Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

olga7 napisał(a):
Lepiej zatem unikać takiego szoku i strachu dla psa -moze uda się zlapać na tę kielbasę i wątróbkę ?? OBY !!! Ja tez nie jestem za taki stresowaniem psow ,ale jak nie da rady inaczej ??? Chyba ,ze czekac i następne tyg. polowac -oswajac ?? Bo zarzucenie siatki na spa jest też b.stresujace ...Nalepiej by dal sie zlapac tak zwyczajnie ..

Oczywiscie,ze tak....ach ten chwytak,jakby to zrobic,zeby go uniknac...Bedziemy kombinowac!

Posted

Szczególnie że ja mam Go przetrzymać do momentu, gdy będzie można zabrać Go do hotelu. Boje się, że może okazac się agresywny, ze strachu. A ja mam małą suczynę w domu...

Posted

Incia napisał(a):
Szczególnie że ja mam Go przetrzymać do momentu, gdy będzie można zabrać Go do hotelu. Boje się, że może okazac się agresywny, ze strachu. A ja mam małą suczynę w domu...

A no wlasnie psiak ma trafic do Inci,nie wiemy jak sie zachowa w mieszkaniu itd.Joker nie jest agresywny,taki przyjacielski psiak,tylko zraniony przez "czlowieka",nic dziwnego,ze boi sie podejść.

Posted

Ja Mu się wcale nie dziwię, że się boi. Serce mi pęka jak pomyślę co przeszedł. Tylko próbuje myśleć racjonalnie, to jest jednak spory pies, nie jork którego spacyfikujesz jak ci ząbki pokaże...

Posted

Incia napisał(a):
Ja Mu się wcale nie dziwię, że się boi. Serce mi pęka jak pomyślę co przeszedł. Tylko próbuje myśleć racjonalnie, to jest jednak spory pies, nie jork którego spacyfikujesz jak ci ząbki pokaże...

Dokladnie,ja tez tak mysle!Ale mowie Ci Incia jak Go poznasz zakochasz sie od razu,nochala tylko calowac,ale On obojetny na moje ochy i achy:(

Posted

Ja to w ogóle serce mam do psów słabiutkie, zakochuje się w każdym spotkanym:loveu:wczoraj rozmawiałam z Panem, który pod jedną z kieleckich szkół znalazł znalazł 10 miesięczną suczkę, w typie ON+polski gończy+dingo+nie wiadomo co:lol:Suka po 3 dniach u Niego jest odrobaczona, zaszczepiona, umówiona na chipa, w eleganckich szeleczkach, i wpatrzona w Pana jak w obraz:loveu:Pan twierdzi że to Ona Go znalazła, bo byli sobie przeznaczeni, i psie serce to wiedziało...Ale się rozpisałam:lol:ale strasznie mnie facet urzekł:lol:

Posted

Incia napisał(a):
Ja to w ogóle serce mam do psów słabiutkie, zakochuje się w każdym spotkanym:loveu:wczoraj rozmawiałam z Panem, który pod jedną z kieleckich szkół znalazł znalazł 10 miesięczną suczkę, w typie ON+polski gończy+dingo+nie wiadomo co:lol:Suka po 3 dniach u Niego jest odrobaczona, zaszczepiona, umówiona na chipa, w eleganckich szeleczkach, i wpatrzona w Pana jak w obraz:loveu:Pan twierdzi że to Ona Go znalazła, bo byli sobie przeznaczeni, i psie serce to wiedziało...Ale się rozpisałam:lol:ale strasznie mnie facet urzekł:lol:

Ja jak spotykam takich ludzi to pozniej pol dnia placze,bo kazdego rozpoczetego dnia budzi mnie mysl,jacy ludzie potrafia byc okrutni!Wierze,ze kiedys swiat sie zmieni i takie psiaki jak Joker nie bede pozostawiane same sobie!

JOker kazda noc spedza pod tym jednym blokiem,mam nadzieje,ze jutro da sie schwytac!!!

Posted

PaSja Hera napisał(a):
Ja jak spotykam takich ludzi to pozniej pol dnia placze,bo kazdego rozpoczetego dnia budzi mnie mysl,jacy ludzie potrafia byc okrutni!Wierze,ze kiedys swiat sie zmieni i takie psiaki jak Joker nie bede pozostawiane same sobie!

Joker kazda noc spedza pod tym jednym blokiem,mam nadzieje,ze jutro da sie schwytac!!!

Zaby tak znalezc sposob może i jakoś go podejść nocą sprytnie i delikatnie Jokera ,tam gdzie nocą koczuje...? Tak po godz.22 już. Tylko jak i komu by się to udalo? Myslalyście cioteczki o tym ? Może Roszpunka razem z wami coś wysmyśli ? Nocą jest mniejszy ruch ,może jakoś na tę kielbasę i pachnące watróbki by dal się zlapać ? Tylko on glodny tam chyba nie chodzi i może nie połakomić się wcale ...

Posted

:iloveyou::modla::thumbs::thumbs::bye:ciocia Incia i Roszpuneczka beda tymczasowymi domeczkami ? cudnie kochane cudnie , misiaczku daj sie zlapac kochanyyyyyyyyy! czytam i wspieram duchowo z calych sil kochane niepokonane1