Incia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jokerku, będę jutro u Ciebie! Pozwól sobie pomóc! Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A my nie śpimy, tylko zaciskamy kciuki!!! mocnooooo!!!!!!!!!!! Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Malutki, ustalenia są takie: 1) jesteś zdrowy 2) jutro przychodzisz grzecznie i dajesz się złapać 3) zaczynasz nowe życie Tego się trzymaj! Żadnych odstępstw od planu, bo jak Cię wszystkie dogomaniackie cioteczki zechcą łapać, to nie wyrobimy na catering! Quote
Incia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ale to mogłaby być fajna imprezka potem... Quote
wojtuś Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Incia napisał(a):Ale to mogłaby być fajna imprezka potem... Jeśli pozwolicie to w pierwszym tańcu poproszę Kasię :D Quote
Incia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 wojtuś napisał(a):Jeśli pozwolicie to w pierwszym tańcu poproszę Kasię :D A proszę bardzo! Tylko wiesz, tu jest kilka fajnych ciotek, co zakręcić nóżką potrafią:lol: Quote
wojtuś Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Incia napisał(a):A proszę bardzo! Tylko wiesz, tu jest kilka fajnych ciotek, co zakręcić nóżką potrafią:lol: Wiem, wiem :loveu: Początki mojego Dogo to właśnie Świętokrzyskie:loveu: I jak mówią, pierwszą miłość pamięta się do końca życia :D Quote
Olga7 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Incia napisał(a):A proszę bardzo! Tylko wiesz, tu jest kilka fajnych ciotek, co zakręcić nóżką potrafią:lol: Ale poki co to może razem ta cioteczki i wuju zatanczycie kolo Jokerka ,co by dla się porwać wam i oblaskawić ?;) Może to już jutro uda się zabrać Jokera z ulicy ? On chory biedak a noce teraz takie zimne... Quote
Incia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Toż my tę imprezkę szykujemy na cześć Jokera, bezpiecznie w cieplutkim domku umiejscowionym...Prawda, Wojtuś??;) Quote
Lolalola Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jokerku please...........................!!!!i tak Cie zlapia ciotki!!!:pim wczesniej tym lepiej 4U:razz: Quote
wojtuś Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 olga7 napisał(a):Ale poki co to może razem ta cioteczki i wuju zatanczycie kolo Jokerka ,co by dla się porwać wam i oblaskawić ?;) Może to już jutro uda się zabrać Jokera z ulicy ? On chory biedak a noce teraz takie zimne... Wierzę, że jutro się uda złapać Jokera:) Quote
wojtuś Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Incia napisał(a):Toż my tę imprezkę szykujemy na cześć Jokera, bezpiecznie w cieplutkim domku umiejscowionym...Prawda, Wojtuś??;) Tak tak Incia, wielką imprezkę szykujemy po złapaniu Jokera:) Joker teraz nie ma wyjścia, musisz dać się złapać :):) Quote
Pliszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 wojtuś napisał(a):Wierzę, że jutro się uda złapać Jokera:) Podoba mi się ten plan :) Quote
Incia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jokerku, mam nadzieję że spokojnie przetrwałeś noc. Ja teraz idę do pracy, ale wieczorem...bądź grzeczny:lol: Quote
Nadziejka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 :modla::modla::modla::modla:sciskam za was kochaniiiiiiiii!Jokuniu nowe zycie przed toba serce nasze! Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Oooo, ja sobie smacznie spałam a tu imprezka się szykuje... Jokerku, na Twoją cześć! Quote
PaSja Hera Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Tak bylo wieczorem:( Tak rano:( :( I JAK TU IMPREZOWAC.... Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kasieńko, impreza planowana dopiero, gdy Joker będzie w ciepełku, bezpieczny u boku Ginn... Wkrótce, mam nadzieję.. Jutro??? Quote
PaSja Hera Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Roszpunka napisał(a):Kasieńko, impreza planowana dopiero, gdy Joker będzie w ciepełku, bezpieczny u boku Ginn... Wkrótce, mam nadzieję.. Jutro??? Ja caly czas mam nadzieje,ze dzisiaj! A jesli chodzi o imprezke to,poczekajcie gdzie ona bedzie,mysle,ze pod blokiem bylo by rewelacyjnie,napewno mili sasiedzi byli by zadowoleni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dzisiaj, mam nadzieję zacznie nowe życie ale czasu na imprezkę nie będzie. Quote
PaSja Hera Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Roszpunka napisał(a):Dzisiaj, mam nadzieję zacznie nowe życie ale czasu na imprezkę nie będzie. Chyba nawet nie mialabym nastroju,tak sie o niego martwie.W kazdym badz razie czekam na wiesci od andzi69....... Dobra lece,bo psiaki dzialkowe czekaja.Pozdrowionka:) Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Zaglądam do chłopaka :( Mam nadzieję że dziś będzie ten wielki dzień!!! Jokerku licze na Ciebie!!! Quote
Nadziejka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/215252-Musimy-zdazyc-przed-najgorszym!-prosimy-na-bazarus-dla-kudlaczka!-od27.09.-5.09.do22. zrobialm z bazareczku tamtego , nastepny kochane moje , z tych rzeczy cudnych , co sie ostaly , matenko ziemio jaki biedak .....:-(:-(:-(:modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:maluczku nasz maluczku , daj sie zlapac daj Quote
Nadziejka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ,,Kiedys kochany bylem ... W ramionach swych ludzi zylem.... Radosny , spokojny , ufny ... Przyszedl podly los - co rzucil me cialo i serce - na nicosc , na drwine w poniewierce ... ..jam juz bez nadziei .... powoli sie poddalem , ....ale nagle z tej otchlani , jakies ludzkie glosy uslyszalem ....podnioslem glowinke swoja obolala , czy mnie sluch nie myli ? ...Tych glosow ludzkich jest nie malo ....wiec .... moze jest nadzieja jeszcze dla mnie ? .... ale strach przed dlomni jest wiekszy , anizeli wszystko , strach co paralizuje , moj oddech odlatuje ... pomozcie ....jam juz umeczony , serce moje krwawi , ludzie badzcie mi laskawi ..... ja ...kudlaczek ...,, moje serce tak napisalo dziewczyny kochane , serce tez wielkim bolem zaorane , ale nigdy sie nie poddam , czego sercem swem calem kudlaczkowi zycze postokroc! Ewa Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziękujemy Ewuniu! Wzruszyłam się... Quote
Recommended Posts