Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisałam wczoraj,

wczoraj nic nie nabroiła. Zobaczymy jak to będzie dzisiaj :)

Negra to cwaniara na całej linii :diabloti: wczoraj tuż przed snem chciałam Ją wypuścić na dwór... wypuściłam, ale Ona migiem wróciła do domu :mad: wróciła i polazła prosto na podkład i zrobiła sioo :mad:ale cwaniak z Niej mały ;) nie chciało się sikać w deszczu to lepiej w domu :diabloti:

Posted

Sama sobie sikaj na deszczu!!!!!!!!! Moje mają dokładnie to samo. Ledwie przez drzwi wypuszczę, już przez taras wracają, a Maszę to w ogóle muszę brać sposobem, bo jak widzi, że idę do drzwi, lotem błyskawicy ląduje na fotelu z miną "mnie nie ma, ja śpię jak zabita i wcale mi się siku nie chce"! :)

Posted

Nikogo nie było u Negritki?? :mad::mad::mad::mad:

Wczoraj Negritka była na obcinaniu pazurków ;) przy okazji TZ Ją zważył :) waży 8 kg :crazyeye: ale grubas :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

A to dzisiejsze zdjęcia :)

PAlce Paniusi są najsmaczniejsze :diabloti:

Diabeł :evil_lol:

Nieeee! Aniołek ;) zawstydzony Aniołek :diabloti:

Posted

[quote name='mala_czarna']No co Ty taka zaskoczona??? Głodzisz psa, nic do konga nie pchasz to i znudziło się dziewczę :)[/QUOTE]

Taaaa no ile można pchać ;) boczki ma okrągłę :) zaraz będę musiała na dietę Ją wysłać :D

Posted

czy mi się wydaje, czy Negra co zdjęcia to jest yhm... grubsza?? :eviltong::eviltong::eviltong:

nadal nikt nie zadzwonił??
no kurczę, co jest??

na przygarnijzwierzaka ma ponad 100 wejść, na gumtree też dużo i co??
czemu nikt nie dzwoni??

może inne zdjęcia by trzeba dać do ogłoszeń, takie przy nodze, takie domowe...

Posted

No mówiłam, że Ona gruba jest :diabloti: pies upodabnia się do opiekuna :diabloti:
I teraz pytanie - do mnie czy do TZ-ta :megagrin::megagrin::megagrin:

Można by do ogłoszeń wrzucić te wczorajsze fotki - np. dwie z sesji i dwie domowe.
Jak wpłynie kasa z wygranej to wtedy wyróżnie Niuni gumtree.

Jutro wyjeżdżam z TZ na weekend (wyjazd był planowany dawno temu). Niestety Negritki nie możemy zabrać ze sobą :roll: Oboje myśleliśmy, że do tego czasu znajdzie grubasek już domek :cool1:
Podczas naszej nieobecności Negrą zajmą się moi rodzice i pan Tobi ;)

Posted

A może Negrita rozkocha w sobie Pana Tobiego i Pan Tobi wpłynie na decyzję mamusi i tatusia i Negritka zamieszka na stałe z Panem Tobim, co?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']...
Pogodnego i udanego weekendu Marta:)[/QUOTE]

Dziekuję Eluniu :)

[quote name='Akrum']A może Negrita rozkocha w sobie Pana Tobiego i Pan Tobi wpłynie na decyzję mamusi i tatusia i Negritka zamieszka na stałe z Panem Tobim, co?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ha! Negritka to już rozkochała w sobie wszystkich :evil_lol: :loveu:
Prędzej przyjaźń z Deją będzie decydująca :cool1:

Posted

[quote name='obraczus87']
I cooo?? Wąchałaś?? :diabloti:[/QUOTE]
No jasne :) Tylko on nie lubi, jak mu uszy bziocham :)

Odkrył, że jak się rzuca kongiem, to się wewnątrz obrusza i łatwiej można wydłubać. Negra też tak robi?

Posted

[quote name='mmd']No jasne :) Tylko on nie lubi, jak mu uszy bziocham :)

Odkrył, że jak się rzuca kongiem, to się wewnątrz obrusza i łatwiej można wydłubać. Negra też tak robi?[/QUOTE]

Nie, Negra jeszcze kongiem nie rzuca :)