Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj mi się śniła Negrita :)

buszowała z moimi psami, a kot przewrócił choinkę i Negra z Czili się goniły i po niej skakały i wszystkie ozdoby zniszczone były...

Posted

Akrum napisał(a):
dzisiaj mi się śniła Negrita :)

buszowała z moimi psami, a kot przewrócił choinkę i Negra z Czili się goniły i po niej skakały i wszystkie ozdoby zniszczone były...

To tak ku przestrodze :diabloti: dobrze, że nie będziesz mieć choinki :evil_lol:

Posted

i chyba pora najwyższa znów dywany pościągać, bo Czili wczoraj mimo iż co godzinę była na dwór wynoszona, 4 podkłady po pokojach porozkładane, a ona i tak na dywan poszła i siku zrobiła, brrrrr...

Posted

Akrum napisał(a):
i chyba pora najwyższa znów dywany pościągać, bo Czili wczoraj mimo iż co godzinę była na dwór wynoszona, 4 podkłady po pokojach porozkładane, a ona i tak na dywan poszła i siku zrobiła, brrrrr...

To tak jak NEgra u moich rodziców :D

Możecie sobie tylko wyobrazić minę moich rodziców jak pwoiedziałam, że na wigilię oczywiście zabieram Negrę :diabloti:

Posted

Dywany to przeżytek! Siedlisko kurzu i roztoczy - precz z dywanami!!!! ;)

I ja może już dziś świątecznie pożyczę, bo potem może być różnie z czasem na dogo!
Domków, zdrowia, radości i szczęśliwości wszelkiej wszystkim życzę! :)

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif]To i ja razem z Negrą życzymy Wam - zdrowych i spokojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych :loveu:[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif][/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif]A Negruni życzę, aby znalazła najlepszy dom na świecie :loveu:[/FONT]
[FONT=Microsoft Sans Serif] [/FONT]

Posted

Ja też przyszłam złożyć życzenia! Marcie- zdrowia i siły, żeby zniosła wszystkie niełatwe chwile i wyszła obronną ręką ze wszystkich problemów, których, mam nadzieję, będzie niewiele :) Negritce- wspaniałego domu i obowiązkowo świąt z pełnym brzusiem :loveu:
Uściski i buziaki!!!!!!!!
Trzymajcie się, ciocie! Bez Was nie uda się uratować potrzebujących istnień! Jesteście wspaniałe!!

Posted

Negritko - tylko jedz z umiarem, co by brzuszek nie bolał :)

Mój TZ dzisiaj wspominał cię kochana Negrito - i prosił bym Was pozdrowiła i przesłała buziaki w nos - co też czynię :)

Posted

[quote name='NataZG']Kochana cioteczko, Wesolych Swiat, prezencik dla Negritki ode mnie i Juli w drodze na konto;-)

Wam również życzę wesołych świąt :loveu: wymiziaj pannice Juliankę :)
BArdzo dziękuję za prezent, nie trzeba było :oops:

[quote name='Akrum']Negritko - tylko jedz z umiarem, co by brzuszek nie bolał :)

Mój TZ dzisiaj wspominał cię kochana Negrito - i prosił bym Was pozdrowiła i przesłała buziaki w nos - co też czynię :)

Wredzioch i pierdzioch zarazem został wczoraj wykąpany, coby się dzisiaj pięknie prezentować wśród rodziny :)
Wyczesałam masę sierści, więc NEgritka jest teraz jeszcze piękniejsza i szczuplejsza :megagrin: a teraz biedna się nasprzątała i padła :)

Również pozdrów TZ-ta od nas :)

[quote name='Ewanka']

wesołych

zdrowych
spokojnych
Świąt

:tree1:

Ewcia Tobie również zyczymy zdrowych i wesołych świąt :)

Posted

Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech
tegoroczne Święta przyniosą Wam wiele radości, uśmiechu, miłości
najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia. Negricie oczywiście wspaniałego DS.

Posted

Negritka spędziła święta u moich rodziców razem ze mną i TZ-tem. Tam kokietowała Tobiego, próbowała wejść Mu na głowę, ale On ma swój charakterek i ustawiał Negrę do pionu :evil_lol: a po kilkunastu minutach Negra znowu zaczynała swoje :evil_lol:

Przed rodziną Negritka prezentowała się pięknie. Grzeczna, spokojna i usłuchana :diabloti: ale po jakims czasie pokazała na co Ją stać ;)

Oczywiście łobuzy też dostają prezenty od Mikołaja :razz: Negritka dostała nowe smakołyczki, piłeczkę i zabawkę piszczącą (przed którą ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol:).

Niestety Negra na spacerach próbuje rzucać się na inne psy. Obok niektórych przejdzie obojętnie, a na widok innych aż dostaje piany :mad: i jakby mogła to by je zjadła. Nie wiem skąd się to u Niej wzięło. Bo Tobi się na inne psy nie rzuca.

U mnie jak z Nią wychodzę, to piszczy do innych psów... ale jak jestem z Nią u rodziców to ma takie dziwne zachowania.

Aaaaaa i Negrę ciągnie do alkoholu :crazyeye::diabloti: na siłę pchała się do mojego kieliszka w winem :mad:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Negritka otrzymała w prezencie od Cioci Naty - 50zł na smaczki :)

Bardzo dziękuję :) !!!

Tylko nie pozwol jej na alkohol zamiast smaczkow wydac!:diabloti: