Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Roszpunka']Incia, zajrzysz do psinki jak będziesz w pracy? Bo Pasja powinna raczej na Jokerze się skupić, ostatnio rzadko tu zagląda...[/QUOTE]
Rzadko.....ok.Moze rzadko,bo nie trzy razy dziennie!Czekam na info odnosnie transportu!Sedalin mam przygotowany...Teresa jedzonko....W TAKIM RAZIE PYTAM KIEDY DZIALAMY? Ja moge jutro,co Wy na to????
Moze wyda CI sie to dziwne,ale DZIECKO CHORE w domu i brak checi pomocy z nikąd jest silniejsze....
To,ze nie jestem TU co chwila,nie znaczy czy mam Go w d***e,tak jak On nas ma....CODZIENNIE GO KARMIE,CODZIENNIE STARAM SIE OGARNAC WSZYSTKO...
czyli jak to widzisz????

Posted

[quote name='PaSja Hera']Rzadko.....ok.Moze rzadko,bo nie trzy razy dziennie!Czekam na info odnosnie transportu!Sedalin mam przygotowany...Teresa jedzonko....W TAKIM RAZIE PYTAM KIEDY DZIALAMY? Ja moge jutro,co Wy na to????
Moze wyda CI sie to dziwne,ale DZIECKO CHORE w domu i brak checi pomocy z nikąd jest silniejsze....
To,ze nie jestem TU co chwila,nie znaczy czy mam Go w d***e,tak jak On nas ma....CODZIENNIE GO KARMIE,CODZIENNIE STARAM SIE OGARNAC WSZYSTKO...
czyli jak to widzisz????[/QUOTE]

Chyba Caps Lock Ci się zaciął....

Nie wiem o jaki transport chodzi, w sumie nic nie wiadomo. Ja jutro odpadam, dopiero w środę będę czasowa.
Wszystko rozumiem, tylko nie wiem, kto napisał, że masz go w d.pie. Ja chyba nie.

Posted

Wciąż nie mamy transportu z lecznicy do hotelu. jak już pisałam wielokrotnie, ja pojechać nie mogę. Wrzucę rano prośbę o pomoc w tej sprawie na kieleckie wątki. Zróbmy to w środę, bo do jutra to za mało czasu na organizację.

Posted

[quote name='Incia']Zajrzę do Jokera jutro, dziś nie dałam rady. Mam nadzieję, że uda się zmontować ekipę i w środę gnojka odłowić. Ochotnicy mile widziani:lol:[/QUOTE]
W środę zgłaszam się na ochotniczkę w łapaniu i ja.

Posted

[quote name='Incia']Wciąż nie mamy transportu z lecznicy do hotelu. jak już pisałam wielokrotnie, ja pojechać nie mogę. Wrzucę rano prośbę o pomoc w tej sprawie na kieleckie wątki. Zróbmy to w środę, bo do jutra to za mało czasu na organizację.[/QUOTE]
Incia, Pasja -
W sprawie transportu proście Kochane Węgielkową:)

Posted

[quote name='Poszukiwany']Oczywiście dołączam się do łapanki, pasję widuję praktycznie codziennie wieczorem u Jokerka, więc bez obawy pilnuje go, ja również :)[/QUOTE]

Miło będzie Cię poznać :)

Jeżeli nie wyjdzie nam jutro, trzeba będzie pomyśleć o budce... Rozmawiałeś z wujkiem?

Posted

Ewelinko, byłam na Bęczkowskiej-psiaków nie widziałam niestety...
Co do budki-załatwię transport, ale dopiero na sobotę. Mam nadzieję że z Jokerem nam się jutro uda, i że budka nie będzie potrzebna...Ale tak czy siak, przywieźć do Kielc ją trzeba, i gdzieś schować, może się przecież jeszcze przydać. Jakby co to mam duży strych i dużą piwnicę.

Posted

[quote name='Poszukiwany']Rozmawiałem, wczoraj już, lecz niestety-odpada. Zajęty, firme prowadzi i nie ma czasu.[/QUOTE]

To nic, będziemy próbować dalej... Może Inci uda się coś wykombinować.

Posted

No cos Ty Poszukiwany:)Nie to nie mnie widujesz wieczorkiem,to Teresa.Ja jestem u niego przed i po pracy:)

Myslalam tez o suczce z cieczka,ale wtedy bez sedalinu na zywiol!Moze wlazl by do klatki za rozochocona sunia?
Ja jestem jutro dyspozycyjna po 20.....bedziemy w kontakcie.

Posted

PaSja Hera napisał(a):
No cos Ty Poszukiwany:)Nie to nie mnie widujesz wieczorkiem,to Teresa.Ja jestem u niego przed i po pracy:)

Myslalam tez o suczce z cieczka,ale wtedy bez sedalinu na zywiol!Moze wlazl by do klatki za rozochocona sunia?
Ja jestem jutro dyspozycyjna po 20.....bedziemy w kontakcie.

Kasiu to dzwoń do mnie jak coś. Mam dziś wolny wieczór i z chęcią go pomogę złapać. Im nas więcej tym większe szanse :p