Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

olga7 napisał(a):
Trzeba dzialać predko by pies nie wpadl w lapy wrednych ludzi albo nie potrącilo go auto czy jakies inne nieszczęscie go nie spotkalo ..:shake:. Nieco wczesniej w Jaworznie byl piekny pies na ulicy i zabraklo nam 2-3 godz. chyba ,by go zabrac z ulicy.Niestety ,slad po nim zaginąl. Martika pamięta chyba ten wątek i niektore cioteczki ,np.Berkano ,bo byla gorąca linia tel. w jego sprawie ale nie znalysmy miejsca ,adresu jego przebywania a zalożycielka wątku z powodu anginy:roll: 2 dni nie kontaktowala się przez dogo.Pies przepadl bez wiesci -mamy nadzieję ,że jednak żyje i nie trafil w złe ręce ,ale pewnosci nie ma ..:shake: Dlatego tez lepiej nie pisać dokladnie na wątku -gdzie koczuje czesto pies i jest np.dokarmiany,by niepowolani ludzie nie mogli trafić po tej inf. - Może jednak PasjoHero wykasuj tę inf. ? Nie tylko na dogo ludzie czytają te watki ,na FB i NK np.także i nie każdy ma dobre zamiary czy chęć pomocy wobec takich porzuconych psów,niestety...

Dokładnie tak :( Do tej pory nic o psiaku nie wiemy :( jak się nie zadziała od razu to potem szukaj wiatru w polu :(

Posted

[quote name='lenkaaaa2']Proponuje na księgową Kasie (PaSja Hera) Mamyjuż 50 zł. Od pani Iwony, kóra zaadoptowała moją Zazkę. Proponuję allegro, cegiełki po 5 zł.Więcej osób wpłaci jak będą cegiełki po 5 zł, a nie po 10zł. Tylko kto założy, ja nie bardzo nie mam konta na allegro i nie bardzo się znam :eviltong: Ogarnę się, biorę smycz i spadam go szukać, może go złapię jak znajdę, najwyżej mnie zje :p
Nie Madziu na Ksiegowa sie nie pisze z wielu powodow,moze Ty dasz rade:)?

Druga rzecz to taka,ze nie damy rady ruszyc bez deklaracji.Nie,dlatego,ze jak nie uzbieramy,to co ja zrobie sama?Boje sie,bo nie chcialabym byc osoba nieodpowiedzialana!A co kurde zrobiemy jak psiak nie znajdzie szybko domu?

Deklaracja jednorazowa ode mnie i lenki 50zl.

A i bym zapomniala,po zlapanie Jokera psiak moze zostac 3 dni u dobrego czlowieka w Kielcach:).Pan ma swoje 3psiaki i jedyne czym sie martwie to to,czy Pan sobie poradzi jakby Joker w leku zachowywal sie nieladnie:shake:>

P.S>Szukalam Jokera nie znalazlam.Pytalam ludzi rano jest zawsze pod jednym z blokow,bede szukac!

Posted

PaSja Hera napisał(a):
Nie Madziu na Ksiegowa sie nie pisze z wielu powodow,moze Ty dasz rade:)?

Druga rzecz to taka,ze nie damy rady ruszyc bez deklaracji.Nie,dlatego,ze jak nie uzbieramy,to co ja zrobie sama?Boje sie,bo nie chcialabym byc osoba nieodpowiedzialana!A co kurde zrobiemy jak psiak nie znajdzie szybko domu?

Deklaracja jednorazowa ode mnie i lenki 50zl.

A i bym zapomniala,po zlapanie Jokera psiak moze zostac 3 dni u dobrego czlowieka w Kielcach:).Pan ma swoje 3psiaki i jedyne czym sie martwie to to,czy Pan sobie poradzi jakby Joker w leku zachowywal sie nieladnie:shake:>

P.S>Szukalam Jokera nie znalazlam.Pytalam ludzi rano jest zawsze pod jednym z blokow,bede szukac!

