Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAŁA JEST BARDZO FAJNA. POSŁUSZNA, GRZECZNA. CZASAMI WYCHODZĄ Z NIEJ JAKIES STRACHY ALE TYLKO NA CHWILĘ. WIE DO CZEGO SŁUZĄ FOTELE I WERSALKA. KRZESŁA ZRESZTĄ TEŻ. WCZORAJ JEJ SZUKAŁAM W POKOJU I NIGDZIE JEJ NIE BYŁO . PRAWDOPODOBNIE UŁOŻYŁA SIĘ NA KRZEŚLE PRZY STOLE I NIE BYŁO JEJ WIDAĆ.
DZIŚ CAŁY WIECZÓR GANIA SIĘ Z FREDEM. PÓJDZIEMY DO LEKARZA, NIECH JĄ OBEJRZY, CZY MA CIECZKĘ CZY TO COŚ INNEGO. dZIS NAWET MÓJ BEZ JAJECZNY FREDZIO CHCE JĄ ZGWAŁCIĆ.

Posted

Dziś zjadła moją podkolanówkę! Nie wiem kiedy. A miała taką niewinną minkę;). Dzwoniłam do lekarza. Jeszcze przez tydzień będę ją obserwować. Za tydzień umówimy się na wizytę i zdecydujemy co dalej. Najgorsze jest to że jesli to cieczka to w takiej sytuacji nie można jej sterylizować.

Posted

Nie lubię, jak psiaki zżerają takie rzeczy, nie ze względu na rzeczy, ale raz kupka była owinięta w folię po nagrodach, innym razem w jakąś nitkę.. przy nitce się przestraszyłam, czy jej czegoś nie uszkodziła.. ale te niewinne miny zawsze mnie rozczulają :P