Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maryna']Bardzo się cieszę i trzymam za rozkwit przyjaźni ,a nawet miłości wielkiej:-))[/QUOTE]

Dog jest wielki to i miłość musi być wielka inczej się nie da:)

Posted

[quote name='Glutofia']Rewizor jutro jedzie do nowego domu! Pani po niego przyjeżdza.
W skrócie powiem: domek z ogródkiem ale w planach rychła przeprowadzka do innego domu gdzie są..4 hektary ogrodzonego terenu. Państwo wyglądają na zakręconych zwierzolubów mają 5 kotów i suczkę dożyczkę. Dzieci juz dorosłe więc odpada ryzyko przewrócenia malucha :) Dom przemaglowany prześwietlony pani uświadomiona w kwestii mogących się pojawić problemów z Rewizorem. Teraz tylko się modlić zeby sprawował się dobrze i był zdrowy.
amen

Jutro o 10 sotykamy się z panią w hotelu[/QUOTE]
świetny dom, oby tylko Rewizor się sprawdził, łobuziak jeden.
Mam zaufanie 100% do trzech Fundacji: Wasza, AST (amstafy), F.Bernardynów, że znajdują domy ze złotymi klamkami.

Posted

Rewiś pojechał do domu.
Przyjechałyśmy jeszcze z nim do nas na kawkę, rany jak on się cieszył! Jak frunął po schodach bo wraca do domu! Przynajmniej tak mu się zdawało.Już jak wjezdzał w osiedle, poznal i się cieszył. Do moich psów machał ogonem przez drzwi i nie mógł się doczekać kiedy wejdzie. Od razu pobiegl do swojego materaca- którego rzecz jasna nie było i był mocno zdziwiony.

Jest bardzo grzeczny. Troszkę wystopował z tą żarłocznością więc chyba nie będzie tak źle. Nowa pani to osoba stanowcza przynajmniej takie wrażenie sprawia, myślę że sobie poradzi Rewizor jest mądrym psem.
Bardzo się cieszę znowego domu dla chłopaka, nalezy mu się po tym wszystkim co przeszedł.
Wycałowalam mordkę faflatą i wraz z jego karmą wysłałam do nowego lepszego życia.
No i zrobiłam fotki by pocieszyć oko jak ładnie nabiera ciała :smile:

z nową panią

Posted

nie wiem gdzie mam numer do Joasi. Chciałam do niej zadzwonić i oznajmić radosną nowinę..
Jak to dobrze że go wypatrzyła na tym dworcu!!!

Docha- ja też się wzruszyłam! Serio.

Posted

Ja mam jeszcze mokre oczy, nawet nie myślałam, że na odległość tak się można do psa przyzwyczaić, a nawet pokochać. Jak czytałam to pani zakręcona na tle zwierzaków i dobrze mu będzie i będzie miał koleżankę, żeby gtylko z kotami się ułożyło, bo to czasem kapryśne bestie są i złośliwe.W każdym razie czekam na wiadomości jak się ułożyło.

Posted

Moje też przyzwyczajone, ale jak złosliwej Kaśce coś odbije to daje popalić. Niedawno z Toskiem bój toczyła. Zajęła mu posłanie i nie mógł się położyć, bo z pazurami startowała, no to się wkurzył i wywyspał jej z miski karmę, a ona jak to zobaczyła nasikała mu na posłanie, juz taka jest jak jej coś nie pasuje to z pazurami stratuje pies nie pies przeciwuieństwo Kiki

Posted

ja też się bardzo wzruszyłam ... a już Twój opis jego "powrotu" do domu rozłożył mnie na łopatki

Rewizor cudnie nabiera ciała. Dziś na fb ze zdumieniem patrzyłam na jego pierwsze zdjęcia ....rany jaki był chudy ! już za chwileczkę, już za momencik nikt nie uwierzy, że z niego była taka chudzinka!

Monika masz wieści z nowego domu ? jak relacje z koleżanką ? jak kociska ?

Nowa Pani wygląda bardzo bardzo sympatycznie !

Posted

Bo pani jest bardzo sympatyczna, ale psa dostała za dobre serce :)

Dzwoniła Agnieszka. Psy roznosza jej dom :) najfajniej ganiać po chałupie na dworze przecież zimno. Suka zachwyciła się towarzystwem uradowana że jest ktoś kto wygląda podobnie, zaprosiła do zabawy a on zaproszenie chętnie przyjął i się ganiają.
Koty olał. Powąchał na zasdzie :" ooo kot.." i poszedł dalej. Ot taki futrzaty wystrój wnętrza.Nic ciekawego. Co innego panienka. Młoda chętna do zabawy to i radocha jest.
Najwyraźniej Rewizor zadowolony z takiego obrotu sprawy. Nieświadom biedaczek że jajka z racji tej panienki straci no ale ciii nie psujmy mu zabawy.