Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

Malutki, ustalenia są takie:

1) jesteś zdrowy
2) jutro przychodzisz grzecznie i dajesz się złapać
3) zaczynasz nowe życie

Tego się trzymaj! Żadnych odstępstw od planu, bo jak Cię wszystkie dogomaniackie cioteczki zechcą łapać, to nie wyrobimy na catering!

Posted

wojtuś napisał(a):
Jeśli pozwolicie to w pierwszym tańcu poproszę Kasię :D

A proszę bardzo! Tylko wiesz, tu jest kilka fajnych ciotek, co zakręcić nóżką potrafią:lol:

Posted

Incia napisał(a):
A proszę bardzo! Tylko wiesz, tu jest kilka fajnych ciotek, co zakręcić nóżką potrafią:lol:

Wiem, wiem :loveu:
Początki mojego Dogo to właśnie Świętokrzyskie:loveu:
I jak mówią, pierwszą miłość pamięta się do końca życia :D

Posted

Incia napisał(a):

Ale poki co to może razem ta cioteczki i wuju zatanczycie kolo Jokerka ,co by dla się porwać wam i oblaskawić ?;) Może to już jutro uda się zabrać Jokera z ulicy ?
On chory biedak a noce teraz takie zimne...

Posted

olga7 napisał(a):
Ale poki co to może razem ta cioteczki i wuju zatanczycie kolo Jokerka ,co by dla się porwać wam i oblaskawić ?;) Może to już jutro uda się zabrać Jokera z ulicy ?
On chory biedak a noce teraz takie zimne...

Wierzę, że jutro się uda złapać Jokera:)

Posted

Incia napisał(a):
Toż my tę imprezkę szykujemy na cześć Jokera, bezpiecznie w cieplutkim domku umiejscowionym...Prawda, Wojtuś??;)

Tak tak Incia,
wielką imprezkę szykujemy po złapaniu Jokera:)

Joker teraz nie ma wyjścia, musisz dać się złapać :):)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Kasieńko, impreza planowana dopiero, gdy Joker będzie w ciepełku, bezpieczny u boku Ginn... Wkrótce, mam nadzieję..
Jutro???

Ja caly czas mam nadzieje,ze dzisiaj!
A jesli chodzi o imprezke to,poczekajcie gdzie ona bedzie,mysle,ze pod blokiem bylo by rewelacyjnie,napewno mili sasiedzi byli by zadowoleni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dzisiaj, mam nadzieję zacznie nowe życie ale czasu na imprezkę nie będzie.

Chyba nawet nie mialabym nastroju,tak sie o niego martwie.W kazdym badz razie czekam na wiesci od andzi69.......

Dobra lece,bo psiaki dzialkowe czekaja.Pozdrowionka:)

Posted

,,Kiedys kochany bylem ...
W ramionach swych ludzi zylem....
Radosny , spokojny , ufny ...
Przyszedl podly los - co rzucil me cialo i serce - na nicosc , na drwine w poniewierce ...
..jam juz bez nadziei .... powoli sie poddalem , ....ale nagle z tej otchlani , jakies ludzkie glosy uslyszalem ....podnioslem glowinke swoja obolala , czy mnie sluch nie myli ? ...Tych glosow ludzkich jest nie malo ....wiec .... moze jest nadzieja jeszcze dla mnie ? .... ale strach przed dlomni jest wiekszy , anizeli wszystko , strach co paralizuje , moj oddech odlatuje ... pomozcie ....jam juz umeczony , serce moje krwawi , ludzie badzcie mi laskawi .....
ja ...kudlaczek ...,,
moje serce tak napisalo dziewczyny kochane , serce tez wielkim bolem zaorane , ale nigdy sie nie poddam , czego sercem swem calem kudlaczkowi zycze postokroc! Ewa