Soko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Byłoby super. Trzymam kciuki, żeby wszystko wypadło pomyślnie :) Quote
elik Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A ja radziłabym się zastanowić nad adopcją młodej suni przez starsza kobietę. Zbyt wiele psiaków "ląduje" w najlepszym wypadku w schronisku po śmierci swojego starszego opiekuna. Poza tym młode psy potrzebują ruchu, którego nie są w stanie zapewnić im starsze osoby. Quote
MTD Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Auraa jak zdrowie? Coś się zmieniło w sprawie psinki? Dowiedziałaś się coś więcej? Quote
auraa Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Powoli wracam do świata żywych ale nie mam siły siedziec przy komputerze. Dom oczywiscie do sprawdzenia. Małą trzeba wysterylizowac ale na razie ja muszę odzyskać siły. Proszę o wsparcie na karmę!!!!!!! Quote
*Gajowa* Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Witaj w świecie żywych i wracaj szybciutko do zdrowia. Quote
auraa Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Dziękuję. Wracam ale powoli. Boli.................. Quote
MTD Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zbieraj siły, zbieraj i uściskaj Lubisię! Quote
auraa Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Byłam na kontroli u lekarza. Goi się dobrze. Trzeba czasu. Lubisia rozrabia, rządzi. Jest bardzo kochana. Mysle, ze w przyszłym tygodniu umówimy się na sterylizację. Prosimy o wsparcie na karmę! Quote
auraa Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Cioteczki, gdzie jesteście?????????????? Quote
auraa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Dzień dobry. Ciocie, nie zapominajcie o nas.................. Quote
MTD Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Auraa, ja mogę wspomóc, ale tylko tyle, co ostatnie dwa razy :( Quote
auraa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Dziękuję. Lubisię wzięłam, bo miałam obiecaną pomoc spoza dogo. Niestety osoba, która miała pomóc, okazała się nierzetelną. Ja Lubisi na ulicę nie wyrzucę, choć w tej chwili naprawdę moja sytuacja finansowa jest nieciekawa. Mąż pracuje od świtu do nocy a pieniędzy nie ma. Nie chce mi się już pisać na ten temat.............. Quote
malagos Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 cholerka, z tymi pieniędzmi to zawsze kłopot..... Quote
auraa Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Dzień dobry!!!!!!!! Dziś musze zadzwonić w sprawie sterylki. Quote
jostel5 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Lubisiu-odwiedzam psinę,Auroo-strasznie mi Cię żal,bo bezsilność w takiej sytuacji,gdy chce się pomagać ,ale pieniędzy-brak jest okropna! Niestety-też mam ostatnio pusto w portfelu i kilka potrzebujących psiaków pod opieką....! Szlag by to! Quote
NusiaiJa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Auro jesteśmy, śledzimy wątek suni i trzymamy kciuki za dobry domek dla Lubisi i za Twoje zdrówko. Obawy Elik sa słuszne,też bym sie zastanawiła nad oddaniem młodziutkij suni starszej Pani, ale gdy Pani jest w średnim wieku , w pełni sił i pokocha Lubisie całym sercem to czemu nie... Poprosze o nr.konta na pw, Quote
auraa Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Rozmawiałam dziś z Panią. Lubisia ma mieszkać u starszej pani ale opiekować będą się wspólnie, bo w tym domu mieszka cała rodzina. Starsza pani ma po prostu swoje mieszkanie. Zresztą po wizycie wszystko stanie się jasne. Lubisia będzie mogła biegac po podwórku. Wczoraj nie dzwoniłam, nie miałam siły. Lubisia będzie sterylizowana na Ursynowie , z Ursusa to niby nie daleko ale przez te korki to godzina w jedna stronę. Zadzwonię w poniedziałek. Muszę zorganizowac jakiś transport już nie mam odwagi prosić męża. Znowu się nasłucham, że przeze mnie zawalił jakieś sprawy. Dziś natomiast byłam z moim kotem u lekarza. Wydałam 140 zł.Dostał jakiegoś uczulenia, stan zapalny w jamie ustnej a przy szesciu zwierzakach musimy wiedziec co to jest. Podejrzewamy alergię, tylko na co? NusiaiJa dziękuję za pomoc. Quote
auraa Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 NusiaiJa, nie mogę przesłać Ci wiadomości, chyba masz zapchaną skrzynkę. Quote
Recommended Posts