Akrum Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 kochana Negra, czuje się jak u siebie i zakochana w Panu Tobim :) aaa czego więcej do szczęścia potrzeba?? Quote
obraczus87 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Wchodze na chwilkę :) Negra piszczała jak wyszliśmy z domu, ale teraz to już zachowuje się na luuuuzie :) szczeka non stop - cokolwiek usłyszy, daje głos :D Quote
Akrum Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 broni domu :) udaje że jest duuużym psem :) Quote
Pyrdka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Niuńka i Ty znajdziesz swój domek tak jak Julcia. Quote
obraczus87 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Rozmawiałam z mamą ;) Negra wczoraj całyyy dzień sikała na podkład. Oczywiście na spacerach również :evil_lol: może dlatego, że bloku w mieszkaniu jets gorąco a prze to dużo piła? Nie mam pojęcia. Ale oprócz tego jest wesoła i śmieszna :) mama poszła spać do pokoju mojej siostry - całą noc spała z dwoma psami :diabloti: Negra na poduszce, Tobi wzdłuż ciala :diabloti: a że łóżko jednosobowe, to można sobie wyobrazić "wyspanie" mojej mamy :evil_lol: Ale już jutro Negritka będzie z nami :) Quote
Bonsai Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='obraczus87'] Ale oprócz tego jest wesoła i śmieszna :) mama poszła spać do pokoju mojej siostry - całą noc spała z dwoma psami :diabloti: Negra na poduszce, Tobi wzdłuż ciala :diabloti: a że łóżko jednosobowe, to można sobie wyobrazić "wyspanie" mojej mamy :evil_lol: [/QUOTE] To jeszcze nic - wyobraź sobie, że ja też mam jednoosobowe łóżko... I TŻ. :) I dwa psy, z czego jeden waży 20 kg, drugi 8 kg. I w czwórkę śpimy na łóżku jednoosobowym. :) Noc w noc. :) Ale nawet się wysypiamy, mamy już sprawdzone konfiguracje. ;) Quote
obraczus87 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Bonsai']To jeszcze nic - wyobraź sobie, że ja też mam jednoosobowe łóżko... I TŻ. :) I dwa psy, z czego jeden waży 20 kg, drugi 8 kg. I w czwórkę śpimy na łóżku jednoosobowym. :) Noc w noc. :) Ale nawet się wysypiamy, mamy już sprawdzone konfiguracje. ;)[/QUOTE] Eeeee no to gratuluję :) To jak będziecie mieć łóżko dwuosobowe to wyspać się nie będziecie mogli :D Quote
Ewanka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Witaj Negritko, pogoda wymarzona na spacerek :) Quote
obraczus87 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ellig napisał(a):Negritka jest bardzo inteligentna:) Czasami się zastanawiam czy aby na pewno aż tak bardzo inteligentna :diabloti: Negra przywitała nas na korytarzu :lol: tym sposobem cały korytarz został z radości obsikany :evil_lol: Do Domu wracała bardzo ładnie. Ona bardzo lubi podróżować ;) Na powitanie z Deją od rauz pokazała kto tu rządzi :evil_lol: u moich rodziców musiała z godnością przyjąć to, że jednak Tobi dominuje :) natomiast u mnie to ONa dominuje, a Deja musi się podporządkować ;) Zdumiewające jest to, że u nas Negra od dawna nie załatwia swoich potrzeb w mieszkaniu (no poza tymi wpadkami kiedy sika na podkład z lenistwa ;) ). A dzisiaj u teściów - weszła do mieszkania i bach! sioo! Drugi raz weszła! Bach! Koo ! :mad: Teraz sobie odpoczywa :) miłość do mnie szybko się skończyła bo znowu na mnie warczy :razz: chyba, że to z miłości :diabloti: No i powiedzcie mi - kto weźmie do siebie takiego wrednego zaszczańca ?? :diabloti: Nikt w rodzinie mi nie wierzy, że Negra u nas nie załatwia się. Wszyscy myślą, że ja kłamię, bo chcę się pozbyć Negritki :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Tobi je chlebek, to i ja jem chlebek! :) Quote
plina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ojezu, Tobiak jak marzenie! :loveu: Taki 'mój typ', że tak powiem :) Quote
Akrum Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Negra jaka ty jesteś śliczna i Pan Tobi niczego sobie :) Teraz to już jakoś na telefony w jej sprawie nie liczę, teraz każdy o świętach myśli. Więc pewnie dopiero po świętach się coś ruszy... Ciekawe jak panna na choinkę zareaguje :) Gdybyście słyszały coś o wolnym tymczasie - dajcie proszę znać. Pilnie szukam dla szczeniorki z mojego podpisu, ma nużycę, musi opuścić dotychczasowe DT u Macia, bo suki jej nie tolerują. To jest szczylek, nad którym już "człowiek" popracował, by psychikę zepsuć :-(:-(:-( nie może wrócić do przytuliskowego zimnego zewnętrznego kojca. PILNIE szukamy DT... Quote
Nutusia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Choinka choinką, ale ciekawe co w wigilię Negra rzeknie?... ;) Niestety, u mnie tymczas zajęty - oto moja nowa "zdobycz" ;) http://www.dogomania.pl/threads/218672-S%C5%82omka-prawie-metr-psiej-mi%C5%82o%C5%9Bci-i-%C5%82agodno%C5%9Bci Quote
obraczus87 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Telefon milczy jak zaklęty :shake: martwi mnie to. TZ ciągle przypomina mi moje słowa - "Kochanie, Negra jest taka ładna, że znajdzie dom w góra miesiąc!" :eviltong: :diabloti: I nie to, że chce sie pozbyć Negry! Wręcz odwrotnie! Ale ja wiem, że zostawiając Negritkę nie wezme już tymczasa do siebie. :roll: tego akurat nie przeskoczę :roll: A co do choinki to cała drżę! W tym roku MUSI być mała choinka - tak żeby Negra nie miała do Niej dostępu :evil_lol::mad: bo inaczej z choinki nic nie zostanie :) Quote
obraczus87 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Zrobiłam Negrze wyróżnione gumtree: KLIK EDIT: Skarbonka Negry jest na minusie :roll: mam nadzieję, że lada chwila wpłynie kasa z wygranej w konkursie :roll: Quote
sylwija Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 może w końcu ktoś ją doceni. Moim zdaniem jest czarująca ;) Quote
Pyrdka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jest śliczna Niuńka. Musi sie udać. Wierzę,że znajdzie dom. Quote
malagos Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ja tak po znajomości, na chwilkę, jako bdt zbieram na karmę dla Tiki - moze ktoś chce moje sprawdzone przepisy świateczne, kartofelkowe, sałatkowe, kluseczkowe.... http://www.dogomania.pl/threads/2193...1-na-Tik%C4%99 Quote
Akrum Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 A kiedy będzie możliwość kupowania kalendarzy z Negrą?? Quote
obraczus87 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Nie mam pojęcia... kalendarze są chyba w trakcie przygotowywania :) Quote
obraczus87 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Wczoraj zapomniałam zostawić Negrze kong. Na szczęście zostawiłam kości do gryzienia. Nic nie nabroiła oprócz tego, że poturbowała mój szlafrok :evil_lol::mad: Quote
Nutusia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Może załatwiła już z Mikołajem, że nowy dostaniesz pod choinkę ;) Quote
Recommended Posts