Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
A bo to taki diabełek jest w ciałku anioła albo na odwrót :)

słodzizna z niej niesamowita :)

Szkoda, że musze chodzic do pracy :) z miłą chęcią pospałabym z Negritką troszkę :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Halo, słodki anielski bąkersonie - może byś tak święta pod inną choinką spędziła, co?... ;)

Przewiązać Negre kokardą?? Dostarczę Ci pod same drzwi. Choinkę dołożę gratis :diabloti:

Posted

Nutusia napisał(a):
Więcej wiary, KOBIETO! Ja za moment 10-go stworka w tym roku spod mych skrzydeł wypuszczę... I na Negrę przyjdzie czas. A przede wszystkim Cudowni Ludzie!

Ja w to wierzę Kochana :)
Gorzej z Moim TZ-tem :diabloti: boje sie, że jak Ci Ludzie już przyjda, to mój TZ nie będzie chciał wypuścić Negry :roll:

No ale cóż - jak nie da rady po dobroci, to siłą :cool1:

Nutusiu, ja Ciebie podziwiam - w takim tempie znajdujesz domy psom, że tylko pozazdrościc można :)

Posted

Nutusia napisał(a):
To nie ja domy znajduję... Ja tylko psiaki "mam". W ogłoszeniach pomagają dobre dusze, bez których nadal bym miała na DT tę pierwszą sprzed roku ;)

Eee tam :) masz dobrą rękę po prostu :)

Posted

WItam Cioteczki :)

Mam najnowsze fotki Negritki, ale wkleję dopiero jutro lub w ndz, bo chyba kabel został uszkodzony przez panienke. No ale moja wina, zostawiłam na wierzchu ;)
W pokojach mamy taki porządek, że hej :D TZ się śmieje, że takich porządków to nigdy nie było :diabloti: No ale pojawiła sie pannica, a wraz z Nia koniecznośc chowania wszystkiego :diabloti:
Marzyła mi się taka ładna narzuta na łózko, ale po chwili zastanowienia zrezygnowałam z niej ;) zgadnijcie czemu ?? :evil_lol:

Posted

cioteczko kochana, Negra znajdzie domek zobaczysz :)
taki sam super domek, do jakiego dzisiaj nasza podopieczna Tinka pojechała :)

przez mój dom też już sporo psio-kocich tymczasów się przewinęło, ale jedna jak już utknęła to na dobre ;););)
jakoś domku dla niej nie potrafiłam znaleźć hahaha

a w niedzielę przyjeżdża do mnie 6 miesięczna sunia z nużycą - ale będzie jazda...
będę mieć wesoło jak Ty obraczus :)
łoj boziu boziu...

Posted

Witaj piękna Negritko :) oby ten idealny domek szybko się pojawił. Czekamy na fotki !!!

... widze, że u Nutusi ruch jak na Marszałkowskiej :p ... ciekawa jestem od czego to zależy? u mnie też dwie suczki utknęły na prawie rok, a u innych osob, przychdzą, odchodzą i się kręci ;)

Posted

kochana Negrita, polowanie na Twojego TZ obraczus - super :) fajnie ujęłaś ten skok :)

ale tak patrzę, że z tygodnia na tydzień Negritka robi się coooooraz większa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
chyba ją za dużo karmisz :eviltong::eviltong::eviltong:

chociaż moje psiule teraz też ostatnimi czasy jak kluski wyglądają :evil_lol::evil_lol::oops: