auraa Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Zachowuje czystość. Wydaje mi się, że pierwszej nocy nie wytrzymała ale była w wielkim stresie i nie załatwiła sie na dworze. Raz chyba rano, ale nie wiem czy to ona bo mój Atosik robi takie numery. Quote
auraa Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Przed chwilą był telefon w jej sprawie. Pan bardzo miły. Mieli sunię, która dwa tygodnie temu odeszła nagle z powodu tętniaka. Pytał czy jest wysterylizowana. Zgadza się z koniecznością wszelkich procedur. Zobaczymy............... Nie jestem napalona. Quote
Soko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Chociaż mamy pewność że to pan nie z pseudo. Ja jestem dobrej myśli, ale też nie popadam w ekscytację. Większa będzie zresztą wówczas radość, jeśli domek okaże się prawdziwy:) Quote
auraa Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Dzień dobry wszystkim................... Kerian, możemy się jakoś umówić w sprawie karmy? Quote
malagos Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Najgorzej nie lubię tej chwili, gdy po psa dzwoni telefon - niby sie cieszę, ale nie wiem, czy to ten dom......... Quote
mysza 1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Zajrzałam z podpisu Aury, jaka smutna jest polska rzeczywistość, o ilu takich śmierciach nie wiemy :( straszne. Niestety niewiele mogę pomóc w tej chwili... Quote
JOHANNALIND Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Podnoszę wątek:) Smutne to wszystko, ale z drugiej strony...teraz ma pewnie dużo lepiej niż jak sobie żyła u tych ludzi na wsi...Pochodzę z Płocka i mam dużo rodziny w okolicach...ciekawa jestem z jakich stron jest Lubisia? Quote
auraa Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Okolice Płońska. Czasami tak jest, że jestem pewna a czasami coś mi nie pasuje, choć nie wiem co? I jestem niespokojna. Quote
mysza 1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jak nie jesteś pewna to nie dawaj. Intuicja to dobry doradca. Quote
auraa Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Lubisia to sunia mojego męża. Dziś nie było nas kilka godzin. Po powrocie nawet się zemną nie przywitała, pobiegła do niego:cool3: Quote
*Gajowa* Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='auraa']Lubisia to sunia mojego męża. Po powrocie nawet się zemną nie przywitała, pobiegła do niego:cool3:[/QUOTE] A to niewdzięcznica ...;) Quote
auraa Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 U Lubisi pusto! Cioteczki zapomniały o małej? Quote
MTD Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 mi to się zawsze chce płakać jak widzę takie pozytywne akcje, mała ledwo uszła z życiem, a tu taka przylepka już. jeszcze 'tylko' nowy cudny domek... Quote
Kerian Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 auraa, w tym tygodniu pod wieczór mogłabym wpaść z karmą Napisz mi priv, kiedy Ci pasuje i podaj adres :) Quote
auraa Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Witamy, witamy! Mała ma cieczkę. Nie można jej ani wysterylizować, ani zaszczepić. Zresztą skąd wziąć na to pieniądze? Quote
MTD Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 jak cieczka się skończy postaram się troszkę pomóc finansowo Quote
auraa Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Dziękuję. Nie wiem jak to wszystko ogarnąć. Ta cieczka bardzo komplikuje to co trzeba by zrobić, zeby ją bezpiecznie wyadoptować . Quote
*Gajowa* Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='auraa']Dziękuję. Nie wiem jak to wszystko ogarnąć. Ta cieczka bardzo komplikuje to co trzeba by zrobić, zeby ją bezpiecznie wyadoptować .[/QUOTE] Cieczkę można łagodnie zatrzymać podając Proverę i wtedy dośc szybko można sterylizować. Quote
auraa Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Jutro wybieramy się do lekarza. Mała zadomowiła się prawie na dobre. Uczy sie bawić zabawkami i robi się coraz fajniejsza............... Quote
Soko Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Aż się ciepło na sercu robi jak się czyta takie wieści :) Quote
auraa Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Mała zmienia figurę. W szyi przytyła, musiałam jej poszerzyć obrożę a w tali zeszczuplała. Cały czas biega............ Quote
Recommended Posts