Cioteczko mam takie 2 psiaki .......nie mają deklaracji jeden kompletu a drugi startował od ZERA!!! Trochę deklaracji ...trochę wpłat jednorazowych ....trochę bazarami i się kręci! Odwagi kochana!!! ;) Ale decyzja ostateczna należy do Ciebie;)

Posted

Ja mogę dawać fanty od siebie na księgową się nie piszę Kasiu.
Cioteczki błagam kochane zrobi któraś dobra duszyczka allegro z cegiełkami po 5zł.?
Szukałam kudłacza, nie znalazłam, ale nie wolno się poddawać. Może przybiegnie gdzieś w pobliże.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Cioteczko mam takie 2 psiaki .......nie mają deklaracji jeden kompletu a drugi startował od ZERA!!! Trochę deklaracji ...trochę wpłat jednorazowych ....trochę bazarami i się kręci! Odwagi kochana!!! ;) Ale decyzja ostateczna należy do Ciebie;)

A ja przez Barta i AZule ni moge spac po nocach:(
Tak czy siak psu trzeba pomoc!Dobra duszyczka z dogo zaoferowalam pomoc w kastracji,jak juz bedziemy dzialac NAPISZE KTO!Buziaki kochane!

Posted

Martika@Aischa napisał(a):

Dokładnie odwagi, trzeba mocno rozsylać wątek i żebrać o wpłaty i wszystko DA się zrobić ;)
Ja trzymam kciuki żeby kudłacz się pojawił... :roll:

Posted

Oby tylko Joker wrócil i nie bylo za pozno na zabranie go do DT .Mam nadzieję,że polecial gdzies dalej i jak mówią tam te kobiety,wroci jednak jak nie dzia to jutro-pojutrze... I dlatego też nie można podawać na wątku ,gdzie psa można często spotkać,koczuje i jest karmiony.Dla jego bezpieczenstwa . I oby nie powtorzyla się sytuacja ,jaka byla z tym psem z Jaworzna -Oby !! A co do skarbnika to może cioteczka Martika by podjęla się tej roli? Tak pytam ,ale skarbnik ma podobni zglosić się dobrowolnie -sam.:razz:

Posted

olga7 napisał(a):
Oby tylko Joker wrócil i nie bylo za pozno na zabranie go do DT .Mam nadzieję,że polecial gdzies dalej i jak mówią tam te kobiety,wroci jednak jak nie dzia to jutro-pojutrze... I dlatego też nie można podawać na wątku ,gdzie psa można często spotkać,koczuje i jest karmiony.Dla jego bezpieczenstwa . I oby nie powtorzyla się sytuacja ,jaka byla z tym psem z Jaworzna -Oby !! A co do skarbnika to może cioteczka Martika by podjęla się tej roli? Tak pytam ,ale skarbnik ma podobni zglosić się dobrowolnie -sam.:razz:

Psiak jest,bylam u osiedlowych ludzi,dzisiaj w nocy spal niedaleko mnie,rano jeszcze byl,tam tez Go dokarmiaja.Ja dzisiaj wieczorem lece go szukac,bo jezeli w dzien caly czas sie przemieszcza to moze uda sie Go namierzyc...
Pani ,ktora Go dokarmia ma byc dzisiaj wieczorem u mnie,zobaczymy jakie wiesci przyniesie....

Posted

koniecznie trzeba go zabrać. Obiecuję bazarek,mam trochę fantów. Trzeba pozbierać deklaracje. Mogę dorzucić 20zł miesięcznie. To piękny psiak, na pewno szybko znajdzie domek...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Właśnie dostałam smsa od Pasji - psiak najprawdopodobniej kuleje, łapka krwawi:-(

Ja też miałam telefon od Pasji teraz, że łapka krwawi. Dziewczynki szukałam go w okolicach biedronki itp. itd. ani śladu tutaj po psie. :-(