Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zachowuje czystość. Wydaje mi się, że pierwszej nocy nie wytrzymała ale była w wielkim stresie i nie załatwiła sie na dworze. Raz chyba rano, ale nie wiem czy to ona bo mój Atosik robi takie numery.

• Replies 565
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą był telefon w jej sprawie. Pan bardzo miły. Mieli sunię, która dwa tygodnie temu odeszła nagle z powodu tętniaka. Pytał czy jest wysterylizowana. Zgadza się z koniecznością wszelkich procedur. Zobaczymy............... Nie jestem napalona.

Posted

Chociaż mamy pewność że to pan nie z pseudo. Ja jestem dobrej myśli, ale też nie popadam w ekscytację. Większa będzie zresztą wówczas radość, jeśli domek okaże się prawdziwy:)

Posted

Podnoszę wątek:) Smutne to wszystko, ale z drugiej strony...teraz ma pewnie dużo lepiej niż jak sobie żyła u tych ludzi na wsi...Pochodzę z Płocka i mam dużo rodziny w okolicach...ciekawa jestem z jakich stron jest Lubisia?

Posted

Lubisia to sunia mojego męża. Dziś nie było nas kilka godzin. Po powrocie nawet się zemną nie przywitała, pobiegła do niego:cool3:

Posted

mi to się zawsze chce płakać jak widzę takie pozytywne akcje, mała ledwo uszła z życiem, a tu taka przylepka już. jeszcze 'tylko' nowy cudny domek...

Posted

Witamy, witamy!
Mała ma cieczkę. Nie można jej ani wysterylizować, ani zaszczepić. Zresztą skąd wziąć na to pieniądze?

Posted

Dziękuję. Nie wiem jak to wszystko ogarnąć. Ta cieczka bardzo komplikuje to co trzeba by zrobić, zeby ją bezpiecznie wyadoptować .

Posted

[quote name='auraa']Dziękuję. Nie wiem jak to wszystko ogarnąć. Ta cieczka bardzo komplikuje to co trzeba by zrobić, zeby ją bezpiecznie wyadoptować .[/QUOTE]

Cieczkę można łagodnie zatrzymać podając Proverę i wtedy dośc szybko można sterylizować.

Posted

Jutro wybieramy się do lekarza. Mała zadomowiła się prawie na dobre. Uczy sie bawić zabawkami i robi się coraz fajniejsza...............