Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isiak']No to ja tak dla rozrywki na Rewizorkowym wątku wkleję fotki pociesznych haftów:

Mnie też się bardzo podobają, a może jakies klub hafciarza i będzie co na bazarkach wytawiać

• Replies 710
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trafiłam przez bazarek Norel :) aż wierzyc mi sie nie chciało, ze się znalazł, a TZ sie pyta czemu sie szczerze do monitora jak jeden taki do sera
cuda, przypadki, zbiegi okoliczności, obojętne jak je nazywać byle się zdarzały jak najczęściej

Posted

Isiak napisał(a):
Czasami wystawiam małe rzeczy.

prosze mnie zawiadomic na pw jak bedzie hafciarski bazarek.....bardzo lubie hafty,sma aktualnie sie ucze....ale wychodza mi kulfonki....podobnie z szydelkiem,chyba jestem beztalenciem!ale chetnie cos kupie jak mi wpadnie w oko

Posted

docha napisał(a):
ja też chcę bazarek hafciarski, a może jakieś charty ( biało-czarne;)

I dogi i charty i inne też, bo część z nas ma mieszane towrzystwo lub miała, a wszystkie sa tak samo kochane

Posted

[quote name='_Dunaj_']I dogi i charty i inne też, bo część z nas ma mieszane towrzystwo lub miała, a wszystkie sa tak samo kochane

Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale skoro są tutaj chętne na hafty osoby, to zapytam: czy byliby chętni na haftowane portrety psich ras, ale bez oprawy - tzn. przesyłałabym tylko wyhaftowaną kanwę do samodzielnego oprawienia? Chciałabym zrobić taki bazarek (w przyszłości).
Zajrzyjcie też proszę do naszej pszczyńskiej ofiary malolatów:
http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesięczna-wygłodzona-i-katowana-sunia!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzieło

Aaaa! Jeśli ktoś chce te wzory paniczek z dogami, to proszę o adresy mailowe :)

Posted

Isiak napisał(a):
Jasne, że mam :) W końcu ja ześwirowana ciotka na punkcie krzyżykowego haftu jestem :)

Co mam zrobić, żeby dostać te wzory, a przynajmniej ten z dwoma dogami
_Dunaj_ napisał(a):
Mnie też się bardzo podobają, a może jakies klub hafciarza i będzie co na bazarkach wytawiać

W styczniu wystawiałam obrazek z terierem na licytacji.

Posted

Chłopczyk jest bardzo grzeczny! Byliśmy na spacerku Brydka zaczepiała go do zabawy ale nie chciał. Wrócił strasznie zmęczony zjadł miskę i śpi. Dziś już spał tak mocno że nie zauważył iż wstałam i poszłam ze swoimi psami. Prawdziwy dog- trzeba z wyra ściągać :) Nie wiem dlaczego ale sypia z Hienem.
Niestety znowu wydala z siebie śluzy to chyba będą lambrie. W poniedziałek zaryzykujemy odrobaczenie.

Zapraszam na bazarek piankowy dla Rewizora:
http://www.dogomania.pl/threads/215453-Pianka-a-na-niej-twoje-ulubione-zdj%C4%99cie!-na-S.O.S.-do-12.10?p=17731211#post17731211

Posted

[quote name='Isiak']Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale skoro są tutaj chętne na hafty osoby, to zapytam: czy byliby chętni na haftowane portrety psich ras, ale bez oprawy - tzn. przesyłałabym tylko wyhaftowaną kanwę do samodzielnego oprawienia? Chciałabym zrobić taki bazarek (w przyszłości).
Zajrzyjcie też proszę do naszej pszczyńskiej ofiary malolatów:
http://www.dogomania.pl/threads/215438-Kilkumiesięczna-wygłodzona-i-katowana-sunia!PILNIE-potrzebny-DT-zobacz-ludzkie-dzieło

Aaaa! Jeśli ktoś chce te wzory paniczek z dogami, to proszę o adresy mailowe :)

ja bym chętnie wzięła udział w takim bazarku:) może jakiś sznaucer albo pekińczyk by się znalazł??:)

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
ja bym chętnie wzięła udział w takim bazarku:) może jakiś sznaucer albo pekińczyk by się znalazł??:)

Myślę, że by się znalazły :)
Jak dobrze czytac takie wieści, że Rewizor czuje się coraz lepiej, i coraz bezpieczniej :) Czy odrobaczanie w takim stanie wycieńczenia jest dla psa bezpieczne? Ale z drugiej strony robale - fe! - też mu szkodzą.
Alla - podaj adres na który wysłać wzór. Maila znaczy się :)