Akrum Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 dzisiaj mi się śniła Negrita :) buszowała z moimi psami, a kot przewrócił choinkę i Negra z Czili się goniły i po niej skakały i wszystkie ozdoby zniszczone były... Quote
obraczus87 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Akrum napisał(a):dzisiaj mi się śniła Negrita :) buszowała z moimi psami, a kot przewrócił choinkę i Negra z Czili się goniły i po niej skakały i wszystkie ozdoby zniszczone były... To tak ku przestrodze :diabloti: dobrze, że nie będziesz mieć choinki :evil_lol: Quote
Akrum Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 i chyba pora najwyższa znów dywany pościągać, bo Czili wczoraj mimo iż co godzinę była na dwór wynoszona, 4 podkłady po pokojach porozkładane, a ona i tak na dywan poszła i siku zrobiła, brrrrr... Quote
obraczus87 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Akrum napisał(a):i chyba pora najwyższa znów dywany pościągać, bo Czili wczoraj mimo iż co godzinę była na dwór wynoszona, 4 podkłady po pokojach porozkładane, a ona i tak na dywan poszła i siku zrobiła, brrrrr... To tak jak NEgra u moich rodziców :D Możecie sobie tylko wyobrazić minę moich rodziców jak pwoiedziałam, że na wigilię oczywiście zabieram Negrę :diabloti: Quote
Nutusia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dywany to przeżytek! Siedlisko kurzu i roztoczy - precz z dywanami!!!! ;) I ja może już dziś świątecznie pożyczę, bo potem może być różnie z czasem na dogo! Domków, zdrowia, radości i szczęśliwości wszelkiej wszystkim życzę! :) Quote
Akrum Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 i ja chciałam Wam złożyć świąteczne życzenia, rodzinnej atmosfery, radości, a przede wszystkim zdrowia :) Quote
obraczus87 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [FONT=Microsoft Sans Serif]To i ja razem z Negrą życzymy Wam - zdrowych i spokojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych :loveu:[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif]A Negruni życzę, aby znalazła najlepszy dom na świecie :loveu:[/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif] [/FONT] Quote
plina Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja też przyszłam złożyć życzenia! Marcie- zdrowia i siły, żeby zniosła wszystkie niełatwe chwile i wyszła obronną ręką ze wszystkich problemów, których, mam nadzieję, będzie niewiele :) Negritce- wspaniałego domu i obowiązkowo świąt z pełnym brzusiem :loveu: Uściski i buziaki!!!!!!!! Trzymajcie się, ciocie! Bez Was nie uda się uratować potrzebujących istnień! Jesteście wspaniałe!! Quote
Bonsai Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Negritko - życzę najlepszego domku na świecie! Marta i Karol (zapewne cichy bohater tego DT ;) ) - życzę Wam spokojnych, rodzinnych świąt! :) Quote
obraczus87 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Olu dziękujemy :) Tobie i Matiemu życzę zdrowych i wesołych ŚWIĄT :) Quote
NataZG Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kochana cioteczko, Wesolych Swiat, prezencik dla Negritki ode mnie i Juli w drodze na konto;-) Quote
Akrum Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Negritko - tylko jedz z umiarem, co by brzuszek nie bolał :) Mój TZ dzisiaj wspominał cię kochana Negrito - i prosił bym Was pozdrowiła i przesłała buziaki w nos - co też czynię :) Quote
Ewanka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 wesołych zdrowych spokojnych Świąt :tree1: Quote
obraczus87 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [quote name='NataZG']Kochana cioteczko, Wesolych Swiat, prezencik dla Negritki ode mnie i Juli w drodze na konto;-) Wam również życzę wesołych świąt :loveu: wymiziaj pannice Juliankę :) BArdzo dziękuję za prezent, nie trzeba było :oops: [quote name='Akrum']Negritko - tylko jedz z umiarem, co by brzuszek nie bolał :) Mój TZ dzisiaj wspominał cię kochana Negrito - i prosił bym Was pozdrowiła i przesłała buziaki w nos - co też czynię :) Wredzioch i pierdzioch zarazem został wczoraj wykąpany, coby się dzisiaj pięknie prezentować wśród rodziny :) Wyczesałam masę sierści, więc NEgritka jest teraz jeszcze piękniejsza i szczuplejsza :megagrin: a teraz biedna się nasprzątała i padła :) Również pozdrów TZ-ta od nas :) [quote name='Ewanka']wesołych zdrowych spokojnych Świąt :tree1: Ewcia Tobie również zyczymy zdrowych i wesołych świąt :) Quote
paula82 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech tegoroczne Święta przyniosą Wam wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia. Negricie oczywiście wspaniałego DS. Quote
Pyrdka Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Negruniu w Nowym Roku życzę Ci wspaniałego domku. Obraczuś- wszystkiego dobrego i dużo cierpliwości dla Ciebie i Twojej rodziny. Świąteczne całusy. Quote
Akrum Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Negra przyznaj się nam tylko, odwiedził cię może gwiazdor?? co dostałaś ciekawego pod choinkę?? Quote
obraczus87 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Negritka spędziła święta u moich rodziców razem ze mną i TZ-tem. Tam kokietowała Tobiego, próbowała wejść Mu na głowę, ale On ma swój charakterek i ustawiał Negrę do pionu :evil_lol: a po kilkunastu minutach Negra znowu zaczynała swoje :evil_lol: Przed rodziną Negritka prezentowała się pięknie. Grzeczna, spokojna i usłuchana :diabloti: ale po jakims czasie pokazała na co Ją stać ;) Oczywiście łobuzy też dostają prezenty od Mikołaja :razz: Negritka dostała nowe smakołyczki, piłeczkę i zabawkę piszczącą (przed którą ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol:). Niestety Negra na spacerach próbuje rzucać się na inne psy. Obok niektórych przejdzie obojętnie, a na widok innych aż dostaje piany :mad: i jakby mogła to by je zjadła. Nie wiem skąd się to u Niej wzięło. Bo Tobi się na inne psy nie rzuca. U mnie jak z Nią wychodzę, to piszczy do innych psów... ale jak jestem z Nią u rodziców to ma takie dziwne zachowania. Aaaaaa i Negrę ciągnie do alkoholu :crazyeye::diabloti: na siłę pchała się do mojego kieliszka w winem :mad: Quote
obraczus87 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Negritka otrzymała w prezencie od Cioci Naty - 50zł na smaczki :) Bardzo dziękuję :) !!! Quote
Akrum Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 wow, Nata - jesteś kochana :) tak rozpieszczasz nasze psiaki :) Dziękujemy Quote
NataZG Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 obraczus87 napisał(a):Negritka otrzymała w prezencie od Cioci Naty - 50zł na smaczki :) Bardzo dziękuję :) !!! Tylko nie pozwol jej na alkohol zamiast smaczkow wydac!:diabloti: Quote
Recommended Posts