Akrum Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 A bo to taki diabełek jest w ciałku anioła albo na odwrót :) słodzizna z niej niesamowita :) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Akrum napisał(a):A bo to taki diabełek jest w ciałku anioła albo na odwrót :) słodzizna z niej niesamowita :) Szkoda, że musze chodzic do pracy :) z miłą chęcią pospałabym z Negritką troszkę :) Quote
Ewanka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nawet na tej wypłoszkowatej fotce Negritka wygląda pięknie .... aniołki już tak mają :p Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Halo, słodki anielski bąkersonie - może byś tak święta pod inną choinką spędziła, co?... ;) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nutusia napisał(a):Halo, słodki anielski bąkersonie - może byś tak święta pod inną choinką spędziła, co?... ;) Przewiązać Negre kokardą?? Dostarczę Ci pod same drzwi. Choinkę dołożę gratis :diabloti: Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 No coś Ty?... O lepszych "warunkach" myślałam ;) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nutusia napisał(a):No coś Ty?... O lepszych "warunkach" myślałam ;) Negra chyba do końca życia jest już skazana na mnie :diabloti: a ja na Nią :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Więcej wiary, KOBIETO! Ja za moment 10-go stworka w tym roku spod mych skrzydeł wypuszczę... I na Negrę przyjdzie czas. A przede wszystkim Cudowni Ludzie! Quote
obraczus87 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nutusia napisał(a):Więcej wiary, KOBIETO! Ja za moment 10-go stworka w tym roku spod mych skrzydeł wypuszczę... I na Negrę przyjdzie czas. A przede wszystkim Cudowni Ludzie! Ja w to wierzę Kochana :) Gorzej z Moim TZ-tem :diabloti: boje sie, że jak Ci Ludzie już przyjda, to mój TZ nie będzie chciał wypuścić Negry :roll: No ale cóż - jak nie da rady po dobroci, to siłą :cool1: Nutusiu, ja Ciebie podziwiam - w takim tempie znajdujesz domy psom, że tylko pozazdrościc można :) Quote
Nutusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 To nie ja domy znajduję... Ja tylko psiaki "mam". W ogłoszeniach pomagają dobre dusze, bez których nadal bym miała na DT tę pierwszą sprzed roku ;) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Nutusia napisał(a):To nie ja domy znajduję... Ja tylko psiaki "mam". W ogłoszeniach pomagają dobre dusze, bez których nadal bym miała na DT tę pierwszą sprzed roku ;) Eee tam :) masz dobrą rękę po prostu :) Quote
obraczus87 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 WItam Cioteczki :) Mam najnowsze fotki Negritki, ale wkleję dopiero jutro lub w ndz, bo chyba kabel został uszkodzony przez panienke. No ale moja wina, zostawiłam na wierzchu ;) W pokojach mamy taki porządek, że hej :D TZ się śmieje, że takich porządków to nigdy nie było :diabloti: No ale pojawiła sie pannica, a wraz z Nia koniecznośc chowania wszystkiego :diabloti: Marzyła mi się taka ładna narzuta na łózko, ale po chwili zastanowienia zrezygnowałam z niej ;) zgadnijcie czemu ?? :evil_lol: Quote
Akrum Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 cioteczko kochana, Negra znajdzie domek zobaczysz :) taki sam super domek, do jakiego dzisiaj nasza podopieczna Tinka pojechała :) przez mój dom też już sporo psio-kocich tymczasów się przewinęło, ale jedna jak już utknęła to na dobre ;););) jakoś domku dla niej nie potrafiłam znaleźć hahaha a w niedzielę przyjeżdża do mnie 6 miesięczna sunia z nużycą - ale będzie jazda... będę mieć wesoło jak Ty obraczus :) łoj boziu boziu... Quote
Ewanka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Witaj piękna Negritko :) oby ten idealny domek szybko się pojawił. Czekamy na fotki !!! ... widze, że u Nutusi ruch jak na Marszałkowskiej :p ... ciekawa jestem od czego to zależy? u mnie też dwie suczki utknęły na prawie rok, a u innych osob, przychdzą, odchodzą i się kręci ;) Quote
sylwija Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 czekamy na zdjęcia :) a z narzutą - całkowicie rozumiem ;) Quote
Akrum Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 ja już mam 3 narzutę w przeciągu kilku miesięcy... Quote
obraczus87 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Negra ma zrobione nowe ogłoszenia. Wiem, że przed świętami w sumie malutka szansa na dom, ale może ktoś sie jednak Nią zainteresuje ;) Quote
obraczus87 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Obiecane fotki ;) Zabawa z TZ-tem ;) Quote
obraczus87 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Fotka robiona w piątek rano :) od ranu dorwała sie do konga ;) Quote
NataZG Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Cioteczko, widze, ze u Ciebie w domku juz snieg spadl! Quote
sylwija Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 :D śliczna jest, widać chochlika w oczach ;) Quote
obraczus87 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 NataZG napisał(a):Cioteczko, widze, ze u Ciebie w domku juz snieg spadl! No a jak :D misiowy śnieg :) Quote
Akrum Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 kochana Negrita, polowanie na Twojego TZ obraczus - super :) fajnie ujęłaś ten skok :) ale tak patrzę, że z tygodnia na tydzień Negritka robi się coooooraz większa :crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba ją za dużo karmisz :eviltong::eviltong::eviltong: chociaż moje psiule teraz też ostatnimi czasy jak kluski wyglądają :evil_lol::evil_lol::oops: Quote
Recommended Posts