Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie.
Przekopiuję wam co pisze nowa pani. A od siebie dodam że stodoła którą widac w tle to nie jest lokum Rewizora :evil_lol:
Rewizor (teraz Lucjan) jest grzeczny. Zostaje sam w domu i nic nie szkuci. Ładnie przybiera był dzisiaj u weterynarza pani doktor powiedziała że jak będzie tak ładnie tył to za dwa tygodnie go zaszczepi a za kolejne dwa wykastruje.
Jest dobrze :)
Wieści od nowej pani:

" Lucjan Groźny / któremu 4 miesięczny kot wyrwał dziś z paszczy kawałek mięsa i uciekł -wstydzę się za mojego psa / waży już 53 kg !!!!!!!!!!!!!!!! W nowym domu czuje się dobrze i nowy dom z nim też super . A to my 30 min przed zgubieniem się w lesie . Zgubiliśmy się i szwendalismy się godzinę , dobrze że byłam z Luckiem , bo bałam się bardzo."

Posted

No wreszcie mamy internet !!! Strasznie długo trwało to naprawianie ale wreszcie jest. Rewizor wygląda pięknie na załączonych wcześniej zdjęciach. Bardzo, bardzo się cieszę, że znalazł taką fajną Rodzinę. Nowa Pani i Rewizor wyglądają kwitnąco ! Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze !!!

Posted

Glutofia napisał(a):
Super że jesteś!
Donoszę że u chłopaka wszystko w najlepszym porządku. Poczekam na foty i napiszę coś więcej

Pisz,pisz:-))I koniecznie foty,duuużo:-))

Posted

przeklejam wam wieści z nowego domu:

"Hej. U moich psiaków wszystko jak najlepiej , Lucjan wczoraj po raz pierwszy !!!!!!! zostawił odrobinę jedzenia w misce , połozył się obok , najedzony i POZWOLIŁ wejść kotu do miski i wyjeść resztki , mój kochany Lusio normalnieje z dnia na dzień , myślę że już niedługo zapomni całkiem o złych rzeczach które go spotkały . Dziś obiecuję wkleić kolejne zdjęcia , zobaczycie jak pięknie i szybko nabiera ciała , nic nie zostało z biednego smutaska . Odżył , podniósł głowę do góry , wygląda pięknie i dumnie. Pozdrawiam Aga. PS. nie broi w domu , nic nie niszczy . Dopisek dla Gabi : W PRZECIWIEŃSTWIE DO HAGUSI , KTÓRA DEMOLUJE ILE WLEZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Posted

Lucjan jest poprostu PIĘKNY!!!
A jeszcze to, w jaki sposób opowiada o Nim Jego Domek, świadczy tylko o tym, że trafił w końcu do Ludzi, którzy Go kochają, czyli do domu na jaki sobie zasłużył!!!
Pies IDEAŁ, jak wcześniej pisała Joanka - grzeczny, nie niszczy, kocha kotki i dzieli się jedzeniem...