Sarunia-Niunia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms](*) LUCJAN (*) [SIZE=6]17.05.2008 - 24.01.2013[/FONT] [FONT=comic sans ms]Lucjanku, Luśku, Rewizorku.... trojga imion cudowny Psiaku... Nigdy nie zapomnimy, zapewniamy Ci w naszych sercach pamięć o Tobie!!! [/FONT][FONT=comic sans ms] Muszę już iść… [/FONT] [FONT=comic sans ms]Ciężko mi cię zostawiać.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Kto ci teraz przypilnuje domu?[/FONT] [FONT=comic sans ms]Kto ci głowę położy na kolanach,[/FONT] [FONT=comic sans ms]patrząc w oczy z miłością i tęsknotą? [/FONT] [FONT=comic sans ms]Kto cię weźmie na spacer,[/FONT] [FONT=comic sans ms]żebyś oglądała świat nie tylko[/FONT] [FONT=comic sans ms]zza samochodowych szyb? [/FONT] [FONT=comic sans ms]Muszę już iść…[/FONT] [FONT=comic sans ms]Płacz, jeśli ci to pomoże... [/FONT] [FONT=comic sans ms]Ja też, idąc przez tęczowy most,[/FONT] [FONT=comic sans ms]co chwila będę[/FONT] [FONT=comic sans ms]oglądać się za siebie... [/FONT] [FONT=comic sans ms]Muszę już iść,[/FONT] [FONT=comic sans ms]chociaż bardzo cię kocham[SIZE=4]!!! [/FONT] [FONT=comic sans ms]Wiesz… zawsze byłem o ciebie zazdrosny.[/FONT] [FONT=comic sans ms]Ale teraz – proszę –[/FONT] [FONT=comic sans ms]zrób przy sobie miejsce[/FONT] [FONT=comic sans ms]dla następnego psa... [/FONT] [FONT=comic sans ms]Będzie mi łatwiej.[SIZE=4]..[/FONT] [FONT=comic sans ms](Barbara Borzymowska)[/FONT] [FONT=comic sans ms][/FONT] Edited January 24, 2013 by Sarunia-Niunia Quote
dorobella Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Biegaj szczęśliwy kochany Rewizorku-Lucjanku za Tęczowym Mostem Quote
joanka40 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Nie tak miało być...żył niecałe 5 lat...to zdecydowanie za mało. Zawsze będę o Tobie pamiętać, Kochany Psiuńcio... Quote
Norel Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Szkoda psiaka :( nie za długo nacieszył się domkiem... (a czemu nie piszecie jego prawdziwego imienia rodowodowego i przydomku? on jest chyba z tej samej hodowli co moja Herbunia..) Quote
Nano Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 dobrze ze ostatni czas spędzileś w kochającym domku... [*] biegaj szczęśliwie za TM Quote
Recommended Posts