jostel5 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Każdy dom tymczasowy jest na wagę złota ,więc rozumiem,Auraa,że nie możesz inaczej,chociaż serce czasem krwawi! No i zazdroszczę Ci bardzo,bo moje trzy sucze....:mad: No,nie pozwalają mi być dt....:shake: Chociaż bym chciała....Może kiedyś!:p Quote
malagos Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 a ja się pochwalę, ze moja tymczasowiczka Tika pojechała dziś raniutko do swego nowego domku. zaraz przyjezdża kolejna, dzikus podobno ogromny mimo małej postury....... Quote
auraa Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 To szybciutko znalazła dom. Lubisie zaszczepiłam . Mam popsuty internet. Podnoście małą! Quote
jostel5 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Maleństwo jest naprawdę śliczne!:) Jeszcze raz przejrzałam zdjęcia i jestem nią zachwycona...:) Quote
auraa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Lubisia, to największa przylepa jaką miałam na tymczasie. Najwazniejsze jest głaskanie. A jakie przy tym robi miny! Jest straszną zazdrośnicą. Odpędza Freda i Atosa, żeby być najbliżej nas. Dziś przyszła znajoma, której mała nie widziała wcześniej. Zanim ktoś otworzył furtkę, kobieta była wylizana a Lubisia wygłaskana, przez pręty w ogrodzeniu..:lol: Quote
Lumix Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Niestety wtedy nie miałabyś takiego serca.auraa napisał(a):Gdybym miała dużo kasy!!!!!!!!!:lol: Quote
auraa Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 mało kasy ogranicza pojemność mojego serca. :shake: Ciotki, nie wiem jak pomóc choremu kotu ode mnie z pracy. Bez pomocy nie przeżyje zimy. Założę mu watek. Zajrzyjcie. Quote
auraa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Przylepa szaleje. Jest naprawdę super psinką. Jej ulubiona pozycja to z łapami w górze. Minę ma przy tym taką, jak te psy z reklamy Pedigree. Piękne, równiutkie ząbki w delikatnym uśmiechu;). Może uda mi się kiedyś zrobic takie zdjęcie. Nie dość, że na fotelu, to jeszcze poduszki brakuje pod głową:lol: Tak lubię! Quote
Soko Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jakoś mi przeleciał wątek i zdjęcia ;) piękna.. o rety, taki pieszczoch to spełnienie marzeń :D Quote
malagos Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Auraa, gdzie ten kot jest, jakie to miasto? Quote
auraa Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Kot jest w Warszawie Ursus. Przychodzi do mojej pracy. Quote
MTD Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 słodko wygląda na tym fotelu, mój pies toczy wojnę ze mną i kotem o fotel :) Quote
emilia2280 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Przepraszam, ale mielismy male zawirowanie ze skrzynkami fundacyjnymi i moja osobista skrzynka dopiero od niedawno dziala i przeczytalam wlasnie prosbé o pomoc Lubisi. Czy sterylizacja nadal jest potrzebna? Quote
MTD Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Prędzej czy później, ale dzięki za odzew. Lubisia jest jeszcze przed sterylizacją, ale miał ją w końcu sfinansować Koci Świat, czy to na pewno aktualne dowiemy się zapewne kiedy na wątek wróci Auraa. Auraa zdrowiej, potrzebujemy Cię! :) Quote
auraa Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Jestem. Totalne szaleństwo! Dziś mimo zwolnienia musiałam pojechac do pracy pozałatwiać różne sprawy. Między innymi w sprawie kota. Wszystko załatwiłam: lecznicę pułapkę, tylko kota nie ma. Oby nie było za późno! Mąz woził mnie w tą i z powrotem. Kiedy przyjechał mnie odebrać w samochodzie siedziała Lubisia! Władowała mu się do samochodu i postanowiła jechac na wycieczkę. Była bardzo grzeczna. Pokazałam ją nawet pani z Urzędu Dzielnicy z Ochrony środowiska. Niestety na koniec mała zwymiotowała. Na szczęście nie za dużo. Sunię można wysterylizować 14 listopada, jednak ze względu na moją operację musimy to trochę odłozyć. Chyba że przepadnie mi drugi termin operacji, bo znów mam zapalenie zatok. Ja się załamię. Lubisia ma mieć wsparcie z Kociego świata. Idę odpocząć. Quote
Soko Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Zdrowiej i żadnego zapalenia! Muszę powywalać kilka wątków z subskrypcji, bo przelatują mi te aktualne ;) Quote
auraa Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 w gromadce z Fredziem i Zuzią i ze swoim ulubionym panem Quote
MTD Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Auraa, napiszesz jakiś nowy tekst do ogłoszeń, wiesz już więcej na temat psinki.. Hm ? Cudna ta Twoja banda:) Quote
auraa Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Tekst napiszę ale jutro. Dzis już mi głowa nie pracuje;) Quote
auraa Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Dziś miałam telefon w jej sprawie. Dzwoniła córka, chce Lubisię dla swojej mamy,starszej kobiety, której odeszła suczka. Brzmiała miło ale muszę jeszcze dowiedzić się kilku rzeczy. Przede wszystkim, kto małą będzie się zajmował, kiedy pani zachoruje itd. Mają domek w Warszawie. Quote
Recommended Posts