Magolek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Taki fajny chłopak :) oby znalazł cudny domek. Quote
Alla Chrzanowska Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 To naprawdę piękny pies. Piękny i to bardzo!!! Quote
Glutofia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Sprawdzamy domek dla chłopaka :razz: będę wiedzieć za kilka dni bo nie wiem jak osoba sprawdzająca będzie dyspozycyjna by tam podjechac ale czuję że...będzie dobrze Quote
Sarunia-Niunia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Piękne wiadomości! Oby się udało! Rewizor to piękny i dostojny psiak i bardzo zasługuje na cudowny, kochający dom!!! Quote
holmina Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Glutofia']Sprawdzamy domek dla chłopaka :razz: będę wiedzieć za kilka dni bo nie wiem jak osoba sprawdzająca będzie dyspozycyjna by tam podjechac ale czuję że...będzie dobrze[/QUOTE] O JAK FAJNIE!!!!kibicuje mu od pierwszego postu,,,jak jeszcze byla tu tylko zalozycielka watku...i baaaaaardzo sie ciesze ze sie facetowi udalo trafic na takie fajowe ciotki ktore go uratowaly przed tulaczka,glodem i prawdopodobnie smiercia! SUper ciotki!!!gratulacje!! trzymam kciuki za domek dla Rewizora! Quote
Maryna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Żeby okazał się najlepszym z możliwych -tem domek:-))Trzymam z całej siły Quote
Magolek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Tak, oby był najlepszy, też trzymam kciuki. :) Quote
LeksA Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 na dworze pada, ciemno i zimno ... wchodzę na wątek Rewizora żeby poprawić sobie humor a tu proszę takie dobre wieści ! trzymam kciuki mocno ! Quote
Isiak Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ale super wieści :multi: Cuda się dzieją na dogo, tak szybko domek dla olbrzyma się znalazł :multi: A on z każdym kilogramem robi się coraz przystojniejszy. Wpadła mi w oko ta śliczna biało-czarna sunia na zdjęciach z Rewizorkiem :loveu: A nie mają cioteczki jakiegoś domku dla astki z mojego podpisu? Przy okazji zaproszę na bazarek z moimi wytworami na spłatę długu u weta: http://www.dogomania.pl/threads/215941-Ręcznie-robione-kartki-na-dług-Farcika-do-18.10.-do-22.00 Quote
Nano Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Isiak']Wpadła mi w oko ta śliczna biało-czarna sunia na zdjęciach z Rewizorkiem :loveu: [/QUOTE] oj tak... Sarunia jest równie cudowna :) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Trzymam kciuki za Ciebie Wizorku!!! Quote
Glutofia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 sunia również szuka domu i ta błękitka też. Ja nie wiem czy domek się znalazł. Na razie go sprawdzamy a czy się znalazł to będzie wiadomo pewnie pod koniec tygodnia po wizycie :) Quote
LeksA Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 trzymam kciuki za kandydata na domek ... oby okazał się najwłaściwszy ! Quote
abra43 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 :kciuki::kciuki::kciuki:Ja też trzymam kciuki musi być dobrze Quote
Isiak Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Też trzymam i czekam na oficjalne potwierdzenie, że to jest TEN dom :) Quote
Olga7 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Rewizorowi -za tę tułaczkę po dworcach,peronach i podróże pociągami oraz ucieczki przed pojmaniem go ,za te m-ce a może nawet lata glodzenia go ,za te wyżebrane kanapki na peronach u litościwych podróżnych ,za tę poniewierkę wcześniejszą -należy się ogromne serce i serdeczna opieka u wyjątkowych ,b.dobrych ludzi :loveu::loveu::loveu:. Oby takiego domu doczekal Rewizor-podróznik kolejami PKP ,choć to byly jazdy bez biletów -na gapę.:p Rewizor powinien dostać dożywotnia ,bezplatną miejscówkę od PKP!! :razz: Za to choćby,że tak sprawnie i bezpiecznie dla siebie oraz innych pasażerów PKP oraz samych pociagów podróżował !!;) i nie trafilo się mu żadne nieszczęscie oraz nie byl powodem żadnego nieszczęscia ,czego można bylo się obawiać jednak ,gdy wielki ,samotny i porzucony taki pies jak on przemieszczal się blyskawicznie po peronach i w wagonach na różnych trasach . Quote
holmina Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 dziewczyny...a moze by tak....opisac jego historie,dolaczyc foto,zrobic logo....i jakis slogan przyjazne pkp...cos w tym stylu pkp mialoby reklamowke a ztego jakis sponsoring dla podroznika../najlepiej uderzyc do prywatnych lini przewozowych? Quote
MiliVanili Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 a ja zapraszam również na wątek Saruni (w podpisie) :) Quote
Recommended Posts