auraa Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Ludzi ponoć lubi, inne psy średnio. Też myslałam o neutralnym terenie............. Quote
auraa Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Wkurzyłam się. Nie przyjechali i nawet nie zadzwonili. Kiedy po godz. czekania zadzwoniłam, usłyszałam, że starsza pani zrezygnowała. Poprzekładałam inne wazne sprawy a oni po prostu zlekcewazyli mnie i mój czas! Quote
MTD Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 takim ludziom powinno się kazać płacić za czyjś stracony czas i nadzieje ! Quote
Noemi1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 auraa widać, to zdecydowanie nie ten dom :( Szkoda, ale lepiej teraz niż mieliby ją oddać za jakiś czas :( Wkurzające jest to jak ludzie nie szanują czasu i starań innych. Za to naprawdę powinny być kary. Quote
auraa Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Co zrobić? My się za to poprzytulałyśmy! Mała bryka, z dnia na dzień jest coraz zdrowsza i weselsza. Znowu zmieniam tytuł.................... Quote
sybillas Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie przedarłam sie przez cały wątek, dlatego zapytam- czy ten "pan" nadal stosuje takie metody do zgładzania nieprzydatnych psów? Jest to przestepstwo z ustawy o ochronie zwierząt. Zabicie kozy już niestety nie, bo koza to nie pies.... Quote
auraa Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 W mieście ludzie pozbywają się psów wywożąc je do lasu lub wyrzucając przy szosie. Na wsi stosują inne metody. Nie mam złudzeń, że w tej wsi nie tylko on zabija psy. Lubisia miała zginąć bo jest suczką. Faceta ruszyło sumienie. Tylko dlatego mała żyje. Quote
Kerian Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 auraa, widocznie to nie był dom, na który warto czekać... Nie było mnie jakiś czas, wybaczcie, Cioteczki. Quote
MTD Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Aura, a dałabyś radę nakręcić filmik z Lubisią? Może to przekona do niej ludzi.. ? Quote
auraa Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Spróbuję. Zdjęłam jej dziś kubraczek i odłożyłam do prania. Gówniara nie wiadomo kiedy go pogryzła! Kerian, cieszę się, ze wróciłaś:lol: Quote
MTD Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 skoro gryzie to widocznie czuje się dużo lepiej :) Quote
auraa Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Tak, juz go nie będe zakładała. Przez tych ludzi przestałam kontrolować stan ogłoszeń. Sama nie wiem jakie ma teraz aktualne ogłoszenia:cool3: Quote
MTD Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ja ją ogłaszam ciągle, nawet dziś odświeżałam, ale jakiś tekst nowy trzeba wymyślić chyba, albo odczekać swoje na ten właściwy dom.. Quote
malagos Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 To zrezygnował ten dom na Zaciszu? ...... Cholerka, szkoda, bo już była jakaś nadzieja. Cioteczki kochane, macie kogoś, kto by zrobił kilka ogłoszeń Tikusi?.......Jakoś sama z tym problemem zostałam..........Ma tylko od nowa allegro. Quote
auraa Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 MTD dziękuję:loveu: Malagos, wykup pakiet. Je teraz będę ogłaszała w ten sposób onkę z podpisu. Quote
auraa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 cioteczki, gdzie jesteście? Kilka osób tylko tu zagląda a mała w dalszym ciągu szuka domu. Umówiłam się z kolegą, żeby jej zdjął szwy i przyciął pazury. Nie mam jak pojechać na Ursynów. Męza nie ma od świtu do nocy. Lubisia przed chwilą nasikała na podłogę, mimo ze była na dworzu. Kilka dni temu zrobiła kupę u córki w pokoju. Jesli nie zauważę, że chce wyjść nie piszczy, tylko załatwia swoje potrzeby w domu!:cool3: Wcześniej jej się to nie zdarzało. Czy to kwestia pogody? Quote
MTD Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 nie wiem czy to przez pogodę, faktem jest, że deszcz nie jest lubiany przez psiaki, moja sunia kiedy pada wyskakuje pod klatkę, robi co ma zrobić i ucieka do domu nawet jak ją ciągnę w drugą stronę. Quote
auraa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Nie wiem jak na to zareagować. Kiedy krzyczałam na wszystkie psy, wiedziała, że źle zrobiła. Quote
MTD Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 może jak do szczeniaka? nagradzaj jak zrobi na zewnątrz? Quote
auraa Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Wcześniej jej się to nie zdarzało. Ona się rozkręciła i może zapomina,ze ma robić na podwórku? Quote
MTD Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 pies chyba nie zapomina... może ma jakieś problemy z trzymaniem po sterylizacji? Quote
malagos Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Chyba zwykłe psie gapiostwo, tak myslę. Quote
MTD Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 trzymam kciuki żeby jej się to nie zdarzało :) Quote
*Gajowa* Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='MTD']pies chyba nie zapomina... może ma jakieś problemy z trzymaniem po sterylizacji?[/QUOTE] Ta dolegliwość ujawnia się podobno po wielu miesiącach po sterylce. Suczki czasami miewają zaburzenia w siusianiu ale to mija, nie martw sie auraa. Quote
Recommended Posts