Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkurzyłam się. Nie przyjechali i nawet nie zadzwonili. Kiedy po godz. czekania zadzwoniłam, usłyszałam, że starsza pani zrezygnowała. Poprzekładałam inne wazne sprawy a oni po prostu zlekcewazyli mnie i mój czas!

Posted

auraa widać, to zdecydowanie nie ten dom :( Szkoda, ale lepiej teraz niż mieliby ją oddać za jakiś czas :(
Wkurzające jest to jak ludzie nie szanują czasu i starań innych. Za to naprawdę powinny być kary.

Posted

Co zrobić? My się za to poprzytulałyśmy! Mała bryka, z dnia na dzień jest coraz zdrowsza i weselsza. Znowu zmieniam tytuł....................

Posted

Nie przedarłam sie przez cały wątek, dlatego zapytam- czy ten "pan" nadal stosuje takie metody do zgładzania nieprzydatnych psów? Jest to przestepstwo z ustawy o ochronie zwierząt. Zabicie kozy już niestety nie, bo koza to nie pies....

Posted

W mieście ludzie pozbywają się psów wywożąc je do lasu lub wyrzucając przy szosie. Na wsi stosują inne metody. Nie mam złudzeń, że w tej wsi nie tylko on zabija psy. Lubisia miała zginąć bo jest suczką. Faceta ruszyło sumienie. Tylko dlatego mała żyje.

Posted

Spróbuję. Zdjęłam jej dziś kubraczek i odłożyłam do prania. Gówniara nie wiadomo kiedy go pogryzła!
Kerian, cieszę się, ze wróciłaś:lol:

Posted

Tak, juz go nie będe zakładała. Przez tych ludzi przestałam kontrolować stan ogłoszeń. Sama nie wiem jakie ma teraz aktualne ogłoszenia:cool3:

Posted

ja ją ogłaszam ciągle, nawet dziś odświeżałam, ale jakiś tekst nowy trzeba wymyślić chyba, albo odczekać swoje na ten właściwy dom..

Posted

To zrezygnował ten dom na Zaciszu? ......
Cholerka, szkoda, bo już była jakaś nadzieja.
Cioteczki kochane, macie kogoś, kto by zrobił kilka ogłoszeń Tikusi?.......Jakoś sama z tym problemem zostałam..........Ma tylko od nowa allegro.

Posted

cioteczki, gdzie jesteście? Kilka osób tylko tu zagląda a mała w dalszym ciągu szuka domu.
Umówiłam się z kolegą, żeby jej zdjął szwy i przyciął pazury. Nie mam jak pojechać na Ursynów. Męza nie ma od świtu do nocy.
Lubisia przed chwilą nasikała na podłogę, mimo ze była na dworzu. Kilka dni temu zrobiła kupę u córki w pokoju. Jesli nie zauważę, że chce wyjść nie piszczy, tylko załatwia swoje potrzeby w domu!:cool3:
Wcześniej jej się to nie zdarzało. Czy to kwestia pogody?

Posted

nie wiem czy to przez pogodę, faktem jest, że deszcz nie jest lubiany przez psiaki, moja sunia kiedy pada wyskakuje pod klatkę, robi co ma zrobić i ucieka do domu nawet jak ją ciągnę w drugą stronę.

Posted

[quote name='MTD']pies chyba nie zapomina... może ma jakieś problemy z trzymaniem po sterylizacji?[/QUOTE]

Ta dolegliwość ujawnia się podobno po wielu miesiącach po sterylce.
Suczki czasami miewają zaburzenia w siusianiu ale to mija, nie martw sie auraa.