LeksA Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ja równnież czekam na foty tego wspaniałego psa ! Quote
Olga7 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 No i nieobecna na necie Joanka40 /awaria kompa/ -także a i ja,skromna ciotka,także.:razz: Rewizor -sprawuj się tam przyzwoicie i nie napastuj tam ciotek ani psich kol.oraz nie pożeraj jedzonka w locie a tym bardziej rączek karmicielek .;):razz: Quote
holmina Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 podniose Rewizorka-moze ktos wypatrzy..... Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='olga7']No i nieobecna na necie Joanka40 /awaria kompa/ -także a i ja,skromna ciotka,także.:razz: Rewizor -sprawuj się tam przyzwoicie i nie napastuj tam ciotek ani psich kol.oraz nie pożeraj jedzonka w locie a tym bardziej rączek karmicielek .;):razz:[/QUOTE] Pokaż nam się chłopaku kochany:lol: Quote
Glutofia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Byliśmy dzisiaj u Rewizora. Obszczekał nas Czuje się dobrze jego zainteresowania w zasadzie ograniczają się do pozyskiwania jedzenia. Ma dobry humor nie przeżywa hotelu, nie wyje. Dobrze czuje się w towarzystwie innych psów. Dwa dni wystarczyły by się zaaklimatyzował w nowym otoczeniu. Uważam że moze iśc do nowego domu. Trzeba go tylko znaleźć. Kiedy odjeżdzaliśmy smutno pisnął za nami ale krótko i chyba z grzecznosci bo zaraz pobiegł do budynku sprawdzić czy Jola już przygotowała michę. Przywieźliśmy darowaną karmę, mięso i ugotowanego obranego kurczaka żeby sobie podjadł. Jest nadal strasznie chudy ale wygląda o niebo lepiej niż dwa tygodnie temu. miziaj wujek miziaj Quote
Glutofia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 spytałam Rewizora o stosunek do tego który go zagłodził tak mi odpowiedział: Quote
holmina Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 coraz lepiej chłopak wyglada! a jego odpowiedz jest wyjatkowo celna!!!! oby szybko fajny domek znalazl!!! Quote
dorobella Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ja też mam nadzieję, że w miarę szybko znajdzie się dobry, doświadczony dom. Quote
MiliVanili Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 nareszcie odzyskałam kontakt ze światem, również mam kilka fotek chłopaka i wstawię je jak tylko ogarnę się z zaległościami spowodowanymi nieobecnością Quote
MiliVanili Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To ja Was może odeślę troszkę w przeszłość ;) Rewizor jest świetnym psem, całą podróż do hotelu przeleżał w samochodzie i tylko gdy zwalnialiśmy podnosił głowę i z zaciekawieniem oglądał przesuwające się za oknem obrazki. W hotelu zaaklimatyzował się szybko, nawet bardzo szybko :) Jeszcze przed naszym wyjściem zaczął interesować się otoczeniem, ba mało tego, nawet sam podszedł do jakiejś leżącej w trawie zabawki i przez chwilę się na niej skupił. Chętnie pobiegał chwilę z Asią, ale bardziej interesowało go co dzieje się na zewnątrz niż my na wewnętrznym wybiegu. Z panienkami dogadał się od razu, Sara na wejściu troszkę go zaskoczyła, to znaczy może nie tyle ona sama, co entuzjazm, z jakim wpadła na wybieg, bo to żywe złoto nie pies ;) po chwili już było super, choć może zbyt wylewnie dla Pana Doga ;) To tyle z informacji przeprowadzkowych, zaraz pogrzebię przy aparacie i wrzucę kilka zdjęć :) Quote
MiliVanili Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Zdjęcia są słabe, aparat odmówił z nami współpracy a w dodatku z nas kiepscy fotografowie, żeby poradzić sobie ze szwankującym sprzętem, no ale coś tam widać ;) Quote
Maryna Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Cudne słoneczko:-))i Sarcia w gratisie;-)) Quote
holmina Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 podrzuce rewizorka,na zdjeciach widac ze facet jest wyluzowany!fajny pies! Quote
LeksA Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 cudownie go widzieć ! widać na zdjęciach, że kilogramów przybywa ! Bardzo się cieszę ! Towarzystwo ma wyborowe :) tylko tylko ...domku gdzie jesteś ???? Quote
docha Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Maryna']Cudne słoneczko:-))i Sarcia w gratisie;-))[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Odwiedzam Rewizorka i ja także ...Czy Rewizor -tzn.jego wątek raczej ma jakiś banerek ? Może ktoraś cioteczka zrobi banerek ,jeśli jeszcze nie ma ? Szukamy dla Rewizora -podróżnika PKP - dobrego domu u dobrych ludzi !!!! Quote
_Dunaj_ Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Banerki ostatnio znikają,lepiej częśćiej na watek zaglądać i coś pisać, żeby był na czołówkach. Chętnie sama bym go wzięła, ale chyba by mnie z domu wymeldowali już są 4 psy (w ty 2 dogi) i 2 koty Quote
Recommended Posts