 dlatego ja jestem za tym, że jak już to Pan Tobi ma Negrę zaadoptować, a nie Pani Deja :) Quote
obraczus87 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 :) mam nadzieje że Negritka bedzie zachowywała się wzorowo :) u moich rodziców :) Quote
mmd Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='obraczus87'] I cooo?? Wąchałaś?? :diabloti:[/QUOTE] No jasne :) Tylko on nie lubi, jak mu uszy bziocham :) Odkrył, że jak się rzuca kongiem, to się wewnątrz obrusza i łatwiej można wydłubać. Negra też tak robi? Quote
obraczus87 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='mmd']No jasne :) Tylko on nie lubi, jak mu uszy bziocham :) Odkrył, że jak się rzuca kongiem, to się wewnątrz obrusza i łatwiej można wydłubać. Negra też tak robi?[/QUOTE] Nie, Negra jeszcze kongiem nie rzuca :) Quote
obraczus87 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Negritka juz u rodziców :) posiedze jeszcze troszke z Nimi i ruszamy :) Negra jak zwykle kokietuje Tobiego ;) Quote
Ewanka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Witaj Negritko :) ... a może jakiś filmik z kongiem w roli głównej? ;) Quote
Recommended Posts