holmina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 bardzo sie ciesze!!!!!wszystkiego dobrego Rewizorku w nowym dobrym domku.Zasłużyłeś sobie na niego.....szukając! Quote
MiliVanili Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Świetna robota Moniq! Brawo jak zawsze! Quote
Glutofia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Nowa pani zalogowała się na molosach przekopiuję wam co pisze na temat chłopaka: " pierwszy dzień i noc za nami , jest rewelacyjny , grzeczny , posłuszny , burczy mało , domu już pilnuje jakby się w nim urodził , ludzi obcych wpuszcza ale szczeka na dzwięk dzwonka , potem grzecznie obwąchuje i przychodzi do mnie . W nocy dał się wypuścić najmłodszemu kotu Witusiowi . Wituś ma wielkie chęci do zabawy o 3 w nocy , nikt się na to nie nabiera , ani reszta starych kotów , ani Haga dożyca błękitna 7 miesięczna , wszyscy go olewają , a Lusio nowy w stadzie , nie wiedział ....... no i troszkę się pobawiły , no jakieś pół godzinki , hi hi hi , reszta łącznie z nami / rodzicami i dziećmi ludzkimi , patrzyliśmy na to z rozbawieniem / aż w końcu Lusio kapnął się że Wituś tak będzie do rana , odwrócił się na pięcie i poszedł na swoje łóżko. Wituś jest jego kumplem , Haga jego królewną , reszta futrzaków jest , no trudno , niech będzie , nawet królika powąchał i nic....... złoto nie pies. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za troskę i po moc dla Rewizora , kiedy było mu ciężko , a mnie jeszcze nie było....." Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Piękne wiadomości! Serce się raduje, jak się czyta takie opowieści:):):) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Cudne wieści! Więcej takich nam trzeba Quote
Magolek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Też się poryczałam, z radości. :) Ale też trochę i z żalu, że najpierw muszą przejść gehennę, upodlenie, że nie może być od razu tak normalnie. Quote
wilczy zew Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Wieści super. Zastanawiam się jak to wygląda gdy dorosły dog bawi się z młodym kotem? Te proporcje! Quote
_Dunaj_ Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 I znów mi łezki pociekły, ale z radości, Dog potrafi sie też z papugą bawić jeszcze większa róznica w proporcjach. A może się nowa Pani Rewizora na dogo zalogować żeby watek dlaej trwał ku pkrzepieniu serc? Czy teraz ma na imię Lusio farciarz. Quote
docha Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 "Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za troskę i pomoc dla Rewizora , kiedy było mu ciężko , a mnie jeszcze nie było....." Ile w tym zdaniu jest optymizmu :) Quote
holmina Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 rozwaliła mnie tak historia rewizorka!jak fajnie sie zakonczyla !super czy nowa pani bedzie tu czasem zamieszczac zdjecia pana doga?bo chetnie zobacze go w nowym otoczeniu jak sie bawi i jest szczesliwy!!!! Quote
Maryna Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 No właśnie fotki poprosimy:-)) Bardzo się cieszę i wierzę,że to wielka miłośc na zawsze Quote
Glutofia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 To wam przekopiuję i będę na bieżąco przeklejać. Fotki obiecane " w domu JEST DOBRZE . Dziś była pierwsza próba sił , Lucek trzymał zabawkę i nie chciał oddać , burczał ile wlezie , oddał a potem poszedł na miejsce , niepyszny . Z Hagą znajomość kwitnie , tylko że ona małpa ma 7 mcy i tylko by się bawiła , a Lucjan Groźny , bawić się tak ale też poleżeć , pomilić z mną i czasem z Jackiem . Jak ma dość to ucieka na swoje łóżko i burczy na nią ." Quote
_Dunaj_ Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Moje też na siebie burczą, a potem sobie pychole wylizują Quote
joanka40 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Witam serdecznie !!! Mamy zepsuty komputer i nie mogłam korzystać z internetu. Dziś grzecznościowo korzystam z internetu u rodziny. Wszyscy bardzo się cieszymy,że Rewizor ma swoją ukochaną Panią. Monika, serdecznie dziękuję za wszystko !!! Będę dalej aktywnie uczestniczyć w akcjach dogomanii jak odzyskamy dostęp do internetu. Nowej Pani i Rewizorkowi życzę dużo, dużo szczęścia !!! Quote
Norel Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Doczytałam zaległosci. Cudownie ze choć jeden piesio znalazł prawdziwy dom!!!! Quote
Olga7 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Rewizor na szczęście b.prędko znalazl b.dobrych ludzi ,ktorzy na pewno wynagrodzą mu przez resztę jego jegoż życia wszystkie zaznane przedtem bral należytej opieki , krzywdy i głod ,zaznane wcześniej z winy poprzedniego właściela. Tacy ludzie-rodzina ,jak ta do ktorej trafił porzucony i wyglodzony wcześniej Rewizor to jakby rekompensata ,nagroda za te krzywdy i głod oraz poniewierkę jakiej teh dog wczesniej musial zaznać z winy złych ludzi i domu do których wcześniej mial nieszczęście trafić .Już fotografia szczęsliwej i b.sympatycznej Pani z Rewizorem w objęciach napawa nas radością ,że uratowny Rewizor trafił do tak dobrych i serdecznych ludzi !! Wszystkiego dobrego i dużo radości z posiadania wyjątkowego doga Rewizora -podróżnika koleją !!:loveu::loveu::loveu: Quote
Isiak Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 I ja mam mokre oczy czytając ten wątek, i te wieści :multi: Powodzenia dla Rewizorka i jego cudownej, nowej rodziny :loveu: Quote
holmina Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 to ze takie wielki pies bawi sie z kotem,,,jest tez wzruszajace i pozytywne,ze nie ma w nim agresji super Rewizorku!tak trzymaj i badz grzeczny! Quote
_Dunaj_ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Albo jakaś krótka informacja, przez te 3 dni coś sięz pewnością działo Quote
dorobella Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Cioteczki sorry za offa, wychudzony szkielet ONki http://www.dogomania.pl/threads/216365-DINA-skrajnie-zag%C5%82odzona-suczka-ONka-prosi-o-wsparcie-i-DS Quote
Recommended Posts