Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowa pani zalogowała się na molosach przekopiuję wam co pisze na temat chłopaka:

" pierwszy dzień i noc za nami , jest rewelacyjny , grzeczny , posłuszny , burczy mało , domu już pilnuje jakby się w nim urodził , ludzi obcych wpuszcza ale szczeka na dzwięk dzwonka , potem grzecznie obwąchuje i przychodzi do mnie . W nocy dał się wypuścić najmłodszemu kotu Witusiowi . Wituś ma wielkie chęci do zabawy o 3 w nocy , nikt się na to nie nabiera , ani reszta starych kotów , ani Haga dożyca błękitna 7 miesięczna , wszyscy go olewają , a Lusio nowy w stadzie , nie wiedział ....... no i troszkę się pobawiły , no jakieś pół godzinki , hi hi hi , reszta łącznie z nami / rodzicami i dziećmi ludzkimi , patrzyliśmy na to z rozbawieniem / aż w końcu Lusio kapnął się że Wituś tak będzie do rana , odwrócił się na pięcie i poszedł na swoje łóżko. Wituś jest jego kumplem , Haga jego królewną , reszta futrzaków jest , no trudno , niech będzie , nawet królika powąchał i nic....... złoto nie pies. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za troskę i po moc dla Rewizora , kiedy było mu ciężko , a mnie jeszcze nie było....."

Posted

Też się poryczałam, z radości. :) Ale też trochę i z żalu, że najpierw muszą przejść gehennę, upodlenie, że nie może być od razu tak normalnie.

Posted

I znów mi łezki pociekły, ale z radości, Dog potrafi sie też z papugą bawić jeszcze większa róznica w proporcjach. A może się nowa Pani Rewizora na dogo zalogować żeby watek dlaej trwał ku pkrzepieniu serc? Czy teraz ma na imię Lusio farciarz.

Posted

"Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za troskę i pomoc dla Rewizora , kiedy było mu ciężko , a mnie jeszcze nie było....." Ile w tym zdaniu jest optymizmu :)

Posted

rozwaliła mnie tak historia rewizorka!jak fajnie sie zakonczyla !super
czy nowa pani bedzie tu czasem zamieszczac zdjecia pana doga?bo chetnie zobacze go w nowym otoczeniu jak sie bawi i jest szczesliwy!!!!

Posted

To wam przekopiuję i będę na bieżąco przeklejać. Fotki obiecane

" w domu JEST DOBRZE . Dziś była pierwsza próba sił , Lucek trzymał zabawkę i nie chciał oddać , burczał ile wlezie , oddał a potem poszedł na miejsce , niepyszny . Z Hagą znajomość kwitnie , tylko że ona małpa ma 7 mcy i tylko by się bawiła , a Lucjan Groźny , bawić się tak ale też poleżeć , pomilić z mną i czasem z Jackiem . Jak ma dość to ucieka na swoje łóżko i burczy na nią ."

Posted

Witam serdecznie !!! Mamy zepsuty komputer i nie mogłam korzystać z internetu. Dziś grzecznościowo korzystam z internetu u rodziny. Wszyscy bardzo się cieszymy,że Rewizor ma swoją ukochaną Panią. Monika, serdecznie dziękuję za wszystko !!! Będę dalej aktywnie uczestniczyć w akcjach dogomanii jak odzyskamy dostęp do internetu. Nowej Pani i Rewizorkowi życzę dużo, dużo szczęścia !!!

Posted

Rewizor na szczęście b.prędko znalazl b.dobrych ludzi ,ktorzy na pewno wynagrodzą mu przez resztę jego jegoż życia wszystkie zaznane przedtem bral należytej opieki , krzywdy i głod ,zaznane wcześniej z winy poprzedniego właściela. Tacy ludzie-rodzina ,jak ta do ktorej trafił porzucony i wyglodzony wcześniej Rewizor to jakby rekompensata ,nagroda za te krzywdy i głod oraz poniewierkę jakiej teh dog wczesniej musial zaznać z winy złych ludzi i domu do których wcześniej mial nieszczęście trafić .Już fotografia szczęsliwej i b.sympatycznej Pani z Rewizorem w objęciach napawa nas radością ,że uratowny Rewizor trafił do tak dobrych i serdecznych ludzi !! Wszystkiego dobrego i dużo radości z posiadania wyjątkowego doga Rewizora -podróżnika koleją !!:loveu::loveu::loveu: