Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nieobecna na necie Joanka40 /awaria kompa/ -także a i ja,skromna ciotka,także.:razz:
Rewizor -sprawuj się tam przyzwoicie i nie napastuj tam ciotek ani psich kol.oraz nie pożeraj jedzonka w locie a tym bardziej rączek karmicielek .;):razz:

Posted

[quote name='olga7']No i nieobecna na necie Joanka40 /awaria kompa/ -także a i ja,skromna ciotka,także.:razz:
Rewizor -sprawuj się tam przyzwoicie i nie napastuj tam ciotek ani psich kol.oraz nie pożeraj jedzonka w locie a tym bardziej rączek karmicielek .;):razz:[/QUOTE]

Pokaż nam się chłopaku kochany:lol:

Posted

Byliśmy dzisiaj u Rewizora. Obszczekał nas
Czuje się dobrze jego zainteresowania w zasadzie ograniczają się do pozyskiwania jedzenia. Ma dobry humor nie przeżywa hotelu, nie wyje. Dobrze czuje się w towarzystwie innych psów. Dwa dni wystarczyły by się zaaklimatyzował w nowym otoczeniu.
Uważam że moze iśc do nowego domu. Trzeba go tylko znaleźć.
Kiedy odjeżdzaliśmy smutno pisnął za nami ale krótko i chyba z grzecznosci bo zaraz pobiegł do budynku sprawdzić czy Jola już przygotowała michę.
Przywieźliśmy darowaną karmę, mięso i ugotowanego obranego kurczaka żeby sobie podjadł.
Jest nadal strasznie chudy ale wygląda o niebo lepiej niż dwa tygodnie temu.

miziaj wujek miziaj

Posted

To ja Was może odeślę troszkę w przeszłość ;) Rewizor jest świetnym psem, całą podróż do hotelu przeleżał w samochodzie i tylko gdy zwalnialiśmy podnosił głowę i z zaciekawieniem oglądał przesuwające się za oknem obrazki. W hotelu zaaklimatyzował się szybko, nawet bardzo szybko :) Jeszcze przed naszym wyjściem zaczął interesować się otoczeniem, ba mało tego, nawet sam podszedł do jakiejś leżącej w trawie zabawki i przez chwilę się na niej skupił. Chętnie pobiegał chwilę z Asią, ale bardziej interesowało go co dzieje się na zewnątrz niż my na wewnętrznym wybiegu. Z panienkami dogadał się od razu, Sara na wejściu troszkę go zaskoczyła, to znaczy może nie tyle ona sama, co entuzjazm, z jakim wpadła na wybieg, bo to żywe złoto nie pies ;) po chwili już było super, choć może zbyt wylewnie dla Pana Doga ;) To tyle z informacji przeprowadzkowych, zaraz pogrzebię przy aparacie i wrzucę kilka zdjęć :)

Posted

cudownie go widzieć ! widać na zdjęciach, że kilogramów przybywa ! Bardzo się cieszę ! Towarzystwo ma wyborowe :)

tylko tylko ...domku gdzie jesteś ????

Posted

Odwiedzam Rewizorka i ja także ...Czy Rewizor -tzn.jego wątek raczej ma jakiś banerek ? Może ktoraś cioteczka zrobi banerek ,jeśli jeszcze nie ma ?
Szukamy dla Rewizora -podróżnika PKP - dobrego domu u dobrych ludzi !!!!

Posted

Banerki ostatnio znikają,lepiej częśćiej na watek zaglądać i coś pisać, żeby był na czołówkach.
Chętnie sama bym go wzięła, ale chyba by mnie z domu wymeldowali już są 4 psy (w ty 2 dogi) i 2 koty