Roszpunka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Incia, zajrzysz do psinki jak będziesz w pracy? Bo Pasja powinna raczej na Jokerze się skupić, ostatnio rzadko tu zagląda... Quote
PaSja Hera Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Roszpunka']Incia, zajrzysz do psinki jak będziesz w pracy? Bo Pasja powinna raczej na Jokerze się skupić, ostatnio rzadko tu zagląda...[/QUOTE] Rzadko.....ok.Moze rzadko,bo nie trzy razy dziennie!Czekam na info odnosnie transportu!Sedalin mam przygotowany...Teresa jedzonko....W TAKIM RAZIE PYTAM KIEDY DZIALAMY? Ja moge jutro,co Wy na to???? Moze wyda CI sie to dziwne,ale DZIECKO CHORE w domu i brak checi pomocy z nikąd jest silniejsze.... To,ze nie jestem TU co chwila,nie znaczy czy mam Go w d***e,tak jak On nas ma....CODZIENNIE GO KARMIE,CODZIENNIE STARAM SIE OGARNAC WSZYSTKO... czyli jak to widzisz???? Quote
Incia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zajrzę do Jokera jutro, dziś nie dałam rady. Mam nadzieję, że uda się zmontować ekipę i w środę gnojka odłowić. Ochotnicy mile widziani:lol: Quote
Roszpunka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='PaSja Hera']Rzadko.....ok.Moze rzadko,bo nie trzy razy dziennie!Czekam na info odnosnie transportu!Sedalin mam przygotowany...Teresa jedzonko....W TAKIM RAZIE PYTAM KIEDY DZIALAMY? Ja moge jutro,co Wy na to???? Moze wyda CI sie to dziwne,ale DZIECKO CHORE w domu i brak checi pomocy z nikąd jest silniejsze.... To,ze nie jestem TU co chwila,nie znaczy czy mam Go w d***e,tak jak On nas ma....CODZIENNIE GO KARMIE,CODZIENNIE STARAM SIE OGARNAC WSZYSTKO... czyli jak to widzisz????[/QUOTE] Chyba Caps Lock Ci się zaciął.... Nie wiem o jaki transport chodzi, w sumie nic nie wiadomo. Ja jutro odpadam, dopiero w środę będę czasowa. Wszystko rozumiem, tylko nie wiem, kto napisał, że masz go w d.pie. Ja chyba nie. Quote
Incia Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Wciąż nie mamy transportu z lecznicy do hotelu. jak już pisałam wielokrotnie, ja pojechać nie mogę. Wrzucę rano prośbę o pomoc w tej sprawie na kieleckie wątki. Zróbmy to w środę, bo do jutra to za mało czasu na organizację. Quote
lenkaaaa2 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Incia']Zajrzę do Jokera jutro, dziś nie dałam rady. Mam nadzieję, że uda się zmontować ekipę i w środę gnojka odłowić. Ochotnicy mile widziani:lol:[/QUOTE] W środę zgłaszam się na ochotniczkę w łapaniu i ja. Quote
Nadziejka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 :cool2::bye::thumbs:dziewczynyyyyyy niechaj wam sie uda kochane1 Quote
wojtuś Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Incia']Wciąż nie mamy transportu z lecznicy do hotelu. jak już pisałam wielokrotnie, ja pojechać nie mogę. Wrzucę rano prośbę o pomoc w tej sprawie na kieleckie wątki. Zróbmy to w środę, bo do jutra to za mało czasu na organizację.[/QUOTE] Incia, Pasja - W sprawie transportu proście Kochane Węgielkową:) Quote
Poszukiwany Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Oczywiście dołączam się do łapanki, pasję widuję praktycznie codziennie wieczorem u Jokerka, więc bez obawy pilnuje go, ja również :) Quote
Roszpunka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='wojtuś']Incia, Pasja - W sprawie transportu proście Kochane Węgielkową:)[/QUOTE] Węgielkowa już się zadeklarowała z pomocą :loveu: Quote
wojtuś Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Roszpunka']Węgielkowa już się zadeklarowała z pomocą :loveu:[/QUOTE] Dzieki, to super:) Quote
Incia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Szukałam drania, ale gdzieś się skitrał...A ja mu taką puszeczkę pyszną przywiozłam...Ech... Quote
Roszpunka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Poszukiwany']Oczywiście dołączam się do łapanki, pasję widuję praktycznie codziennie wieczorem u Jokerka, więc bez obawy pilnuje go, ja również :)[/QUOTE] Miło będzie Cię poznać :) Jeżeli nie wyjdzie nam jutro, trzeba będzie pomyśleć o budce... Rozmawiałeś z wujkiem? Quote
Incia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ewelinko, byłam na Bęczkowskiej-psiaków nie widziałam niestety... Co do budki-załatwię transport, ale dopiero na sobotę. Mam nadzieję że z Jokerem nam się jutro uda, i że budka nie będzie potrzebna...Ale tak czy siak, przywieźć do Kielc ją trzeba, i gdzieś schować, może się przecież jeszcze przydać. Jakby co to mam duży strych i dużą piwnicę. Quote
Lolalola Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 oj Joker,czyli dalej to samo.............:( Quote
Poszukiwany Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Rozmawiałem, wczoraj już, lecz niestety-odpada. Zajęty, firme prowadzi i nie ma czasu. Quote
Roszpunka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='Poszukiwany']Rozmawiałem, wczoraj już, lecz niestety-odpada. Zajęty, firme prowadzi i nie ma czasu.[/QUOTE] To nic, będziemy próbować dalej... Może Inci uda się coś wykombinować. Quote
Poszukiwany Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Mam pomysł-brutalny ale jest. Otoczyć go z workami przestraszy się i w którąś stronę ucieknie, w któryś z worków. Lub dubeltówka ;P Quote
PaSja Hera Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 No cos Ty Poszukiwany:)Nie to nie mnie widujesz wieczorkiem,to Teresa.Ja jestem u niego przed i po pracy:) Myslalam tez o suczce z cieczka,ale wtedy bez sedalinu na zywiol!Moze wlazl by do klatki za rozochocona sunia? Ja jestem jutro dyspozycyjna po 20.....bedziemy w kontakcie. Quote
Incia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Pasjo, to musisz nam jakoś sedalin wcześniej dostarczyć, ja mam u siebie tylko 2 ml. Może dasz Teresie? Quote
lenkaaaa2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 PaSja Hera napisał(a):No cos Ty Poszukiwany:)Nie to nie mnie widujesz wieczorkiem,to Teresa.Ja jestem u niego przed i po pracy:) Myslalam tez o suczce z cieczka,ale wtedy bez sedalinu na zywiol!Moze wlazl by do klatki za rozochocona sunia? Ja jestem jutro dyspozycyjna po 20.....bedziemy w kontakcie. Kasiu to dzwoń do mnie jak coś. Mam dziś wolny wieczór i z chęcią go pomogę złapać. Im nas więcej tym większe szanse :p Quote
Roszpunka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Lenkaaaa, czy mogłabyś odebrać Sedalin od Pasji? Kasia jest dyspozycyjna od 20-tej a nam będzie potrzebny ok. 19... Masz do niej najbliżej :) Quote
lenkaaaa2 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jasne, że odbiorę. Już do niej pisze smsa kiedy może mi go dać. Quote
Recommended Posts