Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze troche przerazenia w slepkach ale juz o cale niebo lepiej :) zyczymy zdrowka a Pokerowej Rodzince przesylamy niedzielne pozdrowienia...

Posted

Braszka razem z Dolarkiem chodzą za mną jak cienie. Bez przerwy podstawiają się do głasków i zaliżą moje ręce na śmierć. Sunia wzięła dziś do pyszczka piłeczkę i próbowała się bawić z Dolarkiem. Do prawie 5.letniej wnusi była łagodna, raczej boi się dzieci, Tajfunka unikała.

Posted

[quote name='Nikaragua']wczoraj w schronisku była pani z córką (6-8 lat),które szukały małej łagodnej suni do adopcji (mam maila do pani)[/QUOTE]
czemu nie? napiszę do pani chętnie.
Napisałam i podałam link do wątku Braszki, zobaczymy.

Posted

Ślicznie się Braszka prezentuje na skórzanej sofie :)

A już jakiś termin sterylizacji jest umówiony??
Jak brzuszek małej - nie rośnie? miejmy nadzieję, że mała nie jest w ciąży.

Posted

Jestem i ja :lol:
Matko nie chcę nawet myśleć co przeżyłaś jak Braszka uciekła.
Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło:lol:

Jakie śliczne te pieseczki z tego schroniska co Braszka takie malizny...:-(

Posted

O rany!
Wczoraj miałam tu wejść, ale dogo mnie nie puściło.
To weszłam dziś zobaczyć co przydarzyło się Tobie Poker.
A że od razu zobaczyłam Braszkę na kanapie, to spokojnie czytałam wczorajszą przygodę.
Może nie powinnam się śmiać, ale już po tym wszystkim, to bardzo zabawnie się czytało<wiedząc, że Braszka jest cała i zdrowa>
Współczuję Ci bardzo, wiem co czułaś, jaki strach, przerażenie, uczucie jakbyś w jakimś koszmarze brała udział, coś nierzeczywistego jak zły sen.
Ja przeżyłam coś podobnego, czyli zostawienie psa na pastwę losu i galop po ulicy za drugim uciekającym psem, którego przejechał pędzący rowerzysta.

Posted

Nie, pani się nie odezwała. Może zajrzała na wątek i malutka nie przypadła jej do gustu.
Nic straconego, mamy więcej czasu na ucywilizowanie Braszencji.

Posted

U nas dzień jak co dzień. Spanko, siusianko, papu , próby zabawy,mizianko najchętniej non stop.
Ale ciaglę jest nieufna.Jak ją wołam , to bardzo często się trzęsie. Nie mam pojęcia dlaczego.Nikt nie krzyczy na nią, ma specjalne względy.Chyba stare strach z niej wyłażą.

Posted

Witaj Braszka :)

Poker - o co chodzi z Twoim podpisem??

Klikasz - wygrywasz to wielkie oszustwo.....

bo jak na to kliknęłam, to mi się wątek Braszki ukazał :)

Posted

Ale numer :crazyeye:,że wątek Braszki się pokazuje.
Zaraz zobaczę co się da zrobić.
A oszustwo polega na tym ,że wczoraj na dogo była taka "zabawa" właśnie w Klikasz-wygrywasz, napis i to bardzo duży pokazywał się w dużym żółtym oknie na dole.Tak jest to zrobione sugestywnie ,że masz 100% wrażenie ,ze rzeczywiście wygrywasz Potem oczywiście trzeba podać dane ,aby mogli przesłać nagrodę łacznie z nr komórki ,żeby mogli powiadomić itd, itp. Zaczynają przysyłać kolejne SMSy z prośbą o odpowiedzi i nabijają koszty ,a oczywiście wygrana ucieka w siną dal.