obraczus87 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Negritka również pozdrawia Julcię ;) Quote
mala_czarna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Rzadko zaglądam do Negritki, ale pod koniec roku to ja mam sajgon w pracy :( Marta, Ty ją "wykop" szybciej do domu, bo albo Tobie albo mężowi serce zmięknie, i nijak nie będziecie się mogli z nią rozstać, a przecież tyyyyle tymczasów czeka w kolejce ;) Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Prezencik dla Negritki od ciotki Naty poszedl na konto, obraczus:loveu: Quote
Akrum Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Kochana Nata - ślicznie dziękujemy za wspieranie Negrity :) obraczus - jak tam kong, dotarł już?? Quote
Ewanka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witaj piękna Negritko :) ... też czekam na info czy kong dotarł i jakie daje efekty? Quote
obraczus87 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 NataZG napisał(a):Prezencik dla Negritki od ciotki Naty poszedl na konto, obraczus:loveu: BArdzo dziękuję Dobry Aniołku Negritki :) :loveu: Akrum napisał(a):Kochana Nata - ślicznie dziękujemy za wspieranie Negrity :) obraczus - jak tam kong, dotarł już?? Kochana, Kong dotarł do pracy... no ale mnie w pracy nie ma :roll: może dzisiaj koleżanka zabierze kong do siebie, a TZ do Niej podjedzie i odbierze :) Quote
NataZG Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 juz sie nie moge doczekac na zdjecia Negruni walczacej z kongiem:crazyeye: Quote
Nutusia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Na razie rolę konga pełni... Obraczus! ;) Quote
obraczus87 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 NataZG napisał(a):juz sie nie moge doczekac na zdjecia Negruni walczacej z kongiem:crazyeye: OBiecuję zdjęcia !! :) Nutusia napisał(a):Na razie rolę konga pełni... Obraczus! ;) Oj to prawda :) Jakaż Ona jest słodka :).... jak śpi :evil_lol: Negrze bardzooo odpowiada to, że jestem chora :) ale niestety jutrzejszy dzień oraz week spędzam na uczelni :roll: Quote
obraczus87 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Akrum napisał(a):telefon milczy?? Wstępnie na ndz jestem umówiona z jedną rodziną na wizytę... ale w domu jest kot.. więc generalnie jadę chyba po to, aby na własne oczy zobaczyć, że NEgra do domu z kotami się nie nadaje :) chociaż Pani już kiedyś miała sunię ze schroniska, która koty na podwórku ganiała a w domu je kochałą. Więc zobaczymy :) Nadziei sobie nie robię :) Quote
Akrum Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 może jej się odmieniło :) a może jeśli kot będzie odważniejszy niż moje i nie będzie przed nią uciekł, tylko pokaże kto rządzi - to też będzie inaczej :) trzymam zatem kciuki :) Quote
obraczus87 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Problem jest taki, że ten kot nie mieszkał nigdy z psem :roll: ale Pani prosiła, abym przyjechała i sprawdziła. Chociaż jednorazowa konfrontacja pies-kot o niczym świadczyć nie musi :roll: Zobaczymy jak pannica z charakterkiem się zachowa ;) Quote
Akrum Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 aaa no to może być problem - no ale zawsze warto spróbować :) Quote
Ellig Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 obraczus87 napisał(a):Problem jest taki, że ten kot nie mieszkał nigdy z psem :roll: ale Pani prosiła, abym przyjechała i sprawdziła. Chociaż jednorazowa konfrontacja pies-kot o niczym świadczyć nie musi :roll: Zobaczymy jak pannica z charakterkiem się zachowa ;) Marta, Bajka/Majka tez pojechala do domu z kotem i to kotem , ktory nie za bardzo lubil inne zwierzaki, bardziej martwilysmy sie o Bajke niz o kota i wszystko jest ok.:) Kciuki w niedziele oczywiscie bede trzymac! Quote
obraczus87 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ellig napisał(a):Marta, Bajka/Majka tez pojechala do domu z kotem i to kotem , ktory nie za bardzo lubil inne zwierzaki, bardziej martwilysmy sie o Bajke niz o kota i wszystko jest ok.:) Kciuki w niedziele oczywiscie bede trzymac! To fajnie :) mam nadzieję, że i tutaj będzie zgoda :) Oczywiście domek do sprawdzenia. Quote
Akrum Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 tak bardzo bym chciała, by w końcu Negra znalazła swoje miejsce na ziemi, swojego człowieka... Quote
obraczus87 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Akrum napisał(a):tak bardzo bym chciała, by w końcu Negra znalazła swoje miejsce na ziemi, swojego człowieka... Ojjj ja też bym chciała... bo "biedna" już siedzi u mnie dwa miesiące .. :( Quote
Nutusia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Zaciskanki, kciukanki! Jeśli Negreska nie jest "wrodzonym kocim killerem", powinny się dotrzeć ;) Quote
mmd Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Małe pieski chyba nie są kocimi killerami :) Bardziej bym się martwiła, że dogadają się z kotem i zaczną łobuzować we dwójkę ;) Quote
Nutusia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nio... jak Kreśka z Heleną - tylko tętent ośmiu łapek się po domu roznosi!!!! I wzrokiem trudno za nimi nadążyć :) Quote
Akrum Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 no właśnie u mnie w domu na koty polowała, nawet na szafę chciała za nimi wskoczyć i pewnie gdyby wtedy nie była jeszcze taka słaba, to pewnie i na szafę by wskoczyła :) Quote
mmd Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ale polowała w celu zjedzenia czy brykania? Quote
Akrum Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 hm... trudno mi powiedzieć co by się stało, gdyby np. kot przed nią nie uciekł, czy by próbowała go np. zjeść :) po ostatnim tymczasowiczu, który niestety polował na moje koty by je zjeść (mix jamnika), one są zestresowane za każdym razem, gdy nowy pies się w domu pojawia, więc to ją mogło prowokować też do gonitwy za nimi. Szczekała i warczała by tym na nie :) Quote
Recommended Posts