auraa Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Dlaczego nikt nie zagląda do malutkiej?:cool3: Dzisiaj zaczęła szczekać, razem z moimi psami! Quote
*Gajowa* Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='auraa']Dlaczego nikt nie zagląda do malutkiej?:cool3: Dzisiaj zaczęła szczekać, razem z moimi psami![/QUOTE] Rozkręca się dziewczynka ;). Quote
auraa Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 rozkręca! Jest to pierwszy pies, który wybrał mojego męża:lol: Quote
auraa Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 U mnie je sucha karmę. Ale najbardziej lubi żebrać! Quote
auraa Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Nie wiem jak ktoś mógł chcieć ją zabić. Ona jest naprawdę miła i posłuszna. Za moim mężem chodzi krok w krok. Quote
Osa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='auraa']U mnie je sucha karmę. Ale najbardziej lubi żebrać![/QUOTE] :evil_lol: Normalka..:evil_lol: Quote
MTD Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 najlepsze w żebraniu jest to, że czasem można coś wyżebrać :D Quote
*Gajowa* Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='MTD']najlepsze w żebraniu jest to, że czasem można coś wyżebrać :D[/QUOTE] Właśnie :lol: jak można coś wyżebrać to czemu nie żebrać ?;) Quote
auraa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 MAŁA JEST BARDZO FAJNA. POSŁUSZNA, GRZECZNA. CZASAMI WYCHODZĄ Z NIEJ JAKIES STRACHY ALE TYLKO NA CHWILĘ. WIE DO CZEGO SŁUZĄ FOTELE I WERSALKA. KRZESŁA ZRESZTĄ TEŻ. WCZORAJ JEJ SZUKAŁAM W POKOJU I NIGDZIE JEJ NIE BYŁO . PRAWDOPODOBNIE UŁOŻYŁA SIĘ NA KRZEŚLE PRZY STOLE I NIE BYŁO JEJ WIDAĆ. DZIŚ CAŁY WIECZÓR GANIA SIĘ Z FREDEM. PÓJDZIEMY DO LEKARZA, NIECH JĄ OBEJRZY, CZY MA CIECZKĘ CZY TO COŚ INNEGO. dZIS NAWET MÓJ BEZ JAJECZNY FREDZIO CHCE JĄ ZGWAŁCIĆ. Quote
Soko Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jaka szczęśliwa. Pomyśleć, że takiego pecha miała w życiu.. Quote
auraa Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 To jeszcze nie koniec jej drogi......... Trzeba ją wysterylizować, zaszczepić a za co? Quote
Soko Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Wpisałam ją do wątku z podpisu. Może to coś pomoże. Quote
asia300 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ogłosiłam małą w watku szukam psa http://www.dogomania.pl/threads/215495-młody-piesek-wielkości-JRT-wygląd-płeć-obojętna-do-domu-pod-wawą/page2 a na chwile obecna podnosze ;) Quote
auraa Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Dziś zjadła moją podkolanówkę! Nie wiem kiedy. A miała taką niewinną minkę;). Dzwoniłam do lekarza. Jeszcze przez tydzień będę ją obserwować. Za tydzień umówimy się na wizytę i zdecydujemy co dalej. Najgorsze jest to że jesli to cieczka to w takiej sytuacji nie można jej sterylizować. Quote
Soko Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Nie lubię, jak psiaki zżerają takie rzeczy, nie ze względu na rzeczy, ale raz kupka była owinięta w folię po nagrodach, innym razem w jakąś nitkę.. przy nitce się przestraszyłam, czy jej czegoś nie uszkodziła.. ale te niewinne miny zawsze mnie rozczulają :P Quote
MTD Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 cześć Kluseczko, niechaj Ci dzień dziś cudnie mija, jak i Twoim współmieszkańcom :) Quote
Recommended Posts