Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzadko zaglądam do Negritki, ale pod koniec roku to ja mam sajgon w pracy :(
Marta, Ty ją "wykop" szybciej do domu, bo albo Tobie albo mężowi serce zmięknie, i nijak nie będziecie się mogli z nią rozstać, a przecież tyyyyle tymczasów czeka w kolejce ;)

Posted

NataZG napisał(a):
Prezencik dla Negritki od ciotki Naty poszedl na konto, obraczus:loveu:

BArdzo dziękuję Dobry Aniołku Negritki :) :loveu:

Akrum napisał(a):
Kochana Nata - ślicznie dziękujemy za wspieranie Negrity :)

obraczus - jak tam kong, dotarł już??

Kochana, Kong dotarł do pracy... no ale mnie w pracy nie ma :roll: może dzisiaj koleżanka zabierze kong do siebie, a TZ do Niej podjedzie i odbierze :)

Posted

NataZG napisał(a):
juz sie nie moge doczekac na zdjecia Negruni walczacej z kongiem:crazyeye:

OBiecuję zdjęcia !! :)

Nutusia napisał(a):
Na razie rolę konga pełni... Obraczus! ;)

Oj to prawda :)
Jakaż Ona jest słodka :).... jak śpi :evil_lol:
Negrze bardzooo odpowiada to, że jestem chora :) ale niestety jutrzejszy dzień oraz week spędzam na uczelni :roll:

Posted

Akrum napisał(a):
telefon milczy??

Wstępnie na ndz jestem umówiona z jedną rodziną na wizytę... ale w domu jest kot.. więc generalnie jadę chyba po to, aby na własne oczy zobaczyć, że NEgra do domu z kotami się nie nadaje :) chociaż Pani już kiedyś miała sunię ze schroniska, która koty na podwórku ganiała a w domu je kochałą. Więc zobaczymy :) Nadziei sobie nie robię :)

Posted

może jej się odmieniło :)
a może jeśli kot będzie odważniejszy niż moje i nie będzie przed nią uciekł, tylko pokaże kto rządzi - to też będzie inaczej :)

trzymam zatem kciuki :)

Posted

Problem jest taki, że ten kot nie mieszkał nigdy z psem :roll: ale Pani prosiła, abym przyjechała i sprawdziła. Chociaż jednorazowa konfrontacja pies-kot o niczym świadczyć nie musi :roll:

Zobaczymy jak pannica z charakterkiem się zachowa ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Problem jest taki, że ten kot nie mieszkał nigdy z psem :roll: ale Pani prosiła, abym przyjechała i sprawdziła. Chociaż jednorazowa konfrontacja pies-kot o niczym świadczyć nie musi :roll:

Zobaczymy jak pannica z charakterkiem się zachowa ;)

Marta, Bajka/Majka tez pojechala do domu z kotem i to kotem , ktory nie za bardzo lubil inne zwierzaki, bardziej martwilysmy sie o Bajke niz o kota i wszystko jest ok.:)
Kciuki w niedziele oczywiscie bede trzymac!

Posted

Ellig napisał(a):
Marta, Bajka/Majka tez pojechala do domu z kotem i to kotem , ktory nie za bardzo lubil inne zwierzaki, bardziej martwilysmy sie o Bajke niz o kota i wszystko jest ok.:)
Kciuki w niedziele oczywiscie bede trzymac!

To fajnie :) mam nadzieję, że i tutaj będzie zgoda :)
Oczywiście domek do sprawdzenia.

Posted

no właśnie u mnie w domu na koty polowała, nawet na szafę chciała za nimi wskoczyć i pewnie gdyby wtedy nie była jeszcze taka słaba, to pewnie i na szafę by wskoczyła :)

Posted

hm... trudno mi powiedzieć co by się stało, gdyby np. kot przed nią nie uciekł, czy by próbowała go np. zjeść :)
po ostatnim tymczasowiczu, który niestety polował na moje koty by je zjeść (mix jamnika), one są zestresowane za każdym razem, gdy nowy pies się w domu pojawia, więc to ją mogło prowokować też do gonitwy za nimi.
Szczekała i warczała by tym na nie :)