obraczus87 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Nutusia napisał(a):Może załatwiła już z Mikołajem, że nowy dostaniesz pod choinkę ;) Może :D :D :D Quote
chita Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 z przyjemnoscią rozliczam bazarek w ktorym 200zl ma powedrowac do najsliczniejszej pannicy na dogo;):multi: gdzie przelac pieniążki? boze jaki wstyd ze mnie tu wczesniej nie bylo:oops: Quote
obraczus87 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='chita']z przyjemnoscią rozliczam bazarek w ktorym 200zl ma powedrowac do najsliczniejszej pannicy na dogo;):multi: gdzie przelac pieniążki? boze jaki wstyd ze mnie tu wczesniej nie bylo:oops: HURRA! Bardzo dziękuję :) wysłałam numer konta !!! :) Nooo i to jaki wstyd :mad::evil_lol: Quote
chita Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 przelane;) potrafisz czlowieka pocieszyc, nie ma co:eviltong: Quote
Morska Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Przepraszam za offtop, potrzebna pomoc i to szybka: trzeba szybko uzbierać 4500 tys. zł! http://www.dogomania.pl/threads/216771-Mieszkamy-przy-szosie-potrzebne-dt Quote
Akrum Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 super, że pieniążki już przelane, Negra w wielkiej potrzebie była, inaczej by pannica głodowała :) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 CHITA - dziękuję za przelew. Później wejdę na konto ;) Dzisiaj nie potrzebowałam budzika - Negra walneła bąka wprost pod moim nosem :diabloti: Quote
Ewanka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Oj, Negritko, a gdzie twoje maniery ??? :evil_lol: Quote
Pyrdka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Oj Negrunia- Niunia. Bączki fajna rzecz tzn. jelitka dobrze pracują. Zabrałaś się za szlafroczek? Hmmmm skąd to znam? Mój właśnie wylądował u krawcowej. Niestety trzeba go skrócić.hahaha Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Negritka otrzymała 200zł - jako wygrana w konkursie :) Bardzo dziekuję wszystkim, którzy głosowali na zdjęcie Negritki :) i oczywiście dziękuję Bonsai za wykonanie fotek :loveu: Dzisiaj Negra postanowiła mi pomóc. Zdjęła z szafki moją torbę podóżna i wywaliła wszystkie rzeczy na podłogę. Nie wiem, chyba chciała posegregować ubrania na te brudne i te czyste :diabloti: Quote
mala_czarna Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 obraczus87 napisał(a): Dzisiaj Negra postanowiła mi pomóc. Zdjęła z szafki moją torbę podóżna i wywaliła wszystkie rzeczy na podłogę. Nie wiem, chyba chciała posegregować ubrania na te brudne i te czyste :diabloti: No jak Ty się nic na psach nie znasz!!! :eviltong: Ona Ci po prostu zasugerowała, że nie podoba jej się jak wyjeżdżasz gdzieś na dłużej, a choćby i tylko na weekend ;) Quote
Nutusia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Alibo chciała się spakować, gdyby Ci znowu przyszło do głowy wyjeżdżać na weekend BEZ NIEJ! ;) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jak Ją wpakowałam do walizki to uciekła z Niej :D Quote
Pyrdka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Oj pewno ,że pamiętamy tego wypłoszka. To zdjęcie to jest ta łagodniejsza wersja. Jak ją pierwszy taz widziałyśmy to była wbita w kąt klatki( nie kojca). To był smutny widok i te przerażone oczu ehhh. Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Pyrdka napisał(a):Oj pewno ,że pamiętamy tego wypłoszka. To zdjęcie to jest ta łagodniejsza wersja. Jak ją pierwszy taz widziałyśmy to była wbita w kąt klatki( nie kojca). To był smutny widok i te przerażone oczu ehhh. Jaka Ona chuda była :D Mój tata jak Ją zobaczył teraz w week to od razu zapytał - czy Ona przypadkiem nie jest w ciąży?? :D Quote
Pyrdka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dziewczyny dbają o linię. Nie wiesz takich rzeczy? Zrobisz z niej foczkę! Quote
mmd Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Pyrdka napisał(a):Dziewczyny dbają o linię. Nie wiesz takich rzeczy? Zrobisz z niej foczkę! i wtedy nikt jej nie będzie chciał ;) Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 No mówię TZ, żeby nie karmił Negry, że Negra ma post ale gucio - się nie słucha mnie :mad: Quote
obraczus87 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Negra próbuje mnie załatwić swoimi "bąkami" :diabloti: ratunku!! Quote
Akrum Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 hahaha bąki smrodliwe są?? Negra chce Cię zagazować :) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Akrum napisał(a):hahaha bąki smrodliwe są?? Negra chce Cię zagazować :) Oj, chce, chce :diabloti: Negritka rano jest taka słodziutka :loveu: aż człowieki przez myśl przechodzi, że to istny aniołek :evil_lol: Quote
Recommended Posts