Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z przyjemnoscią rozliczam bazarek w ktorym 200zl ma powedrowac do najsliczniejszej pannicy na dogo;):multi: gdzie przelac pieniążki?

boze jaki wstyd ze mnie tu wczesniej nie bylo:oops:

Posted

[quote name='chita']z przyjemnoscią rozliczam bazarek w ktorym 200zl ma powedrowac do najsliczniejszej pannicy na dogo;):multi: gdzie przelac pieniążki?

boze jaki wstyd ze mnie tu wczesniej nie bylo:oops:

HURRA! Bardzo dziękuję :) wysłałam numer konta !!! :)

Nooo i to jaki wstyd :mad::evil_lol:

Posted

Oj Negrunia- Niunia. Bączki fajna rzecz tzn. jelitka dobrze pracują. Zabrałaś się za szlafroczek? Hmmmm skąd to znam? Mój właśnie wylądował u krawcowej. Niestety trzeba go skrócić.hahaha

Posted

Negritka otrzymała 200zł - jako wygrana w konkursie :) Bardzo dziekuję wszystkim, którzy głosowali na zdjęcie Negritki :) i oczywiście dziękuję Bonsai za wykonanie fotek :loveu:

Dzisiaj Negra postanowiła mi pomóc. Zdjęła z szafki moją torbę podóżna i wywaliła wszystkie rzeczy na podłogę. Nie wiem, chyba chciała posegregować ubrania na te brudne i te czyste :diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):

Dzisiaj Negra postanowiła mi pomóc. Zdjęła z szafki moją torbę podóżna i wywaliła wszystkie rzeczy na podłogę. Nie wiem, chyba chciała posegregować ubrania na te brudne i te czyste :diabloti:

No jak Ty się nic na psach nie znasz!!! :eviltong: Ona Ci po prostu zasugerowała, że nie podoba jej się jak wyjeżdżasz gdzieś na dłużej, a choćby i tylko na weekend ;)

Posted

Oj pewno ,że pamiętamy tego wypłoszka. To zdjęcie to jest ta łagodniejsza wersja. Jak ją pierwszy taz widziałyśmy to była wbita w kąt klatki( nie kojca). To był smutny widok i te przerażone oczu ehhh.

Posted

Pyrdka napisał(a):
Oj pewno ,że pamiętamy tego wypłoszka. To zdjęcie to jest ta łagodniejsza wersja. Jak ją pierwszy taz widziałyśmy to była wbita w kąt klatki( nie kojca). To był smutny widok i te przerażone oczu ehhh.

Jaka Ona chuda była :D
Mój tata jak Ją zobaczył teraz w week to od razu zapytał - czy Ona przypadkiem nie jest w ciąży?? :D

Posted

Akrum napisał(a):
hahaha bąki smrodliwe są?? Negra chce Cię zagazować :)

Oj, chce, chce :diabloti:

Negritka rano jest taka słodziutka :loveu: aż człowieki przez myśl przechodzi, że to istny aniołek :evil_lol: