obraczus87 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Tutaj jem sobie smakołyczka :) mamusia mówi, że to prezent od Cioci Natalii - dziekuję :) Wczoraj mamusia robiła porządki, jakies przemeblowania. Chciałam Jej pomóc ;) Nieeeeee!! To nie ja pogryzłam :) Quote
Ewanka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Słodki pycholek, a te ząbki cuuuudne ;) Quote
obraczus87 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zrobiłam Jej ponownie wyróżnione gumtree (zapłaciłam z pieniędzy jakie dostałam od Natalii - dziekuje raz jeszcze za wsparcie). Dzisiaj pracuje do 21.. wrrr... a tak mi się chce spać.... :cool1: Quote
Bonsai Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 http://plixy.pl/img.php?id=41131 aż sie boję wiedzieć co akurat chodziło jej po główce. :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Bonsai napisał(a):http://plixy.pl/img.php?id=41131 aż sie boję wiedzieć co akurat chodziło jej po główce. :evil_lol: To ja Ci powiem co :evil_lol: to było przygotowanie do tego, aby rzucić się na mój nos :evil_lol: na szczęście zrobiłam unik :diabloti: Quote
Nutusia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nie ma się co dziwić, że Cię 7 razy budziła. Chciała sprawdzić czy jesteś - w końcu na tak długo jej ostatnio zniknęłaś! ;) Quote
obraczus87 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nutusia napisał(a):Nie ma się co dziwić, że Cię 7 razy budziła. Chciała sprawdzić czy jesteś - w końcu na tak długo jej ostatnio zniknęłaś! ;) Taaaaaaaaaa :D Quote
Akrum Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Zdjęcia cudowne i przyznam że jak zobaczyłam pierwsze z tych zdjęć, które wkleiłaś o to: http://plixy.pl/img.php?id=41123 to od razu sobie pomyslałam, że solidnie dziewczynka przytyła :) Ale zdjęcia są cudowne, widać jak jej się sierść błyszczy i dłuższe kłaczki jej się na ogonie zrobiły - taką piękną kitę teraz ma :) obraczus87 a czy Negra ma allegro?? Quote
obraczus87 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Allegro Niunia miala zrobione przez jedna Cioteczkę, ale pewnie dawno temu wygasło... :roll: W ogóle dziewczynka jest super. Oprócz niektórych zagrywek ;) które zreszta dodają Jej tylko uroku :loveu: Quote
Kinia1984 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kochani chciałabym zaprosić na wątek szkielecika niewidomego...Buli nie dotrwa do wiosny w schronie... http://www.dogomania.pl/threads/218150-Niewidomy-szkielecik-Buli-nie-prze%C5%BCyje-zimy... Quote
NataZG Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 obraczus87 napisał(a):Tutaj jem sobie smakołyczka :) mamusia mówi, że to prezent od Cioci Natalii - dziekuję :) Jedz sobie na zdrowie, skarbie:loveu: Widac po zdjeciach, ze Negrunia to prawdziwa ksiezniczka i zada odpowiedniego do pozycji traktowania!:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wczoraj Niuńke potraktowałam spot-onem na kleszcze :) Rano dałam Niuńce fajne, nowe gryzaczki, żeby sie Jej nie nudziło :) Jak TZ wychodzi do pracy to Niuńka chociaż jest mała, rozwala się na całej powiechni łóżka jaka należy do TZ-ta :) Quote
obraczus87 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Poszukuję PILNIE domu dla ładnej, miłej suni, która powinna mieć na imię ŁOBUZIARA! :mad: Proszę o pomoc w szukaniu finansów na zakup konga dla Negry. Bardzo kocham Negritkę, ale musze spróbować zapanować nad Jej chmmm... nudą ! http://allegro.pl/kong-extreme-m-dla-psa-5-15-kg-tanio-warszawa-i1939981757.html Mysle, że Negra jednak powinna mieć kong w kolorze czarnym oraz rozmiar M, żeby nie był dla Niej za duży. Teraz niestety nie jestem w stanie zapłacić sama za kong.. remonty pożarły wszystkie nasze oszczędności... Nie moge też czekać, aż mi Negritka zrobi porządek z rzeczami, których ruszać nie powinna ;) W tej chwili zamawiam kong. Jesli ktoś będzie mógł dołożyc grosik będę wdzięczna. :) Quote
Ewanka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Myślę, że to bardzo dobry pomysł :) ... dla Lenki niestety nie miałam kasy na kong i zniszczyła mi jak pamiętasz, masę mniejszych i większych rzeczy, z wykładziną podłogową i dywanem włącznie. Quote
NataZG Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Cioteczka, paypaluje Ci na konga a reszte jak mozesz przeslij temu slepaczkowi cudnemu z Kini1984 watku, ok?:loveu: Quote
obraczus87 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 NataZG napisał(a):Cioteczka, paypaluje Ci na konga a reszte jak mozesz przeslij temu slepaczkowi cudnemu z Kini1984 watku, ok?:loveu: Kochana bardzo Ci dziękuję, ale głupio mi znowu korzystac z Twojej pomocy :oops: Quote
mala_czarna Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 A może Negritka potrzebuje jakiegoś konga z tytanu?? Na pewno nie rozwali, nie pogryzie :evil_lol: Quote
NataZG Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 obraczus87 napisał(a):Kochana bardzo Ci dziękuję, ale głupio mi znowu korzystac z Twojej pomocy :oops: Powiedzmy, cioteczko, ze traktuje to jako inwestycje na przyszlosc, zeby bylo mniej wydatkow po dzialalnosci niszczycielskiej:lol:;) Quote
obraczus87 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 mala_czarna napisał(a):A może Negritka potrzebuje jakiegoś konga z tytanu?? Na pewno nie rozwali, nie pogryzie :evil_lol: No zobaczymy jak ten czarny kong sie sprawdzi :evil_lol: NataZG napisał(a):Powiedzmy, cioteczko, ze traktuje to jako inwestycje na przyszlosc, zeby bylo mniej wydatkow po dzialalnosci niszczycielskiej:lol:;) Bardzo Ci dziękuję :oops: nie lubie prosic o pomoc.. ale sytuacja ehhh.. Dodatkowo dzisiaj odeszła jedna z bliższych mi suniek... zreszta nie tylko mi bliższych.. :( Quote
NataZG Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 obraczus87 napisał(a):No zobaczymy jak ten czarny kong sie sprawdzi :evil_lol: Bardzo Ci dziękuję :oops: nie lubie prosic o pomoc.. ale sytuacja ehhh.. Dodatkowo dzisiaj odeszła jedna z bliższych mi suniek... zreszta nie tylko mi bliższych.. :( Przeciez to nie Ty prosisz, tylko mala, wiec o co chodzi?;) Strasznie mi przykro kochana...w sierpniu gdy odeszlo moje szczescie futrzaste, swiat sie zmienil...sciskam:-( Quote
Ewanka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Dzień dobry piękna Negritko :) Bardzo jestem ciekawa, czy kong jej się spodoba? Quote
Ellig Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Bardzo mi przykro :(Badz szczesliwa Sarenko .... Quote
obraczus87 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Mam nadzieję, że kong się Negritce spodoba :) Quote
Recommended Posts