Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie, ja nie mogę ale zdjęcia !!! To znaczy, że wszytko układa się dobrze. Bardzo jestem z tego powodu szczęśliwa, a Rewizorek-Lucuś najwyraźniej też. I mordka taka kochana...

Posted

ale historia, przelecialam caly watek
co za zapal w poszukiwaniach, poklony dziewczyny :)

no, nie moge, jestem w szoku

joanka, zmien tytul, zeby mod mogl do odpowiediego dzialu watek przeniesc.

Posted

a ja mam prośbę o rozesłanie:

UWAGA! Rodzina W..... ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o wyaddoptowywanie psów z rożnych miejsc z przeznaczeniem na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się kilkadziesiąt psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Kilka miesięcy temu dogomaniacy z Zawiercia wyadoptowali suczkę "rodzinie biednej ale porządnej" jak im się wydawało. Po kilku tygodniach psa już tam nie było za to były dwa nowe . Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które doganiając tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] lub w każdy inny możliwy sposób. Policja prowadzi postępowanie. O sprawie wiemy od 09.11.2011.
Jeszcze raz proszę o rozesłanie bo sprawa jest rozwojowa

Oczywiście przyłączam sie do zachwytów nad domkiem Lucka - to jest RAJ

Posted

Bardzo podobna do Nszego Geralda i już nie będę o nim mówła w typie doga bo mam nazwę rasy dok świętokrzyski:evil_lol:
Pasowałaby u nas kolorystycznie, ale mam zdecydowanie męskie stado (4 chłopaki) i to nie byłby dobry pomysł:shake:
A narazie wszędzie gdzie się da rozsyłam wiadomość o zaginionej arlekince, żeby się biedactwo znalazło

Tu też napisze
http://www.dogomania.pl/threads/2177...-Mazowieckiego
http://www.facebook.com/event.php?eid=240055366054229 to na FB